Follow:

Vuoden 2017 kohokohdat kynsillä

CesarsShop käynnisti juuri vuoden mageimman lakkauskilpailun, ainakin näin Suomen mittakaavassa. Lakkauskilpailut ovatkin nykyään harmillisen harvinaista herkkua, ja tämänkertainen kisa on vielä varustettu niin mielenkiintoisella teemalla, että en olisi mitenkään voinut olla osallistumatta! Tänään siis esittelen omat kisakynteni, ja kerron hieman tarinaa niiden taustasta.

 

Kilpailun teemahan on vuoden 2017 kohokohta, joka tulisi toteuttaa kynsille jotakin MoYou Londonin leimauslaattaa käyttäen. Aikaa osallistua on 1.12. saakka, jonka jälkeen kolme voittajaa selviää äänestyksen avulla. Kilpailun tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät täältä, rohkeasti vain kaikki mukaan! ♥

“Hetkikaupalla hyvää”

 

Minun vuoteni on tähän asti ollut täynnä uusia kokemuksia ja hypähdyksiä kohti omia tavoitteitani ja unelmiani. Se on ollut täynnä ilon, onnen ja onnistumisen hetkiä. Olen saanut nauraa katketakseni ja tuntea oloni erityiseksi ja rakastetuksi. Olen löytänyt uusia ystäviä ja tehnyt jännittäviä päätöksiä. Sanoisin, että tänä vuonna olen ymmärtänyt paremmin, kuka olen, ja mitä haluan elämältäni tavoitella. Siltikään, en löydä vuodesta 2017 mitään yhtä asiaa, jota voisin nimittää vuoteni kohokohdaksi. Siksi nostinkin lakkaukseeni sanoja, jotka muistuttavat minua kaikista vuoden parhaista hetkistä ja tilanteista!

 

Kun hengitys salpautuu

 

 • Yksi mahtavimmista hetkistä tänä vuonna, oli keväällä, kun astelin Fantasy Nailsin koulutustiloihin Tammisaaressa ensimmäistä kertaa. Jalkani meinasivat pettää alta ja käteni tärisivät niin, että olin varma, etten yksiäkään kynsiä onnistuisi tuona päivänä rakentamaan! Kyse oli akryylikynsikoulutukseni ensimmäisestä päivästä, joka pitkän haaveilun ja odotuksen jälkeen tuntui suorastaan epätodelliselta. Lisää tuosta päivästä voit lukea täältä.

 

 • Toisen kerran hengitykseni salpautui Vantaan Tikkurilassa toukokuun lopussa. Istuin luentosalin keskirivillä, edessäni nippu papereita jotka määrittelisivät seuraavien vuosieni tahdin. Pääsykokeet Laureaan olivat yksi vuoden jännittävimmistä tilanteista, ja se ilon itku, joka pääsi hyvät uutiset kuullessani oli sellainen, jota en hetkessä unohda!

 

 • Entäpä se hetki, kun muutimme Lappeenrantaan ja ensimmäisenä aamuna heräsimme mieheni kanssa ihan kahdestaan uudelta paikkakunnalta? Kun perhe ja ystävät olivat jääneet taakse, ja ympärillä oli pelkkiä muuttolaatikoita? Se hetki oli myös hengityksen salpaava – vaikkakin vähän toisella tavalla. Silti sanoisin, että tämä hyppy tuntemattomaan oli yksi vuoden parhaista päätöksistä!

 

Kiviä taskussa ja “älä syö mun päätä”!

 

Pieniä, iloisia ja ihania hetkiä oli vuoteni myös täynnä – eikä niitä sovi unohtaa. Yksi suloisimmista oli se, kun lokakuussa nostin pesukoneesta eräät kesäiset housuni. Taskussa tuntui olevan jotain ylimääräistä. Kiviä. Samantien hymy nousi huulilleni.
Ne oli jääneet sinne kesältä, kun pieni auringonpaisteeni eli siskoni tyttö meillä vieraillessamme niitä bussipysäkiltä keräili tädilleen lahjaksi. Pikkuisia, kauniita kiviä. Niin pieni, lähes mitätön asia, mutta samalla niin tärkeä ♥

 

Toinen, mitä mielelläni muistelen lämmöllä, oli ihan arkinen tilanne. Heräsin aamulla suuresti haukotellen, ja kun suljin suuni huomasin mieheni katsovan minua virnuillen.
“Miten sulla on niin iso suu!” hän sanahti, ja tuijotin takaisin ymmälläni. Hieman järkyttyneen oloisena hän jatkoi juttuaan näin:
“Pelkäsin jo, et sä syöt mun pään!”.
Seuraavassa hetkessä ratkesimme molemmat niin kovaan nauruun, että edelleen vatsalihaksia kihelmöi ajatuskin. Rakastan hölmöä huumoria, ja sitä on onneksi vuoteen mahtunut. Tässä siis vain pintaraapaisu! ♥

 

 

Hymyn saa huulille myös muun muassa ystävien kanssa vietetty aika ja monet blogiinkin liittyvät jutut. Ja tottakai, vuoteeni on mahtunut myös paljon epätoivon ja ikävän tunteita – en ole mikään kummajainen sen suhteen. Olen silti vahvasti sitä mieltä, että kannattaa keskittyä niiden positiivisten juttujen muisteluun ♥

 

 

 

Kynnet tein mahdollisimman värikkäiksi, sillä niin oli vuotenikin. Leimat napsin MoYou Londonin Doodles 10 -laatasta, joka toimi moitteettomasti. Sarjakuvamainen kuvio oli veikeä, ja kuvasi mielestäni hyvin omaa elämääni ja kaikkia niitä hauskoja hetkiä jotka halusin lakkaukseen kiteyttää! Koska vuoteeni kuului myös paljon kauniita hetkiä, käytin kynsien koristelussa myös kimaltavaa kultaista lakkaa ja säihkyviä lasistrasseja.

 

Käytetyt tuotteet:
Aluslakka: Kiara Sky*
Minttuinen creme: essence – play with my mint
Keltainen creme: essence – love is in the air
Lila creme: Orly – Lollipop
Persikkainen creme: Essie – Excuse Me, Sur*
Kultainen: O.P.I – Love.Angel.Music.Baby
Pikakuivattaja: Kiara Sky*
+ MoYou London – Doodles 10*
+ Konad leimauslakka – Pearly Black
+Lasistrassit

* Tähdellä merkityt saatu

 

Millaisia vuoden kohokohtia teillä on ollut? ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

16 Comments

 • Reply Heipyh

  Sun vuosi on ollut tosi tapahtuman täyteinen <3
  Itselläkin on monia hetkiä ollut, jotka voin kohokohdaksi laskea. Saa nähdä minkä niistä saan ideana kynsille saakka kilpailua ajatellen 🙂

  18.11.2017 at 11:15
  • Reply Nena Sofia

   Mulla oli ihan kamala valinnanvaikeus, joten päätin, etten koko valintaa tee 😀 Kiinnostavaa nähdä, millaisia kynsiä muut toteuttaa! 🙂

   18.11.2017 at 11:16
 • Reply Minna

  Multa mennyt kokonaan ohi tuollainen kilpailu, vaikka seuraankin CesarsShopin fb sivuja! 😀 Täytyypä pistää töpinäksi että ehtii tekemään jonkinlaiset kynnet tähän kisaan 🙂

  18.11.2017 at 21:37
  • Reply Nena Sofia

   Onneksi vielä on ihan hyvin aikaa! 🙂

   23.11.2017 at 17:48
 • Reply Elli

  Vau, tosi upeat kynnet ja myös aivan ihanat tarinat sun vuoden kohokohtien takana<3 Mun tämän vuoden kohokohtia ovat olleet ehdottomasti kihlautuminen ja vaihtoon lähtö 🙂

  18.11.2017 at 22:17
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos! ♥ Voi että mitkä vuoden kohokohdat! Onnea 🙂 ♥

   23.11.2017 at 17:48
 • Reply Katri

  Olipa ihana hyvän mielen postaus! ♥_♥ Pystyn niin samaistumaan tuohon että tulit niin iloiseksi siskontyttösi jutuista. Mä en kans tiedä mitä tekisin ilman mun pientä veljentyttöö. Tänää just näin taas häntä, ja hän antoi mulle muutaman piirrustuksensa. Kysyin että ootko nyt ihan varma että haluut antaa nää tätille kun nää on niin hienoja! “Olen, kun mä tein ne sulle”. ♥ Rakas pieni 3v. ♥

  19.11.2017 at 01:24
  • Reply Nena Sofia

   Voiii miten ihana!! Juuri tuollaisella tyttösellä on muakin siunattu, ihan parasta ♥♥

   23.11.2017 at 17:50
 • Reply Tinkerbell

  Vitsit miten kiva kilpailu! Mun vuoden kohokohtia on ollut pupun hommaaminen ja se kun tuli kymmenen vuotta yhdessäoloa täyteen miehen kanssa<3

  19.11.2017 at 11:20
  • Reply Nena Sofia

   Oii ihanaa, onnea teille! <3 Ja siis tää kilpailu on mun mielestä myös ihan superkiva, kannattaa ehdottomasti osallistua! Leimaa vaikka kymmenen pupua 😀

   23.11.2017 at 17:51
 • Reply Marppa

  Olipa mukava postaus. Kynnet on hienot ja teemaan sopivat. ?
  Mun vuoden kohokohta on yksi pieni reissu keväällä. On niitä varmasti muitakin, mutta tuo tuli ensimmäisenä mieleen ja sitä muistelrn lämmöllä.

  19.11.2017 at 14:02
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos Marppa! ♥ Välillä on ihan kivaa vähän herkistellä 🙂

   Varmasti ihana reissu, kun niin heti ensimmäisenä mieleen tuli <3 Mä olen niin huono päättämään, että piti kasata kaikki mieleen tulleet yksille kynsille 😀

   23.11.2017 at 17:53
 • Reply Mirva/My Rockin Nails

  Upeat kynnet, ja valloittava stoori niiden takana! Tuollaisia kynsiä saa kyllä hetken tuijotella, mahtavasti toteutuneet kaikki nuo ihanat yksityiskohdat. <3 Musta tuntuu, että loppua kohden mun vuosi taitaa vaan parantua, mikäli itse ehdin (gotta make time for nailart!) niin niissä olisi varmaan teemana jotenkin nouseminen, tai kohoaminen, tai valkeneminen, tai.. No, luulen että hiffaat mitä meinaan. 😉

  19.11.2017 at 22:29
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos ihanista kehuista! <3

   Mahtava idea kisakynsille! Mielenkiinnolla odotan, millaiset niistä syntyy 🙂

   23.11.2017 at 17:58
 • Reply Camilla

  Nää on aivan ihanat!
  Ihana kun sun vuosi on ollut noin tapahtumarikas ja positiivinen 🙂

  Mulla on ollu aika rankka vuosi ja sen takia olikin helppo valita yksi vuoden kohokohta joka oli ehdottomasti tuo meidän toisen pojan syntymä.

  2.12.2017 at 14:51
  • Reply Nena Sofia

   Oi kiitos Camilla! ♥ Sun kynnet oli myös järisyttävän kauniit, ihastelin niitä monta pitkää hetkeä <3

   6.12.2017 at 16:20

  Leave a Reply