Follow:

Maistiaisia L’Oréalin keväästä

Sain jokin aika sitten syntisen ihanan kassillisen L’Oréalin kevään uutuuksia blogia varten, ja olen niitä täällä nyt pää pyörälläni tutkinut ja miettinyt parasta tapaa esitellä näitä teille. Päädyin siihen lopputulokseen, että vilautan teille tänään koko kassillisen ja teen tarkemmat esittelyt silmämeikeistä – lopuista tuotteista kirjoittelen sitten myöhemmin. Tämä siksi, että halusin saada mukaan swatchien lisäksi myös meikkikuvia ja sanottavaakin minulla olisi melko lailla, eikä nyt yhdestä postauksesta voi ihan kirjaakaan lähteä kirjoittamaan.
Postausta varten kuvasin teille oman versioni smokey eye -lookista keväisellä säväyksellä. Silmämeikki syntyi siis siten, että pohjustin koko luomen persikkaisella Coral Bay -poskipunalla Infaillible Blush Paint -paletista (samaa sävyä on sipaistu poskillekin). Sen jälkeen väritin sekä yläluomien että alaluomien vesirajat mustalla Infaillible Gel Crayonilla. Levitin sitä myös ohuesti yläluomelle aivan ripsirajaan, jonka jälkeen blendasin rajaukset sumuisiksi Coastal Scents 18 -siveltimellä. Kulmat saivat ryhtiä Brow Artist Xpert -kynistä, käytössä oli sävyt Warm Blond ja Warm Brunette. Huulille pääsi Infaillible Lip Paint -kiiltopuna sävyssä Darling Pink, ja ripsivärinä käytin False Lash Superstar XFiber -maskaraa.

 

Ihan ensimmäisenä tehdään katsaus L’Oréalin uuteen, kaksivaiheiseen kuitumaskaraan eli False Lash Superstar XFiberiin. Tämä on uudistettu versio merkin aiemmasta kaksivaiheisesta kuitumaskarasta, False Lash Superstarista ja tuotteessa kerrotaankin olevan 20-kertainen määrä kuituja edeltäjäänsä nähden.
Maskaran luvataan tarjoavan ripsille “äärimmäistä volyymia, pituutta ja nostetta”. Se sisältää yhteensä 13ml tuotetta ja sen suositushinta on 18,90€.

 

Ripsivärissä on siis erikseen pohjustaja, ja kuituja sisältävä viimeistelevä maskara. 1-vaihe, eli pohjustaja levitetään ripsille tiimalasimaisella, keskikokoisella harjalla. Massa on koostumukseltaan melko ohutta ja levittyy ripsiin tarkasti. Pohjustaja on väriltään mustaa, mikä on mielestäni ihan mahtava juttu! Yleensähän näiden kaksivaiheisten ripsivärien ensimmäisenä levitettävä massa on valkoista, mitä saakin sitten vaivalla piilotella toisen vaiheen tuotteella.
2-vaiheen massa sisältää kuituja, ja se kannattaa levittää ripsiin ennen ensimmäisen vaiheen kuivumista jotta kuidut tarttuvat kunnolla. Toisen vaiheen harjaosa on kevyesti kaareutuva ja sen tarkoitus on hieman nostaa ja taivuttaa ripsiä. Omat ripseni ovat sen verran jämäkät, ettei tällä maskaralla niihin kummoistakaan kaarevuutta saa, joten taivutan ne aina etukäteen ripsentaivuttimella.
Niinkuin meikkikuvistani näkyy, ei tällä nyt aivan äärimmäistä lopputulosta saanut aikaan. Yhdellä kerroksella pohjustajaa ja kuitumaskaraa saa aikaan miellyttävän tuuheat ja pitkät ripset, ja lisäämällä toisen kerroksen kuitumaskaraa voidaan jo puhua jonkun tasoisista räpsyripsistä. Silti samaan lopputulokseen pääsee monilla yksivaiheisillakin maskaroilla. Plussaa tämä saa kuitenkin hyvin erottelevista harjoistaan, sillä kuvan ripsiä ei ole harjattu auki erillisellä ripsiharjalla eikä sille ole ollut tarvetta tämän tuotteen kanssa. Ripsiväri myös kestää ripsilläni kohtuullisen hyvin, joskus se ehtii hieman karisemaan iltaa kohden mutta ainakin iltapäivään asti tämä on pysynyt paikoillaan joka kerta.

 

L’Oréal Parisin uusi Brow Artist Xpert -kulmakynä tuo innovatiivisen, kolmiomaisen muotoilun markettien hyllyille. Rullattavalla kärjellä varustettua kulmakynää on saatavilla viidessä eri sävyssä, joista löytyy niin lämpimiä kuin viileitäkin vivahteita. Tuotteen suositushinta on 7,90€.

 

Yllä näkyy lähikuvat sävystä Warm Brunette. Ihana yksityiskohta kynässä on korkillinen kulmaharja, joka takaa hygienisyyden silloinkin, kun tuotteen ottaa reissuun mukaan. Toki yleensä meikit kulkee itselläkin meikkipussissa, mutta välillä jokin yksittäinen meikkituote päätyy vaikka työlaukkuun siltä varalta, että jotain täytyy päivän aikana fiksailla.
Yllä näkyy hyvin myös itse kulmakynän kolmiomainen muotoilu. Kapeammalla päällä saa aikaan hyvin tarkkaa jälkeä esimerkiksi yksittäisten karvojen piirtämistä varten, ja pyöreämmällä päällä saa väritettyä isompia alueita kerrallaan.

 

109 Ebony, 108 Warm Brunette, 102 Cool Blond, 103 Warm Blond
Kulmakynistä irtoaa pigmenttiä juuri sopivasti, ja sillä on helppoa saada aikaan tarkkaakin jälkeä. Massa on kuitenkin melko pehmeää, jonka vuoksi kynän terävämpi kärki pyöristyy käytössä äkkiä. Ongelma ratkeaa siten, että kynällä värittää kämmensivuun muutaman vedon jolloin kynän pää tasoittuu taas ja toinen puoli palautuu teräväreunaiseksi.
Kynistä parhaat sävyt itselleni olivat Warm Blond ja Warm Brunette, ja niillä toteutetut kulmat ovat myös pysyneet moitteettomina koko päivän ajan.

 

Viimeisenä ehdoton lempituotteeni koko kassin sisällöstä, ja ylipäänsä uusin ihastukseni mistään meikkituotteista vähään aikaan!

 

L’Oréal Paris Infaillible Gel Crayon -silmänrajauskynien luvataan luovan pitkäkestoinen ja intensiivinen rajaus. Niiden geelimäinen koostumus on äärimmäisen pigmenttinen ja asetuttuaan täysin vedenkestävä. Käsi sydämellä voin todeta, että näistä ei noin vain pääse eroon ilman vedenkestävää meikinpuhdistusainetta!
Mutta ihan paras juttu näissä kynissä on niiden levittyvyys iholla. Rajauksesta tulee pigmenttinen ja tarkkarajainen kun kynää vain kevyesti liu’uttaa ripsirajalla. Sen lisäksi kynää pystyy blendaamaan erittäin helposti noin minuutin ajan levittämisen jälkeen. Asetuttuaan se sitten taas ihan oikeasti asettuu mikä on mahtava juttu ainakin teille, jotka minun tavoin kärsitte herkästi vuotavista silmistä!
Infaillible Gel Crayoneja on saatavilla viidessä sävyssä: 13 Uptown Beige, 04 Taupe of the World, 03 Browny Crush, 10 I’ve Got the Blue ja 01 Back to Black.  Tuotteen suositushinta on 7,90€.

 

Kaikki tuotteet ovat tulleet kauppoihin tammikuun aikana. Oletteko käyneet jo hypistelemässä näitä?
 
 
Rentouttavaa sunnuntai-iltaa! ♥
 
*** Postauksen tuotteet saatu L’Oréalilta
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

22 Comments

 • Reply Jonna H.

  Lip Paintit ovat aivan ihania!

  19.3.2017 at 15:38
 • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi

  Meikinkiinnityssuihkeesta tuli mun uusi suosikki, mutta tuo uusi primer oli aika perus 🙂

  19.3.2017 at 16:04
 • Reply eekku

  Kivoja tuotteita oot saanu testiin

  19.3.2017 at 17:38
 • Reply Kata

  Kaunokainen. ♡♡♡ Mulla on tosi herkasti vuotavat silmat, joten tota rajauskynaa vois kokeilla, ja toi meikinkiinnityssuihke kiinnostaa myos, kun kaikki sita hehkuttaa! 🙂

  19.3.2017 at 18:04
 • Reply Marppa

  Pistin jo rajauskynän ostoslistalle. 🙂 Mulla vuotaa kans silmät tosi herkästi. Kannattais kuulemma kokeilla silmätippoja, kun liiallinen vuotaminen voi johtua kuvista silmistä. En ole vielä saanut aikaiseksi, mutta voishan sitä kokeilla.

  Kaunis meikki jälleen. <3

  19.3.2017 at 18:37
 • Reply Katri

  Vitsi miten kivoja juttuja! <3 Ja wäääää mä niiiiin kadehdin sun upeita silmiä! Tuo suhteellisen tumma silmämeikki sopii sulle ihanasti! <3 Senkin meikkitaiteilija. ♥

  19.3.2017 at 19:52
 • Reply Sara

  Nuo kulmakynää on pakko ottaa pikapuoliin testauksen alle! Jospa löytyis halvempi korvaaja Anastasialle 😀

  19.3.2017 at 21:45
 • Reply Charlotta Eve

  Oi ihana nähdä meikkijuttujakin täällä sun blogissa! <3 Aivan ihana ja kaunis meikki! Erityisesti toi sininen kynä puhuttelee mua.

  http://charlottaeve.com/fi

  20.3.2017 at 10:17
 • Reply Nena Sofia

  No on, etenkin nuo kiiltoversiot! 🙂

  20.3.2017 at 16:10
 • Reply Nena Sofia

  Oon kyllä aivan samaa mieltä! o/

  20.3.2017 at 16:12
 • Reply Nena Sofia

  No kyllä, mä oon ihan pää pyörälläni näiden kanssa 🙂

  20.3.2017 at 16:15
 • Reply Nena Sofia

  Voi sun kanssas, kiitos :') <3 Rajauskynä saa kyllä ison peukun, ja myös meikinkiinnityssuihkeen puolesta liputan! Eikä tosiaan ole hinnalla pilattujakaan nämä 🙂

  20.3.2017 at 16:17
 • Reply Nena Sofia

  Oo, kiitos vinkistä, mä en ollut tollasesta edes kuullut! Hah, oon vaan totutellut näiden kanssa elämiseen enkä oo ajatellut, että ongelman vois jotenkin ratkaistakin 😀

  Kiitos kehuista <3 🙂

  20.3.2017 at 16:18
 • Reply Nena Sofia

  Ääh, eikä, apua! Ei saa kirjoittaa noin söpösti, miten tähän nyt vastaisi! ♥♥ Sitäpaitsi sulla on upeat silmät itselläsi, pöhkö! 😀

  Muttasiis, kiitos nyt jokatapauksessa ihanasta kommentista, musta tuntuu että mä leijailen tän voimalla loppupäivän! <3

  20.3.2017 at 16:20
 • Reply Nena Sofia

  Mä en ole Anastasian versioon perehtynytkään, kun yleensä toteutan kulmat puuterimaisilla tuotteilla ja kulmageelillä. Mutta kerro toki, miten tää pärjäsi vertailussa kun oot testannut! 🙂

  20.3.2017 at 16:22
 • Reply Nena Sofia

  Kiva kun piipahdit kurkkimassa, kiitos kehuista! <3 🙂 Mä olen pikkuhiljaa siirtynyt vähän meikkijuttujenkin puolelle, vaihtelu nimittäin virkistää 🙂

  20.3.2017 at 16:23
 • Reply SΔRΔGΔLΔXY

  Upea meikki, noi huulet ja kulmat varsinkin! ♡

  20.3.2017 at 18:31
 • Reply Sanna / Smoky Eye Candy-blogi

  Sä vaan olet niin kaunis! :O Mun suosikkeja näistä olivat geelikynät. Varsinkin sävyt I've got the blue ja Taupe of the world ovat olleet mulla tehokäytössä. Tykkäsin tosi paljon myös poskipunapaletista, primerista, lip painteista ja kulmakynistä. Ihan huikean hyviä uutuuksia!

  20.3.2017 at 19:19
 • Reply Daniela

  Kaunis meikki! Ja kaunis sinä!
  Sun kulmakarvat ovat uuuuupeat 🙂

  21.3.2017 at 10:49
 • Reply Nena Sofia

  Voi sentään, kiitos ihana! <3

  23.3.2017 at 15:47
 • Reply Nena Sofia

  Itse olet! ♥ Ja samoja lemppareita löytyi täältäkin, etenkin juuri nuo kynät on ihan mielettömän hyvälaatuisia 🙂

  23.3.2017 at 15:54
 • Reply Nena Sofia

  Voiii sun kanssas!! Kiitos Daniela <3 Mulla on ollut aikanaan ihan järkyttävät viivakulmat, ja nyt vasta vuosi sitten aloin kasvattelemaan niitä kuntoon. Vihdoin voin sanoa, että oon itekin malliin tyytyväinen 🙂

  23.3.2017 at 16:03
 • Leave a Reply