Follow:

Olipa kerran kynsilakka

// Niinkuin otsikko jo paljastaa, tämän lakan ympärille on nopeasti rakentunut useampi pieni tarina jotka halusin teille jakaa. Tekstiä kuitenkin riittää, joten on ihan sallittua vain siirtyä suoraan kuvien ihasteluun!
Blogin sivupalkista on lähes aina löytynyt linkki toivelakkoihini, eli niin sanotulle “himotuslistalleni”. Sinne olen kerännyt sellaisia lakkoja, jotka syystä tai toisesta uupuvat vielä kokoelmastani vaikka toisin tahtoisinkin. Tällä listalla onkin jo jonkin aikaa majaillut O.P.I:n What Wizardry is this? -tekstuurilakka jonka perään olen kuolaillut jo luvattoman monia kuukausia. 
Mi Nails sponsoroi vasta pitämääni arvontaan Nail Pattern Boldnessin Digital Flash -pikakuivattajan, jonka Mirva postitti minulle vähän aikaa sitten. Noudin paketin kauppareissun yhteydessä pakettiautomaatista, ja yllätyksekseni sieltä putkahtikin kaksi lakkapulloa yhden sijasta. Jo kuplamuovin läpi tunnistin lakan, jota olin viimeksi vain viikkoa aikaisemmin hipelöinyt I love me -messuilla enkä voinut pidätellä riemuani. Niin monet kerrat olin meinannut hankkia tämän, että siitä oli ehtinyt muodostua jo melkoinen pakkomielle, enkä tosiaan meinannut uskoa silmiäni että siinä se oli naamani edessä. Pistinkin Mirvalle heti viestiä menemään ja selvisi, että lakka tosiaan oli minua varten ja Mirva oli bongannut sen himotuslistaltani. Kuvitelkaapa sitä riemua!
Lakka päätyi sitten lakkauspöytäni kulmalle odottelemaan sopivaa inspiraatiota. Muutaman päivän maltoinkin pohtia rauhassa sille sopivia koristeluja kunnes lopulta annoin periksi ja lakkasin sen kynsilleni ilman minkäänlaista ideaa jatkosta. Itseasiassa lakkasin tämän samana päivänä kun lyhensin kynnet, “menetyksen” vastapainoksi. Olenko muuten ainoa, joka valitsee kaikkein kauneimmat lakat kynsille juuri silloin kun niitä on joutunut lyhentämään – vähän niinkuin kuin lohdutukseksi?
Wizardryta lakkasin kaksi kerrosta kaikille kynsille, joista jälkimmäisen lakkasin samalla, kun katselin televisiota sohvalla. Juuri, kun olin sulkemassa putelia, otteeni lipesi ja koko komeus lennähti kauniissa kaaressa sohvapöydän alle, jääden kieppumaan lattialle huimaa vauhtia kuin mikäkin hyrrä. Fiksuimmat tajusivat varmasti jo, että siinä kieppumisen lomassa lakkaa lenteli melkoisia määriä ympäriinsä keskelle olohuonettamme minun tuijottaessani vieressä silmät suurina. Niin nopeasti kuin järkytykseltä kykenin hyökkäsin avonaista pulloa kohti ja pysäytin sen vauhdikkaan pyörimisen nostamalla sen lattialta. Mieheni katsoi vieressä hyvin “tyytyväisellä” ilmeellä ja alkoikin välittömästi siivoamaan lattiaa, kun minä kiikutin poloisen putelin keittiöön siistiäkseni sen kierteet äkkiä jotta saisin sen kiinni ja näkisin kuinka suuri oli menetykseni. Ahdistuneena nostin putsatun pullon kohti keittiön valoa ja kaikeksi onneksi sain vetää syvään henkeä. Vaikka koko olohuoneen lattia tuntui olevan kynsilakassa, ei lakkapullo itsessään ollut kuitenkaan vajunut edes O.P.I. -tekstin yläreunaan. Huojentuneena, mutta edelleen järkyttyneenä kiikutin pullon turvaan ja menin auttamaan miestä olohuoneen lattian kanssa. Enpä tiedä, milloin tätä ihanuutta uskaltaakaan käyttää enää uudestaan kun on niin vauhdikas kaveri!

Mutta nyt kun on siitä järkytyksestä toivuttu, voitaisiin siirtyä asiaan. What Wizardry is this? on ilmestynyt vuonna 2013 O.P.I:n Soft Shades kokoelmassa joka sai inspiraationsa Disneyn elokuvasta Oz The Great And Powerful. Kyseessä on siis tummanruskea erittäin kimaltava tekstuuripinnan jättävä kaunotar, joka on sen verran upea itsessään etten lopulta olisi halunnut edes koristella sitä lainkaan. Kuvia otin pelkästä lakasta useita kymmeniä, ja olin pitkään sitä mieltä ettei se mitään koristeita oikeasti tarvitsisikaan enkä halunnut missään nimessä edes lisätä päällyslakkaa sen päälle, niin nätiltä se näytti. Uteliaisuus kuitenkin voitti, ja halusin nähdä miltä lakka näyttäisi päällyslakan kanssa, ja siinä kohtaa sainkin jo inspiraation pieniin maalailuihin.

Niinkuin näette tuli lakasta entistäkin komeampi päällyslakan kanssa, ja sen kimallus suorastaan heräsi eloon. Sävykin näyttää ehkä nätimmältä näin, sillä mattaisena tekstuurina sävy muistutti enemmän vihreää kuin ruskeaa lakkaa kultaisella shimmerillä. Maalailin koristeiksi suhteellisen huomaamattomia koukeroita H&M:n kultaisella Sparkle & Shine Babylla sekä Nfu Oh:n mustalla lakalla kaikkien kynsien sivuille ja lisäsin vielä lopuksi peukaloihin ja nimettömiin yksittäisen kultaiset niitit. Tämän jälkeen kuorrutin kynnet Nail Pattern Boldnessin Digital Flash -pikakuivattajalla ja jäin ihastelemaan lopputulosta. 
Tällaiset täysin odottamattomat kynsi-yllätykset ovat aina niitä ihanimpia, enkä vieläkään voi olla hymyilemättä kun mietin tämän lakan noutohetkeä. Wizardry on upea ja pelkästään jo sekin ilahduttaa, mutta vielä iloisemmaksi teki tapa, jolla lakka kotiutui. 
Millaisia kynsiin liittyviä yllätyksiä Sinä olet saanut? 


*** O.P.I:n lakka ja Nail Pattern Boldnessin pikakuivattaja saatu Mi Nailsilta, linkkien klikkailusta en hyödy lainkaan
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

30 Comments

 • Reply Heidi

  Ruskean sävyisiä lakkoja vähän vierastan niin tämä kaveri on kyllä upea! Sopii kyllä sulle ihan ehdottomasti.
  Ihanan yllärin Mirva on keksinyt. Mä viimeksi sain Micksiltä ihanan kynsilakka paketin täysin yllätykseksi kera piristävän saatetekstin 🙂

  4.11.2015 at 05:24
 • Reply Nanikaroliina

  Hihii ihana ylläri ! :)) onneks ei pullo rikkoutunut ja säästyit pahemmalta ! Hmm en oo haikaillut pitkään aikaan mitään kynsiin liittyvää, mutta varmaan jotkin tilaajalahjaksi saadut strassit on olleet mieleen 😀 tosi kaunis tuo lakka <3

  4.11.2015 at 06:08
 • Reply Belegwen

  Tuo lakka sopisi kyllä mullekin, tosi kaunis! Mäkin sain kerran ihanan yllätyksen Mirvalta että sain tehtyä aakkoshaasteeni loppuun. <3

  4.11.2015 at 06:09
 • Reply Nanne

  Tää on kyllä hirmuisen nätti lakka ♥
  Miulla varmaan viimeisin yllätys oli Mallen blogissa voittamani synttäriarvonta ^.^

  4.11.2015 at 06:23
 • Reply eekku

  Kaunis lakka ja nätit kynnet

  4.11.2015 at 06:48
 • Reply Bunnytailnails

  Tää on niin ihana lakka! Jotenkin ruma, mutta kuitenkin kaunis :). Oli pakko kanssa hankkia pitkän pohdinnan jälkeen ja kyllä kannatti. Todella kauniit koristelut olet saanut tehtyä tähän vaikeasti koristeltavaan lakkaan. Mä en jotenkin edes osaa käyttää tätä, kun en keksi koristuksia mutta just jotain tällaista pitää kyllä kokeilla. Mun viimeisin ylläri oli yhden ihanan lukijan lähettämä paketti, jossa oli Diorin krokolakasta toinen versio, Delush Polishin ihana glitterlakka ja iso purkki glitteriä mukana. Yllärit on niin parhautta :).

  4.11.2015 at 07:31
 • Reply ☆ namehisa☆

  Todella upeat kynnet! *_*

  4.11.2015 at 07:44
 • Reply Emmi

  Upeat kynnet! <3 🙂

  4.11.2015 at 08:16
 • Reply Hannatic

  Mä lähetin kerran Mirvalle toivomuksen että voi kun saisi tiettyjä vinyylejä tietyissä leveyksissä samaan arkkiin että voisin sitten tilata niitä. Muutaman päivän päästä sain nuo vinyylit postissa kaupanpäällisinä – Mirva oli ne varta vasten mulle tehnyt 🙂

  4.11.2015 at 11:46
 • Reply Tinkerbell

  Huh onneks ei mennyt pullo rikki tai kaikki lakat levinnyt ympäriinsä! Tosi kaunis lakka ja ihanat koristelut (:

  4.11.2015 at 17:54
 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  kaunis 8)

  4.11.2015 at 18:31
 • Reply Heidi

  Ihanat koristelut olet loihtinut upealle lakalle! Yksi suosikkilakoistani :), mutta empäs olekkaan koskaan kokeillut tätä päälyslakalla kuorutettuna, joten sehän täytyy korjata pikimmiten.

  4.11.2015 at 19:37
 • Reply Daniela

  Kivan yllätyksen sait! Toi lakka on tooooooosi kaunis, enpä ole aikaisemmin siihen edes törmännyt!

  4.11.2015 at 19:54
 • Reply Tintti

  Tämä lakka on niin kaunis, onneksi se löytyy omasta varastostakin. En ole vielä testannut sitä päällyslakan kanssa, mutta nämä kuvat nähtyäni sitä täytyy ehdottomasti kokeilla. Kaunista on!

  5.11.2015 at 08:35
 • Reply Fani

  Voi lakkapulloa. <3 Luojalle kiitos se selvisi hengissä tiputuksesta, eikä mennyt rikki, niin kuin mulle kävi kerran.

  Mä en oo ikinä kiinnittänyt huomiota tähän lakkaan, mutta voi luoja se näyttää hyvältä sun kynsillä. <3

  5.11.2015 at 08:53
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia, tää toden totta on kyllä upea 🙂 Ja vitsit miten kiva piristyspaketti sullakin! 🙂

  11.11.2015 at 05:05
 • Reply Nena Sofia

  No niinpä, se siitä olisikin vielä puuttunut! Huh 😀 Mutta kiva, että sullekin on osunut jotain mieluisaa ylläriksi 🙂

  11.11.2015 at 05:06
 • Reply Nena Sofia

  Kannattaa pitää silmällä jos vaikka vielä törmäisit siihen! 🙂 Ja ihanan yllärin säkin olet saanut 🙂 ♥

  11.11.2015 at 05:09
 • Reply Nena Sofia

  No niin on! 🙂 ♥ Mutta oi että, arvontavoitot on hurjan kivoja! 😀

  11.11.2015 at 05:11
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! 🙂 ♥

  11.11.2015 at 05:11
 • Reply Nena Sofia

  Tää on kyllä mieletön kaveri 🙂 Mutta ai että mikä ylläri, kuulostaapa ihanalta! 🙂

  11.11.2015 at 05:15
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos! 🙂

  11.11.2015 at 05:16
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Emmi! 🙂 <3

  11.11.2015 at 05:17
 • Reply Nena Sofia

  Voi eikä miten ihanaa, tosi kiva yllätys! 🙂

  11.11.2015 at 05:18
 • Reply Nena Sofia

  No niinpä! 😀 Kiitos kehuista ♥

  11.11.2015 at 05:19
 • Reply Nena Sofia

  No niin on! 🙂

  11.11.2015 at 05:19
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Heidi! 🙂 ♥ Tää on kyllä huippukaunis tapaus, kannattaa äkkiä kokeilla sen päällyslakan kanssa 😀

  11.11.2015 at 05:20
 • Reply Nena Sofia

  Totta turiset! 😀 Tää lakka on kyllä mieletön ♥

  11.11.2015 at 05:41
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! Ehdottomasti kannattaa testata 🙂

  11.11.2015 at 05:41
 • Reply Nena Sofia

  No niinpä, olin vielä niin innoissani siitä että kyllä olisi muuten harmittanut! 😀 Mutta kiitoksia, tää lakka on kyllä ihana ♥ 🙂

  11.11.2015 at 05:42
 • Leave a Reply