Follow:

Hyvää Joulua!

Tänä vuonna voidaan piirtää rasti seinään, olen nimittäin pitkästä aikaa saanut tehtyä ihan kunnolliset joulukynnet pyhiksi. Yleensä käy niin, että lakkaan kynnet useaan kertaan jouluisesti ennen varsinaista juhla-aikaa, mutta lopulta en ehdi tehdä hienoja lakkauksia  varsinaista joulun viettoa varten. Tänä vuonna en ollut koristellut yksiäkään teeman mukaisia kynsiä aikaisemmin, ja luultavasti juuri siksi teinkin kaikkeni, että viikonlopun leivonta-pakkaus-siivous-hässäkän keskellä sain repäistyä muutaman hetken myös kynsien lakkailua varten. Ja ai että, kuinka tyytyväinen olen! Näillä kynsillä voikin ilomielin vaihtaa vapaalle ja siirtyä joulun viettoon.

 

Omalla kohdallani se tarkoittaa reissaamista Suomen ja Viron halki, rentoutumista perheen kesken ja järjetöntä jouluherkkujen mussutusta. Joku toinen valitsee lomareissun etelään oman kullan kainalossa, kolmas viihtyy kotosalla. Miten sitten ikinä päätättekään joulunne viettää, toivon, että vietätte sen hymyssä suin! 

Kynsistä ei nyt olekaan paljoa sanottavaa, halusin jotain punakultaista ja sen pohjalta valitsin lakat ensimmäisenä. Koska aikaa ei juuri ollut, pidin koristelut yksinkertaisina. Uhkarohkeana päädyin leimaamaan, vaikka olin melko varma epäonnistumisestani. Tällä kertaa oli kuitenkin onni myötä, tai ainakin hyvät välineet. Käytössä siis Konadin Barabapa -leimasin* ja O.P.I:n LAMB leimauslakkana.

 

Käytetyt tuotteet:
Aluslakka: Kiara Sky*
Punainen shimmerlakka: Kiko – 493
Oranssi flakielakka: Nfu Oh – 44
Kultainen satiinilakka: O.P.I – Love.Angel.Music.Baby
Päällyslakka: Glisten & Glow – Matte Top Coat*
+ MoYou London Festive 32 -leimauslaatta*
+ Valkoiset strassit & hopeiset mikrohelmet (ebay)
*Tähdellä merkityt tuotteet saatu

 

Oikein Hyvää Joulua jokaiselle! 

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Emmi

  Aivan ihanat kynnet!?

  24.12.2018 at 15:52
  • Reply Nena Sofia

   Voi kiitos! ❤

   24.12.2018 at 22:04
 • Reply Kata

  Ihanat kynnet! Rauhallista joulua! ?

  24.12.2018 at 20:15
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos paljon! Samoin sinulle ❤

   24.12.2018 at 22:04
 • Reply Marppa

  No nyt tuli taattua Nena-laatua! 😀 Aivan ihanat, rauhalliset, tyylikkäät, täydelliset!

  Ihanaa, rauhallista ja täydellistä joulun aikaa! <3

  24.12.2018 at 21:45
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos tuhannesti! ? näissä kynsissä on kyllä kotoisa olo 🙂

   Aivan tavattoman ihanaa, lämmintä, kaunista ja taianomaista joulua Sinulle! ❤

   24.12.2018 at 22:07
 • Reply emzi

  Ihanat! <3

  25.12.2018 at 20:18
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos! <3

   4.1.2019 at 14:17

  Leave a Reply