Follow:

Arkimeikin päivitys kevääseen

Tähän viikkoon on mahtunut niin monia vastoinkäymisiä, ettei ankein mielin ole tehnyt mieli edes blogia avata. Keittiön laitteet ovat alkaneet poksahtelemaan yksi kerrallaan, alkaen vedenkeittimestä, kalliin lahjaksi saadun kahvikoneen kautta aina astianpesukoneeseen saakka. Nyt sitten tiskaillaan hetki käsin, juodaan “pahaa” kahvia vanhasta suodatinkeittimestä ja keitellään vedet kattilassa.

 

No, näitä nyt sattuu, ei sille mitään mahda. Mutta kun viikko on muutenkin tuntunut tuovan eteensä aina vain uudenlaisia epäonnistumisia, on mielikin ollut vähän maassa. Eikä silloin juuri tee mieli mitään kirjoitella. Surun vallassa kirjoittaminen voisi vielä onnistuakin, se yleensä jopa parantaa mielialaa, mutta kun mieli on maassa ja synkkänä, ei tekstiä yksinkertaisesti synny. Niinä hetkinä sitä haluaa vain käpertyä viltin kätköihin sohvannurkkaan, ja toivoa parempaa huomista. Niin olen nyt tehnyt, ja kaikeksi onneksi tämä aamu tuntuikin jo valoisammalta. Vaikka välillä elämä vähän potkii päähän, tarjoaa se paljon muutakin. Kun siirtää hetkeksi huomionsa pois niistä arkisista ongelmista, on helpompaa huomata, mitä kaikkea ihanaa siihen omaan jokapäiväiseen elämään kuuluukaan. Tänään on ollut hyvä päivä, ja sillä energialla halusin tulla taas teille höpöttelemään ♥

Kirjoitin viimeksi marraskuussa omasta “arkimeikistäni”, joka yllättäen kyseisen postauksen julkaisemisen jälkeen noudatti aika samantyylistä kaavaa loppuvuoden ajan. Nyt alkuvuodesta asti on meikki kuitenkin muuttunut jo huomattavasti, kun esimerkiksi meikkipohjan olen tehnyt mieluiten mahdollisimman kevyeksi. Monesti se on jäänyt jopa kokonaan tekemättä, mikä on aika uusi juttu itselleni! Esimerkiksi tässä postauksessa vilahti täysin meikkaamaton ihoni, enkä keksi mitään syytä, miksi tuo meikki olisi meikkivoidetta tai puuteria jäänyt kaipaamaan. Välillä iho kuitenkin punoittaa vähän enemmän, jolloin jokin kevyt cc/bb-voide tulee laitettua pienen ihonsävyn tasoittelun toivossa. Eloa kasvoille olen tuonut aurinkopuutereilla ja lämpöisillä poskipunilla.

 

Huulissa olen keskittynyt lähiaikoina hyvin mehukkaisiin, jopa kirkkaisiin sävyihin. Mattapunat ovat myös jääneet vähemmälle huomiolle, ihan vain jo huulieni kuivuuden vuoksi. Näissä kuvissa näkyvä Makeup Revolutionin Twist onkin noussut yhdeksi viimeaikojen suosikikseni. Aivan ihana, pirteän oranssinpunainen kiiltopuna kevyellä shimmerhehkulla varustettuna! Hehkua olen hakenut myös kasvoille entistä enemmän, esimerkiksi tässä postauksessa esittelemäni essencen glow to go -suihke on ollut reippaalla käytöllä. Luomiväreillä en ole hetkeen niin leikkinyt, vaan monesti olen valinnut koko liikkuvalle luomelle yhden vaalean, matan tai shimmerisen sävyn. Sitten vain kulmageeliä, ripsiväriä ja kevyt rajaukset, eikä muuta tarvitakaan!

 

Käytetyt tuotteet:
Aco – 6 in 1 CC Cream Light*
Viva La Diva – Waterproof Powder Shangri-La (kevyesti sipaistuna)
Jane Iredale – GreatShape Contour Palette*
Makeup Revolution – Soph X highlighter palette
Makeup Revolution – Amazing Lipstick “Twist”
The Body Shop – Colour Crush Eyeshadow 41
Maybelline – Lash Sensational Mascara
Sensai – Liquid Eyeliner Black
essence – make me brow eyebrow gel mascara 02
*Tähdellä merkityt saatu

 

Onko kevät vaikuttanut teidän arkimeikkeihin?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

16 Comments

 • Reply Kata

  Ihana kaunotar. 🙂 Täällä ei oo kyllä minkännäköistä meikkiä ollut naamassa pariin kuukauteen. 😀

  16.3.2018 at 20:49
  • Reply Nena Sofia

   Voi sun kanssas, kiitos! <3 Mulla on nyt ollut enemmän intoa meikkailla arkisinkin, mutta kyllähän niitä meikittömiäkin päiviä riittää 🙂 Ja no, mulla ei olekaan ihanaa pikkuista vaatimassa kaikkea huomiota! 😀

   16.3.2018 at 20:59
 • Reply Mira

  Tuo on kyllä niin totta, että silloin kun yksi kodinkone (tai jokin muu) irtisanoo sopimuksensa niin eiköhän kohta perässä muuta muukin 🙁 Kurjaa kuulla, että vastoinkäymisiä on ollut mutta ihanaa, että nyt on hyvä päivä! Voimia taisteluiden keskelle ja naurua aurinkoisiin hetkiin <3

  Ja NIIN IHANA meikki! Ai että! Oot lumoavan kaunis <3

  Mira | http://fashionpoetry.eu/

  16.3.2018 at 22:34
  • Reply Nena Sofia

   Voi että, kiitos tsempeistä, ja aivan uskomattoman ihanista kehuistasi! <3 Kylläpä piristitkin iltaani 🙂

   17.3.2018 at 16:58
 • Reply More or Less Katri

  Kaunis meikki! Myös täällä yritetään noita kirkkaampia huulipunia, normaalisti olen saattanut käyttää ihan semmosta ruskeaa tai jotain muuta melko neutraaliksi taittuvaa väriä. Tänään oli kirkkaat punaiset huulet 🙂

  16.3.2018 at 23:14
  • Reply Nena Sofia

   Paljon kiitoksia! 🙂 Oi, ihanaa! Kirkkaat värit on niin kauniita huulilla <3

   17.3.2018 at 16:58
 • Reply Viivi

  Aivan ihana keväinen meikki! Mulla taas on nyt kevättä kohti päässyt luomille vielä kirkkaammat sävyt kuin ennen kuten esimerkiksi keltainen ja punainen! Huulimeikissä olen kanssa siirtynyt hetkeksi huulikiiltoihin mattaisten huulilakkojen sijaan. Toi sun huulipuna on ihanan raikas <3

  17.3.2018 at 00:16
  • Reply Nena Sofia

   Voi sun kanssas, kiitos! <3 Mua houkuttelisi myös kehitellä joku ihan arkeen sopiva meikki kirkkaiden luomivärien kanssa, mutta vielä en ole keksinyt millainen se olisi 😀 Tai no, kukapa sitä estää vaikka minkälaista väkertämästä 😀

   17.3.2018 at 16:59
 • Reply Linda

  Toi on kyllä niin kurjaa, että monesti ne vaikeudet ja vastoinkäymiset kasaantuu ja yhtäkkiä sitä just vaikka hajoaa kaikki tavarat tai jotain muuta :/ Hyvä että sulla on nyt ollut kuitenkin jo parempi fiilis<3

  Ihanan freshi meikki! Huulipunan sävy on hurjan kaunis ja se onkin kiva katseenkiinnittäjä tossa meikissä 🙂 Mäkin oon siirtynyt huulipunissa selkeästi niistä ruskean ja luumun sävyistä vähän kirkkaampiin ja keväisempiin sävyihin. Kyllä se vuodenaika vaan jollain tavalla aina vaikuttaa meikkiinkin 😀

  17.3.2018 at 08:19
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos ihanasta kommentista <3 Nämä on loppupeleissä niin pieniä juttuja, että vähän jännitti koko hommasta edes purkautua ettei kukaan saa sitä kuvaa, että mun koko maailma nyt romahti yhden tiskikoneen takia. Mutta ihan tosi, siltä se hetken tuntui, ja oli jotenkin vapauttavaa purkautua siitä täälläkin 😀 Ihanaa, että sain osakseni niin paljon ymmärrystä ja kauniita sanoja <3

   Mä huomasinkin sun keväiset huulet intassa, oi että! Sullekin sopii raikkaat sävyt niin kauniisti <3

   17.3.2018 at 17:02
 • Reply Roosa/Andstyleis

  Harmi että sun viikko oli kurja, parempaa ensi viikkoa❤️ Ps. aivan ihastuttava meikki!

  17.3.2018 at 21:51
  • Reply Nena Sofia

   Kiitos ihanista tsempeistä ja kehuista! <3 Kyllä tää viikko tuntuu jo vähän valoisammalta 🙂

   19.3.2018 at 15:02
 • Reply Belegwen

  Meillä taas on alkanut lamput temppuilemaan yhtäaikaa. Keittiön iso valaisin räpsyy, eikä siihen näköjään auta loisteputkien tai sytkäreiden vaihto, joten uusi valaisin pitää ostaa. Saunassa taas on sen verran erikoinen valaisin, että siihen ei enää saa loisteputkia ollenkaan, joten joudutaan sen vuoksi laittamaan koko valaistus uusiksi saunaan. Onneksi nämä on sieltä pienemmästä päästä olevia ostoksia, mutta kesällä on tarkoitus vaihtaa taloon katto, autotalli rempata jne… Onhan tätä rahanmenoa tiedossa!

  18.3.2018 at 09:29
  • Reply Nena Sofia

   Voi argh! Ei kuulosta kyllä yhtään kivalta 🙁 Teillä on kyllä hullut projektit menossa sen talonne kanssa! 😮

   19.3.2018 at 15:03
 • Reply SΔRΔGΔLΔXYY

  Eikä, se on kyllä niin ärsyttävää, kun jokin laite menee rikki, saati sitten useampi! Kauniita kuvia susta ♡

  19.3.2018 at 09:58
  • Reply Nena Sofia

   No sanopa muuta! 🙁 Kiitos tuhannesti ihanasta kommentista ja kehuista <3

   19.3.2018 at 15:11

  Leave a Reply