Follow:

Sininen on taivas

Pahoittelut asetonin valkoisista kynsinauhoista, kuva otettu juuri putsailujen jälkeen. Krhm.
Tänään juhlitaan Suomen itsenäisyyttä, ja kuten monet muutkin kynsibloggaajat, väkersin itselleni teemaan sopivat kynnet. Koska sinisiä lakkoja ei kokoelmastani montaa löydy, ainakaan sellaisia, jotka olisivat verrastettavissa taivaan siniseen, päädyin jälleen käyttämään Rimmelin 420 Aqua Coolia. Yllä olevassa kuvassa lakkaa on kaksi ohuen ohutta, huoletonta kerrosta, mutta kuten näette, se kuultaa paikka paikoin läpi. Koska koristelut oli jo suunniteltu, tiesin, etten tarvitse kolmatta, mutta pitkien kynsien kanssa laittaisin kolme jos jättäisin lakan yksinään kynnelle. Muuten aivan ihanaa tavaraa, levittyy helposti, kestää kynnellä pitkään ja sävykin on silmää miellyttävä.
Koristelut olivatkin tällä kertaa yksinkertaisimmat mahdolliset, eli muutama ruusutarra ja mikroglitteriä kärkiin. Glitter on olevinaan valkoista, mutta kuvissa erottuu melko huonosti, livenä vaikutelma on loisteliaampi.
Ihanaa sinivalkoista lauantaita kaikille, oletteko tehneet itsenäisyyspäivän lakkauksia? 🙂
~ Nena

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Jenni

  Nämä on jotenkin ihanan herkät eikä haittaa vaikka ei 'kunnon' sininen olekkaan ! 🙂
  Tänään tein myöskin teemaan sopivat kynnet ja julkaisinkin ne kalenterin yhdessä luukussa. 🙂

  6.12.2014 at 18:04
 • Reply Katarooma

  Upeat lakkaukset…

  7.12.2014 at 11:46
 • Reply Nena Sofia

  Hih kiitos paljon! Käynkin heti kattomassa sun versiot 🙂

  7.12.2014 at 18:23
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 <3

  7.12.2014 at 18:23
 • Leave a Reply