Follow:

Ystävänpäivän parhaat aletärpit

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kirjoittelin teille jokin aikaa sitten postauksen, jossa jaoin vinkkejäni edulliseen kosmetiikkashoppailuun. Yksi vinkeistä oli teemapäivien seuraaminen, sillä niiden alla verkkokaupat ja kivijalkaliikkeet yleensä pursuilevat tarjouksista! Tässä pari päivää sitten aloittelinkin ystävänpäivän kampanjoiden läpikäymisen ja eri verkkokauppojen selailun. Silloin mieleeni tuli, että niitä tutkiessani voisin samalla kerätä pientä listaa teille niistä kaikkein parhaimmista tarjouksista, joita eteeni sattuu!

Tähän postaukseen olen siis kerännyt eri verkkokauppojen ajankohtaisia tarjouksia ja alemyyntejä kosmetiikan saralta. Jokaiseen olen merkinnyt myös kampanjan päättymispäivän, mikäli se on sivustolla ilmoitettu. 

 

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Hyvinvoinnin Tavaratalosta löytyy oma osionsa ystävänpäivän tarjouksille. Mukana luonnonkosmetiikkaa sekä erilaisia hyvinvointivalmisteita. Hyviä tarjouksia esimerkiksi Mádaran ja Mossan lahjapakkauksista!

 

Dermoshop

Dermosilin omassa verkkokaupassa alkoi tänään Dermodays alennusmyynnit! Kampanja on käynnissä 12.2.-19.2. Mukana tuotteita monista eri tuotekategorioista hyvillä aleprosenteilla. Kaikki tarjoustuotteet löytyvät täältä.

 

Pretty.fi

Pretty.fi  viettää syntymäpäiviään helmikuussa. Synttäriale on käynnissä koko kuukauden ajan. Vaihtuvia tarjouksia eri merkeiltä, muun muassa Nyx, beautyblender ja Fudge. Tarjoustuotteet täällä.

 

Stockmann

Myös Stockmannilla on alkanut alennuskampanja, josta löytyy erä kosmetiikkaa 40% alennuksella esimerkiksi seuraavilta merkeiltä: Nyx, Trind ja Korres.

 

 

Yves Rocher 
Yves Rocherilla jo perinteeksi muodostunut huikea lahjakampanja on taas täällä! Riippumatta tilauksesi arvosta saat minkä tahansa, ostoskoriin ensimmäisenä lisäämäsi tuotteen täysin veloituksetta kun teet tilauksen viimeistään 14.2. Muista käyttää koodia LOVE18 kampanjan aktivoimiseksi. Kun tilaat yli 19€:lla, saat ilmaisen toimituksen.

 

Mádara
Mádaran omasta verkkokaupasta löytyy myös mainio ystävänpäivän kampanja, sillä kaikki tuotteet ovat nyt 20% alennuksessa! Sen lisäksi jokaiseen tilaukseen lisätään ilmainen lahja. Kampanja voimassa 14.2. saakka.

 

Oletkaunis.fi

Oletkaunis.fi puolestaan tarjoaa hyviä uutisia Jeffree Stars Cosmeticsin ystäville. Lähes koko verkkokaupan valikoima on nimittäin 20% alennuksessa 14.2. saakka. Jeffreen tuotteiden lisäksi valikoimasta löytyy muun muassa Batisten, Mia Höydön ja Natura Siberican tuotteita.

 

 

 

 

Itse innostuin erityisesti Dermodays -alennusmyynneistä, sillä sinne on ollut tarkoitus jo jonkun aikaa tehdä tilausta. Myös Yves Rocherin kampanja tuntuu vastustamattomalta, Oletkaunis.fi:n Jeffree Star huulituotteista puhumattakaan! Tänään pyörähdän vielä Hehkun kivijalkaliikkeessä, minkä jälkeen pitää katsoa mihin kaikkeen visa enää venyy. Mutta houkutuksia ainakin riittää 😀

 

 

Aurinkoista alkuviikkoa kaikille! ♥

 

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply SariBP

  Kiitos tästä koonnista. Sähköpostiin tulee jatkuvasti mainoksia Ystävänpäivän tarjouksista, että pää menee pyörälle. Hyvä, että on nyt tiivistelmä käsissä:)

  12.2.2018 at 17:58
  • Reply Nena Sofia

   Kiva että tästä oli hyötyä! 🙂 Huomasin, että itsekin pysyi paremmin tarjouksissa perässä, kun kirjotti ne kiinnostavimmat ylös heti ne huomattuaan 😀

   15.2.2018 at 19:33
 • Reply Mari

  Voi vitsi, ei olisi pitänyt lukea tätä ? Alkoi heti houkutella hyvät alet, oletkaunis ja pretty täytyy ainakin käydä kurkkaamassa. Kiitos vinkeistä!

  13.2.2018 at 08:06
  • Reply Nena Sofia

   Oi ei, niin tiedän tunteen 😀 Mulla oli vähän sellainen fiilis, että voi miksi mä olen niin monella uutiskirje-listalla 😀

   15.2.2018 at 19:35

  Leave a Reply