Follow:

Heinäkuun kosmetiikkaostokset

*Postaus sisältää mainoslinkkejä jotka on merkitty tähdellä

Ah, mikä ihanan kutkutteleva tunne. Pöydällä kuppi höyryävää maitokahvia, ruudulla auki tyhjä tekstikenttä ja koko aamu aikaa näpytellä menemään. Toisin sanottuna, täällä ollaan taas!

Blogitauko venähti hieman ennakoitua pidemmäksi, sillä en ottanut laskelmissani ollenkaan huomioon aikaa, joka menisi uuden kodin järjestelyissä. Jos rehellisiä ollaan, ei tämä koti nyt ihan järjestyksessä vieläkään ole. Päädyin esimerkiksi luopumaan vanhasta työpöydästäni, sillä se ei mahtunut mitenkään järkevästi tähän asuntoon. Uusi on nyt etsinnän alla, ja kunnes sopiva löytyy, hoidan blogihommat keittiössä. Valtaosa kosmetiikoistani on myös edelleen pahvilaatikoissa, sillä haluan hankkia uuden työpöytäni yhteyteen vähän järkevämmän säilytysjärjestelmän, ja purkaa purnukat vasta sitten omille paikoilleen.

9€ / Prisma

Mutta se siitä muutosta. Ajattelin katkaista blogitauon pureutumalla suoraan aiheeseen, ja tässä postauksessa tehdäänkin katsaus heinäkuisiin kosmetiikkaostoksiin. Joku varmaan muistaa, että olen pysytellyt aika kaukana kosmetiikkahyllyistä viime kuukausina, mutta nyt tuli vähän ostoslakkoon lommoja. Lähinnä siksi, kun halvalla sai, mutta toki ostin jotain ihan oikeaankin tarpeeseen. Tästä esimerkkinä ensimmäisen kuvan kynsilakanpoistoaine ja hiusväri.

Batiste kuivashampoo

7€ / Tokmanni

Batistea taas nappasin pari pulloa varastoon, kun Tokmannilla pyöri hyvä tarjous. 3,50€ hintaan olisin voinut napsia useammankin pullon, mutta satuin apajille vähän liian myöhään, joten näihin kahteen oli tyydyttävä.

46€ / Matsmart

Viimeiset ostokset teinkin *Matsmartilta. Kyse on pääasiassa hävikkiruokaa myyvästä verkkokaupasta, mutta nyt myyntiin oli tullut varsin mielenkiintoinen erä luonnonkosmetiikkaa. Näissä kaikissa oli päiväyksiä reilusti jäljellä, ja hinnat niin halpoja ettei kiusauksen vastustamiselle jäänyt sijaa. Laskeskelin, että sain 46€ sijoituksella lähes 250€ arvoisen kasan kosmetiikkaa. Ei huono!

Matsmart

Matsmart

Matsmartin tilaukseeni napsin pääasiassa NovExpertin ihontuotteita (kasvokuorinta, kuoriva yövoide, hellävarainen detox-naamio, kasvovesisuihkeita). Niiden lisäksi bongasin Korresin Wild Rose -sarjan silmänympärysvoiteen sekä Olivia Kleinin sy-ihon tehotiivisteen.

Tuotteet heittelin ostoskoriin varsin olemattomalla harkinta-ajalla, sillä sivut olivat hyvin ruuhkautuneet tilausta tehdessäni, ja pelko tavaran kesken loppumisesta sumensi arviointikykyäni. Eipä siinä, tuli kyllä tehtyä ihan kivoja löytöjä! (Jotain mielenkiintoista *sivuilta löytyy muuten edelleen, ja itse ainakin jännityksellä odotan, josko uusi erä olisi vielä tulossa.)

Matsmart

Yhteenveto:

 1. Meikit: 0€
  Vuoden alusta: 198,50€
 2. Ihonhoitotuotteet: 46€
  Vuoden alusta: 157,50€
 3. Kynsituotteet: 2,00€
  Vuoden alusta: 10,00€
 4. Hiustuotteet: 14,00€
  Vuoden alusta: 29,90€

Maaliskuun kosmetiikkasaldo yhteensä: 62,00€
Vuoden alusta: 395,90€

Tilasitteko te jotain Matsmartin Beauty Salesta?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply emzi

  En oo tilannu mutta pitää kyllä pitää silmällä noita ja kyllä matsmarttia haluun käyttää 😀

  12.8.2019 at 15:56
  • Reply Nena Sofia

   No joo, kannattaa kyllä! Etenkin noi kosmetiikat oli nyt niin hulluilla hinnoilla, ettei mitään järkeä 😀 Ollaan joskus tilattu sieltä kyllä ruokaakin, mutta niissä se säästö on harvoin niin iso että jaksaisi sen takia tilausta tehdä. Toki ekologisuudesta iso plussa!

   13.8.2019 at 05:02
 • Reply Janita / Vadelmamurusia

  Mä tilasin kans Matsmartilla ihan hulluna tavaraa kun ne oli niin edullisia 😀 Ja tosiaan kun kiirekin siinä oli, etteivät ehdi loppua kesken. Mulle tarttui mukaan Novexpertiä ja Patykaa ja muistaakseni yksi tuote Olivia Kleinilta 🙂 Ja samalla kun itselle noita naputtelin koriin niin valitsin myös äidilleni muutamia hyvänkuuloisia tuotteita testattavaksi 🙂 Oli kyllä ihan uskomattoman edullisia verrattuna normihintoihin ja säästöä tuli täälläkin monta sataa euroa 😀

  12.8.2019 at 16:18
  • Reply Nena Sofia

   Joo, en ihmettele! Mua harmitti, kun hoksasin koko jutun vasta siinä vaiheessa, kun “parhaat palat” oli loppuneet 😀 Onneksi löysin kuitenkin kaikkea mieluista. Itsekin kyllä infosin perheenjäseniä hyvästä alesta, mutta kukaan muu ei tainnut innostua siitä ihan samalla tavalla kuin minä 😀

   13.8.2019 at 05:04
 • Reply JonnaH.

  Mä olen edelleen niin kateellinen, et mulla jäi toi ale välistä, siellä oli mm. ilmeisesti ollut Patykaa yms. aivan sairaan halvalla. 😀

  13.8.2019 at 10:43
  • Reply Nena Sofia

   Voi ei! Toivottavasti niille tulee uusi erä, niin säkin pääset osingoille 🙂

   15.8.2019 at 06:09
 • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi

  Matsmartin kosmetiikat tuli itsekin katsottua, mutta siinä vaiheessa valikoimat olivat jo aika kehnot. Mutta olisi hauska testata, kun halvalla saa 🙂

  13.8.2019 at 11:36
  • Reply Nena Sofia

   Voi höh! Pitää toivoa, että ne saisivat uuden erän myyntiin pian 🙂

   15.8.2019 at 06:10

  Leave a Reply