Follow:

Suosikkejani Urban Decaylta

*Postaus sisältää mainoslinkkejä. Osa tuotteista saatu.

90-luvulla perustettu, nykyään L’Oréalin alle kuuluva Urban Decay aloitti kosmetiikkamaailman valloitustaipaleensa tuomalla markkinoille värejä, joita meikkipusseissa ei oltu aiemmin nähty. Brändin ensimmäiset tuotteet olivat omaperäisiä ja räiskyviä! Urban Decay tunnettiinkin pitkään nimenomaan rohkeista luomiväreistään ja värikkäistä kynsilakoistaan.

Vuonna 2010 asiaan tuli pysyvä muutos, kun UD lanseerasi ensimmäisen Naked-palettinsa. Tarinan mukaan paletin taustalla oli yksinkertainen kysymys. “Jos joutuisit ottamaan neljä luomiväriä mukaasi autiolle saarelle, mitkä nuo sävyt olisivat?”. Tiimin jäsenten valinnoista koostui yllättäen toimiva luomiväripaletti, joka on nykyään yksi maailman tunnetuimmista paleteista. Itse en alkuperäistä nakupalettia omista, mutta monia muita brändin tuotteita kaapistani kyllä löytyy. Tänään kerronkin teille omista suosikeistani!

 

Alkuperäisen Naked-paletin kerrottiin muuten jo viime syksynä poistuvan tuotannosta. Paletti onkin loppunut jo monilta jälleenmyyjiltä, mutta mikäli tämä paletti jotakuta vielä houkuttelee, näyttäisi sitä löytyvän vielä Kicksiltä. 

Urban Decay De-Slick Mattifying Powder

Täydellinen meikkipohja ei aina vaadi kaiken peittävää meikkivoidetta. Itse pidän siitä, että iho näyttää luonnolliselta, minkä takia välillä pohjustan puuterimaisen poskipunan ja aurinkopuuterin pelkällä läpikuultavalla viimeistelypuuterilla. Tämä Urban Decayn De-Slick toimii niin meikittömän ihon viimeistelyssä kuin meikkivoiteen kiinnittämisessäkin. Puuteri pitää ylimääräisen kiiltelyn kurissa koko päivän, ja kevyellä sipaisulla lopputuloksesta saa halutessaan äärimmäisen luonnollisen. Ainoa miinus hieman heppoisesta pakkauksesta, oman rasiani sulkija hajosi käytössä melko nopeasti.

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss “Fuel”

En ole vuosikausiin pitänyt huulikiiltoja varteenotettavina, aikuisen naisen meikkituotteita, mutta ajattelumallini joutui ravistelluksi kun kokeilin tätä UD:n huulituotetta. Hi-Fi Shine Ultra Cushion on huulia kevyesti pullistava huulikiilto, joka tuntuu huulilla miellyttävältä eikä tahmaa niitä yhteen. Kiilto tuoksuu minttuiselta ja tuntuu aluksi huulia viilentävältä. Nämä viilentävät huulituotteet eivät ole kaikkien mieleen, mutta itse nautin niistä erityisesti kesäisin. Oma huulikiiltoni on sävyssä Fuel, joka on aika täydellinen arkisävy sopiessaan hyvin yhteen lähes minkä tahansa meikin kanssa.

Urban Decay Naked Ultimate Basics Palette

Vaikka en omista alkuperäistä nakupalettia, kätköistäni löytyy silti yksi sarjan siskoksista. Naked Ultimate Basics on täydellinen kokoelma mattasävyjä (+1 vaalea shimmersävy, joka sopii hyvin esimerkiksi kulmaluiden korostuksiin), joiden avulla rakentuu erilaiset, erityisesti arkeen sopivat silmämeikit. Joukossa on muutama tummempi ja näyttävämpikin sävy, joten tarvittaessa tällä saa taiottua hieman juhlavampiakin kokonaisuuksia. Kaikki sävyt ovat pigmenttisiä ja hyvin blendaantuvia. Naked Ultimate Basics on se paletti, jonka yleensä pakkaan reissuun mukaan. Se lähtisi mukaani myös autiolle saarelle.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

UDEPP eli merkin oma luomivärinpohjustaja on jo melkoinen kulttituote. Voidemainen pohjustaja tasoittaa luomen sävyä ja pitää silmämeikin virheettömänä koko päivän. Jos sinulla on koskaan ollut ongelmia luomivakoon karkaavien luomivärien kanssa, suosittelen täydestä sydämestäni kokeilemaan tätä pohjustajaa. 10ml tuubi kuluu ahkerassakin käytössä aika hitaasti, mutta tuotetta on onneksi saatavilla myös 5ml kokeilukoossa, joka on varmasti hyvä vaihtoehto vähän harvemmin meikkaaville.

Himotuksen kohteita ostoslistalla

Koska rakastan ikkunashoppailua ja suunnittelen myös kosmetiikkahankintani hyvissä ajoin etukäteen, on himotuslistani yleensä melko mittava. Urban Decaylla on kuitenkin kolme tuotetta, joita ajatellessani meinaan vähän hytkähdellä innosta. Koska jopa paikoillaan pysyttely näitä pohtiessani on lähes mahdoton saavutus, tiedän, että joudun kotiuttamaan tämän kolmikon hyvin pian!

1. Born to Run

Siis katsokaa nyt noita sävyjä! Olen ollut jo pitkän aikaa kyllästynyt toisiaan mukaileviin nudepaletteihin, joita kaupat tursuilee. Born to Run tuo toivottua vaihtelua markkinatarjontaan, eikä himotustani hillitse myöskään se fakta, että tämä viime kesänä julkaistu paletti on saanut osakseen kovasti ylistystä ja monet muut bloggaajat ovat siihen ihastuneet. Tässäpä pitkästä aikaa luomiväripaletti, joka on aivan pakko hankkia!

2. All Nighter

Ohutkoostumuksinen full coverage -meikkivoide, josta olen kuullut todella runsaasti kehuja. En oikeastaan osaa sanoa, miksi en tätä ole vielä päätynyt kokeilemaan. Voi johtua siitä, etten pitkiin aikoihin ole ollut kovin innoissani täysin peittävistä meikkipohjista. Täydellinen nukkeiho tuo kuitenkin mielekästä vaihtelua luonnollisempiin meikkipohjiin, minkä vuoksi haluankin kokeilla tätä mahdollisimman pian!

3. Brow Blade

Oletteko kuulleet Urban Decayn juuri lanseeraamasta kulmatuotteiden sarjasta? Tämä Brow Blade on sarjan ykköstuote, ja sillä toteutetuista meikeistä löytyy erittäin kiinnostavia videoklippejä merkin Instagram-tililtä. Brow Bladeen kuuluu kaksi päätä: perinteinen, vahamainen kynäpää, sekä eyelinereistä tuttu, tarkka sivellinpää. Mikä mielenkiintoisinta, tuotteesta on saatavilla oma versionsa punapäille!

Yllä näkyvässä meikissä käytin postauksen tuotteiden lisäksi vain ripsiväriä (Maybelline Lash Sensational), kulmageeliä (essence make me brow), varjostussävyä ja poskipunaa (Jane Iredale GreatShape Contour Palette). Meikkipohjana siis vain De-Slick -puuteri, huulilla Hi-Fi Shine -huulikiilto, silmämeikissä Naked Ultimate Basics ja sen pohjustuksessa mikäs muukaan kuin UDEPP.

 

Mitkä on teidän suosikkeja Urban Decaylta?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply Sissi

  Mun kestosuosikki on UDEPP ja nyt odotan kieli pitkällä uutta nakupalettia, vaikka ei tosiaankaan tarvisi enää yhtään lisää luomivärejä. Swatchit näyttävät kivoilta, mutta ostopäätöksen teen vasta paletin nähtyäni. Naked Heat on suosikkini merkin paleteista.

  23.2.2019 at 15:53
  • Reply Nena Sofia

   Mun mielestä se uusi nakupaletti on vähän tylsä 😀 mutta mä olenkin aika kyllästynyt siihen että kaupat täyttyy nudepaleteista. Heat on kyllä ihana 🙂

   27.2.2019 at 14:14
 • Reply emzi

  UDEPP on kyllä suosikki <3

  23.2.2019 at 17:31
  • Reply Nena Sofia

   Eikä ihme, se on ihan huippu! <3

   27.2.2019 at 14:14
 • Reply Linda

  Toi puuteri on mun nykyinen suosikkini kivipuutereista! Sain sen joskus loppukeväästä itselleni testiin ja nyt tässä kuussa se valitettavasti loppui. Pitänee piakkoin ostaa uusi 🙂 All Nighter meikkivoide on niin ihana, jos tosiaan tykkää full coverage tyylisestä pohjasta! Tossa on ainut miinuspuoli se, että meikkivoide hapettuu ainakin mun ihollani turhan tummaksi :/ All Nighter Concealer on ihan mun ehdoton suosikkini, en enää pärjäisi ilman sitä peiteainetta<3 😀

  23.2.2019 at 20:27
  • Reply Nena Sofia

   Hmm, pitäisi varmaan hakea testeri jostain että saan varmasti oikean sävyn tuosta All Nighterista, jos kerta tuppaa hapettumaan :/ tuota concealeriakin pitäisi kyllä testata! 🙂

   27.2.2019 at 14:16
 • Reply Katri

  UD;ltä all nighter kiinnitys-spray todella hyvä. Mulla se käytössä ja teen aina niin että primer tai tuo suihke, muttei koskaan molempia ettei sitten ole liian tukossa 🙂

  24.2.2019 at 16:06
  • Reply Nena Sofia

   Sitä on kyllä kehuttu myös paljon 🙂 Mä olen niin tykästynyt siihen Lorkun omaan, ettei ole ollut tarvetta vaihtaa. Toki tuota UD:ta olisi kiva joskus kokeilla 🙂

   27.2.2019 at 16:07
 • Reply Heli / Tinkerbell's nail diary

  Toi De-Slick -puuteri ja UDEPP on ihan parhaita! Mulla varmaan jo kolmas menossa molempia 😀

  25.2.2019 at 16:06
  • Reply Nena Sofia

   No eikö ookin! Mun pitää kanssa kohta käydä ostamassa uusi puuteri, UDEPPia on jo varakappale odottamassa 🙂

   27.2.2019 at 16:08
 • Reply Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi

  Ai että, täälläkin himotellaan tuota Born to Runia!

  27.2.2019 at 08:23
  • Reply Nena Sofia

   No joo, ja aika pahasti! <3

   27.2.2019 at 16:09

  Leave a Reply