Follow:

Luxplus.fi -verkkokauppa

Liikkeellä kulkee bloggaaja-haaste lähinnä kauneusbloggaajien kesken, joka käsittelee blogin kirjoittajan tunnustuksia omissa kauneuteen liittyvissä salaisissa paheissaan. Jos ottaisin kyseisen haasteen käsittelyyn, voisin hyvin kirjoittaa ensimmäiselle riville olevani pihi. Tarjousharakka. Penninvenyttäjä. Mutta se lienee turhaa, sillä tarkkasilmäisimmät teistä sen varmasti jo tietävät. Suosin edullisia verkkokauppoja ja innostun alennuksista, vaikka toki joskus tulen panostaneeksi myös laatuun ja luksukseen – toki silloinkin vertailen hintoja jos en nyt ihan laiskaksi rupea. Ja minä tosiaan vertailen hintoja vaikka olisi hyväkin rahatilanne, sillä tulen mahdottoman iloiseksi kun teen edullisia löytöjä. Kirppiskierroksen tai aleshoppailun jälkeen monesti päivittelenkin innoissani miehelle kuinka paljon säästin rahaa. Toki fiksu ostaisi vain sen mitä tarvitsisi ja säästäisi enemmän kuin se, joka ostaa sen minkä halvalla saa. Kumpaa sorttia sinä edustat?
No, mutta siirrytäänpä asiaan! Omasta pihistelystäni päädyin jaarittelemaan oikeastaan siksi, että halusin päästä kertomaan teille ihanasta aletuotteiden paratiisista, nimittäin Luxplussasta. Oletteko te törmänneet keskusteluun kyseisestä verkkokaupasta? Itsehän olin aluksi skeptinen kun siitä alettiin puhumaan mm. Facebookin kauneusryhmissä, mutta lämpenin idealle äkkiä kun pääsin selailemaan itse nettisivuja. Kysehän on siis ns. “kauneusklubista” jossa kymmenen euron kuukausimaksua vastaan saat shoppailla niin paljon kuin haluat puoli-ilmaista kosmetiikkaa ilman postikuluja. Kuulostaako hyvältä? Sitäpä minäkin.

Nyt varmaan mietitte, että miten siitä hommasta sitten pääsee eroon, mutta jäsenyyden saa tosiaan katkaistua ja käynnistettyä uudelleen ihan milloin vain haluaa. Ja ensimmäinen kuukausi on kaiken lisäksi ilmainen, eli on ihan kokeilemisen arvoinen konsepti ainakin omasta mielestäni. Ja testitilauksenhan minä sitten teinkin.
Tilaukseeni nappasin kaksi Rimmelin Apocalips -huulilakkaa, Urtekramin vaniljantuoksuisen huulirasvan, yhden lempikäsirasvani Vaselinelta, Batisten kuivashampoota, O.P.I:n päällyslakan ja aluslakan, neljä O.P.I:n värilakkaa sekä kaksi Essien värilakkaa. Hintaa koko läjälle jäi 46 euroa (Stokkalta ei olisi irronnut edes kolmea O.P.I:a tällä hinnalla). Ja paketti saapui viikossa. Ja lakatkin oli pakattu huolellisesti kuplamuoviin.

 

 

You’re So Vain-Illa, Love.Angel.Music.Baby, It’s a Piazza Cake, Give Me Space
Frock’n Roll, Leggy Legend
Tällainen vinkkaus tällä kertaa, toivon että tästä on hyötyä mahdollisimman monelle. Minä ainakin aion tuolta tilailla jatkossakin, sen verran paljon kaikkea kivaa jäi nyt ekaan tilaukseen nappaamatta kun oli vain tarkoitus testata homman toimivuutta. Jos jokin jäi muuten mietityttämään, niin kysykääpä ihmeessä ja koitan vastata parhaan osaamiseni mukaan!
Huomisessa postauksessa nähdäänkin sitten asuun sovitetut kynnet joissa päätähtenä yksi tämän tilauksen lakoista 😉
 
Share on
Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply eekku

  Oon nyt muutaman viikon selaillu kyseisen firman sivuja ja kiehtoo suuresti tehdä tilaus ainakin kokeilujakson ajan =)
  Kyllä mie yritän säästää kaikessa varsinki ku nyt hoitovapaalla ei ole kauheesti ylimäärästä ollut

  15.9.2016 at 08:40
 • Reply Sitruuna

  Olen meinannut tilata tuolta joskus, mutta on sitten jäänyt tekemättä. Tuo jäseneksi liittyminen tilausta tehdessä on jotenkin nono, vaikka sen saakin peruttua. En usko että joka kuukausi sieltä kuitenkaan tilaisin. Noi O.P.I:n kynsilakat näyttää ihanilta, erityisesti tuo sininen!
  http://meikkiarsenaali.blogspot.fi/

  15.9.2016 at 08:43
 • Reply Nanne // Kuhan lakkasin

  Tuo alku ois voinu olla mun suusta. Eli täällä ilmottautuu toinen penninvenyttäjä! Pyrin ostamaan vaan sen mitä tarvin, mutta jaksan vertailla hintoja tai ootella alennusmyyntejä. Ehkä tästä syystä tuo Luxplus.fi on tuttu paikka. 😉 Ootpa muuten tehny kivoja ostoksia!

  15.9.2016 at 09:32
 • Reply Mimosa

  Mie juuri eilen tätä kauppaa selailin ja mietin, että pitäisiköhän jossain vaiheessa 😀 Olen kuullut niin hyvää kuin huonoakin tästä; osalla on tullut vääriä tuotteita, toimitus kestänyt ekalla kerralla viikon, sitten jo 2-3 viikkoa, osa taas ei ole saanut irtisanottua itseään tuolta :O

  Ja muistaakseni jos pitää 6 kk tauon, niin sitten pitäisi taas saada se ilmainen kuukausi. Ja jokaista tuotetta sai tilata vain yhden per kuukausi (tosin kaikilla ei ole toiminut sekään).

  Odottelen mitä taiot noilla Essien lakoilla kynsillesi 🙂

  15.9.2016 at 12:48
 • Reply Nena Sofia

  Kiva, etten ole ainoa joka tästä kaupasta oli kiinnostunut 🙂 Kannattaa kyllä tilata, ainakin tämän kokemuksen perusteella voin kauppaa suositella! 🙂

  17.9.2016 at 14:53
 • Reply Nena Sofia

  Joo, ymmärrän tuon hyvin! Itseäkin vähän arvelutti, mutta ajattelin kyllä pistää jäsenyyden katkolle ennen kuin alkaa kuukausimaksut juoksemaan, ja miettiä sitten taas myöhemmin että kannattaako se ottaa uusiksi vai ei 🙂

  17.9.2016 at 14:54
 • Reply Nena Sofia

  Hahaa, hyvä kuulla etten ole ainoa pihistelijä! 😀 Mä huomasinkin jossain kohtaa että sä olit täältä tilaillut, mutta en tosiaan voi mitenkään moittia. Musta on vaan fiksua tehdä edullisia löytöjä 🙂

  17.9.2016 at 14:56
 • Reply Nena Sofia

  Joo, tuo yhden tuotteen/kuukausi “säännön” sainkin juuri kuulla, aika tympeää. Mutta toisaalta ymmärrän, ettei nyt kukaan ala tuolla tekemään bisnestä 😀 Mutta huih, toivotaan että irtisanominen onnistuu! 😮 Huomasin kanssa jonkun kommentoineen näiden facesivulle ongelmista irtisanomisen kanssa, mutta ilmeisesti siinä tapauksessa ongelma olikin käyttäjässä eikä palvelussa.

  Toivottavasti maltat odotella, nyt on meinaan suurempi mielenkiinto itsellä tilauksen Opeihin kuin Essieihin vaikka nekin nättejä ovat 🙂

  17.9.2016 at 15:00
 • Reply Roosa

  Pitipä ihan käydä vilkaisemassa noita sivuja, ja voi vitsit miten paljon siellä on kaikkea kivaa… 😀 Oliko nuo essien lakat muuten suomisudilla, vai sillä kapeammalla? Olis kiva tietää, ennen kuin alkaa tilaamaan, kun se kapeampi suti vähän arveluttaa… Mutta tuo Leggy Legend on vaan NIIN nätti!! 😀

  29.9.2016 at 12:40
 • Reply Nena Sofia

  No siellä on kyllä vaikka ja mitä 😀 Sudit oli ikävä kyllä niitä kapeampia, mutta ainakaan mun valitsemissa lakoissa se ei ollut ongelma kun ovat niin hyvin käyttäytyviä tapauksia muuten 🙂

  4.10.2016 at 17:02
 • Reply Veroella

  Hei! joko olet lopettanut tämän jatko tilaus hommelin?? oliko se helppoa?? olen niiin innnoissani tästä mutta haluaisin kunnon kommentteja, kun ei tiedä kuka nuita muita palstoja kirjoittelee ja kommentoi sivustoa.

  24.11.2016 at 23:28
 • Reply Nena Sofia

  Hei! Olen lopettanut, ja onnistui helposti. Parilla klikkauksella pääsi jäsenyydestä eroon eikä jäsenmaksuja sen jälkeen lähtenyt 🙂 Muistaakseni lopetin jäsenyyden tämän kuun toinen päivä, kun seuraava jäsenmaksu olisi peritty kolmantena päivänä. No eipä peritty enää 🙂

  27.11.2016 at 09:56
 • Reply Susanne

  Moikka! Mä olen tilannut sieltä vaikka ja mitä olen nyt tähän mennessä säästänyt melkein 70 e. Kuukaudessa ostanut mm meikkivoiteen, luomiväripaletteja, kynsinauhaöljyä ja huulipunia. Toimitus tosiaan 5-7 päivää ja tuotteet pakattu nätisti kuplamuoviin. Ei mtn moitittavaa ja meinaan jatkossakin tilata tuotteita 🙂

  22.3.2020 at 08:01
  • Reply Nena Sofia

   Hei, ihanaa kuulla että olet tehnyt hyviä löytöjä! Luxplussan avulla voi kyllä säästää melkoisesti 🙂

   31.3.2020 at 14:40

  Leave a Reply