Follow:

Maaliskuun kosmetiikkasuosikit

*Skincityn tuotteet saatu, postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä

kosmetiikkasuosikit maaliskuu

Järjestin ystävänpäivänä blogin puolella arvonnan, jonka yhteydessä kyselin teidän suosikkipostauksia ja toiveita tulevasta sisällöstä. Esiin nousi muun muassa kosmetiikkasuosikit, joita en ole aikaisemmin listannut säännöllisesti. Olen monesti miettinyt tämän sarjan aloittamista, mutta kuukausi on ehtinyt vaihtua ennen, kuin olen ehtinyt päättämään mitkä on oikeasti ne sen hetkiset suosikkini.

Nyt haluan ottaa lempparilistat kokeiluun, ja esitellä kerran kuukaudessa viisi sen hetkistä kosmetiikkasuosikkiani. Jotta valinnoista ei tulisi liian vaikeita, haluan painottaa, että mukaan valikoituu sillä hetkellä eniten innostavat tuotteet. Ne eivät välttämättä ole kategoriassaan kosmetiikkahistorian parhaita tuotteita, eivätkä ne välttämättä jää käyttööni ikuisesti (aika harva purkki pystyy tähän, sillä testailen tohkeissani uusia tuotteita jatkuvasti). Ne ovat kuitenkin sillä hetkellä päässeet suosiooni, ja haluan nostaa niitä esille!

Maaliskuun suosikkiviisikko on koottuna postauksen aloituskuvaan, ja seuraavissa kappaleissa pureudutaan niihin tarkemmin. Suosikit eivät ole paremmuusjärjestyksessä – sellaisen määrittäminen olisi täysi mahdottomuus näin erilaisten kategorioiden tuotteille.

KotiSalonki Duo Luomivärit

1. KotiSalonki Duo Luomivärit

Päräytetään suosikkipostaus käyntiin luomiväripaletilla, joka on kokoelmani rakkauslapsi. Tästä puhuinkin jo Instan puolella: olen töissä Colosén kosmetiikkaa maahantuovalla Careliána Oy:lla. Colosén maahantuonnin lisäksi Careliánalla on oma meikkibrändi, KotiSalonki. KotiSalonki on aika tuore brändi ja sen valikoimaa kasvatetaan pikkuhiljaa. Tämän kevään isoin juttu oli brändin omat Duo -luomiväripaletit, joiden suunnittelussa sain olla vahvasti mukana!

Duoja suunniteltiin yhdeksän, ja ne ovat yksittäismyynnissä *. Sain työkäyttöön myös tämän ison paletin, josta löytyy meidän kaikki Duot. Tämä on suosikeissani luomivärien korkean laadun vuoksi, sekä tietysti siksi, että palettiin on ihan erityinen tunneside kun sitä on ollut pitkään suunnittelemassa. Tällä on ollut ilo meikata!

Skincity Luminous Licorice Toner

2. Skincity Luminous Licorice Toner

Olen alkuvuonna innostunut enemmän suihkutettavista kasvomisteistä, joten saadessani tämän pumppupulloon pakatun kasvoveden PR-paketista, en ihan heti innostunut. Innostus iski vasta ensikokeilulla – ja silloin se iski lujaa. Kasvovesi näyttää jo pullossa hyvin täyteläiseltä, mutta iholla tunne on suorastaan ylellinen. Tuhdista koostumuksestaan huolimatta kasvovesi imeytyy nopeasti ja sitä voi kerrostaa huoletta. Iho jää todella kosteutetun tuntuiseksi parilla kerroksella, ja aamulla kasvot tuntuvat ja näyttävät aivan ihanan pehmoisilta. Probioottinen ja ihoa rauhoittava koostumus sisältää muun muassa kamomillauutetta, lakritsinjuuriuutetta, kosteuttavaa sodium PCA:ta ja hyaluronihappoa. Pidemmällä käytöllä *Luminous Licorice Toner pitää ihon tasapainoisena ja ehkäisee pintakuivuutta. Aivan ihana!

Lisävinkki: Kuvassa näkyy myös kokeiluun saamiani Skincityn *The Facial Padseja. Laput on valmistettu kangasnaamiota muistuttavasta pehmoisesta materiaalista, eivätkä ne ime liikaa tuotetta sisuksiinsa. Varsin kätevät ihon puhdistuksen viimeistelyyn.

The Body Shop Almond Nail & Cuticle Manicure Oil

3. The Body Shop Almond Nail & Cuticle Manicure Oil

Seuraavaksi mennään käsienhoidon puolelle, nimittäin pakkassäillä kädet todella vaativat erityistä huolenpitoa. Varsinkin nyt, kun käsiä pitäisi pestä ja desinfioida joka käänteessä. Itse vannon tuhtien ja rasvaisten käsivoiteiden (jopa öljyjen) nimeen, mutta päätetyötä tehdessä niihin ei voi tarttua. Tämä TBS:n Almond -sarjan *kynsinauhaöljykynä onkin ottanut vakipaikkansa tietokonepöydältäni. Se tarjoaa paljon kaivattua ensiapua kuiville kynsinauhoille ilman näppäimistön sotkemista. Tässä on hoitotehot kohdillaan, minkä lisäksi tuote saa plussaa hempeän mantelisesta tuoksusta!

Physicians Formula Butter Bronzer

4. Physicians Formula Butter Bronzer

Palataanpa vielä meikkeihin. Tällä hetkellä arkimeikkini koostuu kevyestä meikkivoiteesta, peitevoiteesta, puuterista, aurinkopuuterista, poskipunasta ja ripsiväristä. Siihen päälle sitten taiotaan jotain twistiä, jos aamun minuutit antavat periksi. Välillä joku näistäkin osista jää kiireessä uupumaan, mutta aurinkopuuteri on pysytellyt tiukasti rutiinissa vaikka meikkivoidettakaan ei ehtisi levittää.

Tämä Physicians Formulan * on pehmeän satiininen, ihoa hoitava aurinkopuuteri joka levittyy kauniisti puuteroimattomallekin iholle. Sen sävy on täydellinen talvi-iholleni, ja tuo kasvoille kaivattua hehkuvaa lämpöä. Lisäksi tuotteen trooppinen kookostuoksu on iso plussa nyt, kun kesäkaipuuni on korkeimmillaan.

NYX Lift & Snatch Brow Tint Pen "Espresso"

5. NYX Lift & Snatch Brow Tint Pen “Espresso”

Viimeisenä haluan nostaa esille tämän Nyxin uuden *. Onnistuin tilaamaan sokkona juuri täydellisen sävyn, jolla saan taiottua uskottavia tekokarvoja tummiin kulmiini. Espresso on neutraali tummanruskea sävy, joka ei ilokseni näytä yhtään vihreältä. Tussissa on hyvin tarkka sivellinpää ja väriä tulee tasaisesti. Sillä saa piirrettyä hyvin hentojakin viivoja, ja tummuusastetta pystyy hieman säätelemään levitysnopeutta ja painetta muuttelemalla. Suosittelen lämpimästi, jos etsit kulmatussia hyvällä hinta-laatusuhteella.

maaliskuun kosmetiikkasuosikit

Tässä näkyy vielä swatchit Butter Bronzerista sävyssä Bronzer sekä Nyxin Lift & Snatchista sävyssä Espresso. Katsokaa nyt noita hentoja pikkukarvoja! 

Löytyikö joukosta teille tuttuja tuotteita?

Share on
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Linda/Lipstick Love

  Mikään ei ollut tuttu tuote, mutta tosi kiinnostavia oikeastaan ihan kaikki! Butter Bronzerista oon haaveillut jo pitkään, mutta tällä hetkellä mulla on bronzereita yli omien tarpeiden, joten en oo sitä vielä(kään) hankkinut 😀 Myös toi NYX:n kulmatussi näyttää älyttömän hyvältä<3

  23.3.2021 at 08:50
  • Reply Nena Sofia

   Joo, ymmärrän tosi hyvin! Mullakin se oli pitkään ostoslistalla, mutta nyt en oo muita enää käyttänytkään 😀 Nyxin kulmatussi on kyllä superhyvä <3

   25.3.2021 at 01:10
 • Reply Sissi

  NYXin kulmatussi on kyllä tosi hyvä, harmikseni vaan ostin myyjän avustuksella liian tumman sävyn. Pystyn sentään käyttämään sitä yksittäisten karvojen piirtelyyn mutta opinpahan taas, että mieluummin liian vaalea kuin liian tumma ja että sävyt sitten kulmilla näyttävät helposti tummemmilta kuin kädelle testaillessa

  23.3.2021 at 09:38
  • Reply Nena Sofia

   Voi hitsin vitsi, kävipä tylsästi! Noiden sävyjen kanssa saa kyllä olla tarkkana :/

   25.3.2021 at 01:11
 • Reply Kosmetiikkakatri

  Hauska kyllä ettei näistä mikään tuote ollut ennestään tuttu. Mun kynsiöljyputeli vetelee just viimeisiään, kun se on ns. kynsilakkapullon tyyliin pakattu tulee jotenkin laiskasti käytettyä. Voisi hyvin kokeilla tuollaista kynää mikä sulla on TBS:ltä vaikka seuraavaksi 🙂

  24.3.2021 at 08:29
  • Reply Nena Sofia

   Kävipä hassusti 🙂 Tuota TBS:n kynsinauhakynää suosittelen lämpimästi, siihen tulee tartuttua niin paljon helpommin kuin pulloon jotka mullakin on jääneet viime aikoina tosi vähälle käytölle 😀

   25.3.2021 at 01:12

  Leave a Reply