Follow:

50 Shades of Grey

Ensi viikon perjantaina ensi-illassa on maailmanlaajuisesti suurta huomiota kerännyt 50 Shades of Grey elokuva, joka perustuu samannimiseen kirjasarjaan. Elokuva on paljon puhuttu ja kohuttu, eikä suinkaan ihme, sillä brittiläisen E.L. Jamesin kynäilemä romaanikin jonka pohjalta elokuva on ohjattu sai nopeasti paljon huomiota, ja vuoden 2011 jälkeen sitä onkin käännetty 50 eri kielelle ja yhteensä sitä on myyty maailmanlaajuisesti yli 70 miljoonaa kappaletta. Romaanin tarinaan ei liene syytä perehtyä erityisesti, sillä uskon, että suurin osa teistä tietää perusjuonen. Mainittakoon kuitenkin, että 50 Shades of Grey käsittelee rikkaan liikemiehen ja nuoren opiskelijan välistä suhdetta turhia piilottelematta.
Tällä hetkellä blogini puolella käynnissä olevassa arvonnassa onkin minilakkasarja O.P.I:n 50 Shades of Grey -lakoista, jotka tulivat myyntiin tammikuussa. Nämä sponsoroi O.P.I:n valtuutettu maahantuoja Kauneudenkauppa.fi, jolle laittelin sähköpostia tuossa tammikuun puolella. He halusivat myös lähettää minulle yhden sarjan lakoista testiin, ja vielä lisäksi tutkittuaan blogiani he välttämättä halusivat lähettää minulle myös O.P.I:n oman sarjan akryyleitä, joista kerron sitten myöhemmin lisää. Tänään keskitytään tuohon kohutun elokuvan pohjalta kehitettyyn kynsilakkakokoelmaan.
 
O.P.I – Shine for me / 3 kerrosta
Kokoelmaan kuuluu kuusi lakkaa: Cement the Deal, Dark Side of the Mood, Embrace the Gray, My Silk Tie ja Shine for me. Lakkoja voit tutkia lisää maahantuojan sivuilla, täällä.
Itse sain testattavaksi Shine for Me:n, ja aluksi olin aavistuksen kauhuissani. Uskoin näkemieni swatchien perusteella, että en missään nimessä pystyisi pitämään tästä lakasta, ja ehdin jo panikoida että lähetänkö sen takaisin vai mitä teen, kun en todella halua kirjoittaa arvostelua mistään, mistä en ollenkaan pidä. Se on hankalaa, ahdistavaa ja jollain tavalla tuntuu naamaan sylkemiseltä, kun tuotteen on kuitenkin saanut ilmaiseksi. Silti haluan olla 100% rehellinen arvosteluissani, ja puhua aina suuni puhtaaksi, joten lievää paniikkia tämän lakan saaminen kyllä aiheutti.

 

Sitten ajattelin antaa sille mahdollisuuden. Pullossa tämä nimittäin näytti ihanalta, pelkäsin vain ettei sillä saa mitenkään peittävää lopputulosta. Mutta oikeasti, aivan turhaan!
Katsokaapa yllä olevaa kuvaa, tuota kimallusta! Kuvassa lakkaa on kolme kerrosta ilman päällyslakkaa, ja mielestäni se on älyttömän kaunis. Auringossa se kimaltelee todella upeasti, ja sisälläkin näyttää ihanalta. Valehtelematta vietin yli vuorokauden pelkästään tämän lakan kanssa, koska yksinkertaisesti pidin siitä niin paljon, etten halunnut peittää sitä. Jos luulet ettet pidä tästä lakasta, voin kertoa, että tämä on jotain, mitä pitää kokea!
Lakka on siis itsessään mielenkiintoinen, se on hopea foiltyyppinen lakka jossa on paljon sinistä glitteriä. Pinnaltaan tämä jää hieman tunnusteltavaksi mutta ei kuitenkaan niin rosoiseksi että sitä voisi kutsua tekstuurilakaksi. Yksi top coat -kerros tasoittaa pinnan sileäksi, ja sen lisäämisen jälkeen kimallus pääsee vielä paremmin loistoonsa.

 

Halusin koristella tämän kaunokaisen, ihan vain, koska en viihdy koristelemattomilla kynsillä kovin kauaa. Koristeluiden keksiminen oli kuitenkin hankalaa, sillä tämmöistä kimallusta oli sääli lähteä piilottamaan. Lopulta kuitenkin maalasin vapaalla kädellä ruusuja ja kiemuroita nimettömään ja peukaloon, ja yhden isomman punaisen ruusun keskisormeen. Maalauksessa käytin Oumaxin akryylimaaleja ja ohutta nail art sivellintä. Etusormeen ja pikkurilliin lisäsin tuollaiset muovistrassit, jotka kyllä pilaavat yleisilmettä aika tavalla. Alkaisi kyllä olla aika hommata swaroja varastoon, niin paljon kuitenkin tykkään kaikkea kimaltavaa käyttää kynsilläni.
Mitäs pidätte lakasta?
 
 
// Today I have one polish to show you from O.P.I’s collection 50 Shades of Grey. My polish is called “Shine for Me” and it was sent to me for review from Kauneudenkauppa.fi. 
 
First I was afraid that I’m gonna hate this polish, but when I got it on my nails it was pure love what I felt. This is relly beautiful, shiny silver-blue polish and it’s opaque in three coats. It’s little bit gritty but when you apply one coat of your top coat you get smooth finish.
 
To make my manicure more interesting I painted there some roses and swirls with really thin nail art brush and acrylic paints. I did add some plastic rhinestones too, but I wasn’t happy at all with them. I really need to get some swarovski crystals! 

 

What do you think of my nails today? And do you like the polish?

 

*** Lakka saatu testattavaksi // polish was sent for review 

 

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

27 Comments

 • Reply eekku

  Kaunis lakka

  7.2.2015 at 14:06
 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  Kauniit ruusut <3

  7.2.2015 at 14:10
 • Reply Alisa

  Rakastan kaikkia kimaltelevia kynsilakkoja ja nää kynnet on kyllä niin upeet! Ihania nuo ruusut mitä oot väsäillyt! =)

  7.2.2015 at 14:22
 • Reply Bunnytailnails

  Mä sanoin heti, kun tämä kokoelma ilmestyi, että tämä on hienoin ja uniikein lakka kokoelmassa. Voi vitsi miten oletkin saanut sen kimaltelemaan! Nyt taas mietin, että josko se pitäisi kuitenkin hankkia :).

  7.2.2015 at 15:35
 • Reply Laura

  Aah.. Nää kaikki lakat on niin ihania. Kävin just hypistelemässä niitä livenä, mutta vielä ei yhtään lähteny mukaan, ku ei oo rahaa 🙁 mua houkuttelis oikeestaan nää kaikki tän kokoelman lakat.

  Ihana lakka ja ihanat kynnet (:

  http://timanttejakynsilla.blogspot.com/

  7.2.2015 at 17:05
 • Reply ellanoora

  Oi kuinka upea ♥

  7.2.2015 at 18:38
 • Reply Jenni

  Ompas upea lakka ! Mua ei oikein aluksi sytyttänyt kokoelman lakat, mutta elokuva ja kirja ovat kyllä kiinnostaneet. Nyt kun noita lakkoja nähnyt niin niitä haluaisi itselleenkin. 😀 Nuo koristelut on myös ihanat, sopii tuohon lakkaan ja silti lakka on 'pääasemassa'. 🙂

  7.2.2015 at 21:41
 • Reply Jasmina

  On aivan ihanat kynnet!<3 Ja olen lukenut tuon kirjan ensimmäisen osan puoleen väliin asti, mutta sitten se vähän unohtui. Ollaan menossa ensi perjantaina kavereiden kanssa elokuva katsomaan 🙂 Odotan innolla!

  7.2.2015 at 21:52
 • Reply Satsuli

  Oihh mikä lakka, tahtoo tuon heti itelle! <3 Wau oot maalaillu kyllä hienot ruusut. 🙂

  7.2.2015 at 22:05
 • Reply E-S

  Nättihän se on, mutta koitan vakuutella itselleni pärjääväni ilman! 🙂

  8.2.2015 at 04:09
 • Reply Nena Sofia

  Niin on, omastakin mielestä! 🙂

  8.2.2015 at 08:53
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos <3

  8.2.2015 at 08:54
 • Reply Nena Sofia

  Voi vitsit, kiitos Alisa! 🙂 <3

  8.2.2015 at 08:55
 • Reply Nena Sofia

  Heh, itse taas olin aluksi että “hyi nyt sentään” 😀 Mutta se johtui ihan tosissaan siitä, että monissa swatch-kuvissa lakka on jätetty läpikuultavaksi joka taas itselle aiheuttaa lähinnä kylmiä väreitä. Mutta kun aloin sutimaan tätä kynsille, se oli menoa se! <3

  8.2.2015 at 08:57
 • Reply Nena Sofia

  Voih, no, ostat sitten kun rahatilanne sallii, eiköhän näitä aika pitkään ole saatavilla 🙂 Kiitos kehuista! 🙂

  8.2.2015 at 08:58
 • Reply Nena Sofia

  Niin on <3

  8.2.2015 at 08:58
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kehuista, ja lakka on kyllä omastakin mielestä aivan ihana 🙂 Ja mua taas houkutti heti aluksi kaikki kokoelman harmaat, mutta tähän yksilöön tykästyminen tuli täytenä yllätyksenä 😀

  8.2.2015 at 08:59
 • Reply nailOxtail

  On yllättävän kaunis, tuo putelli on ollut myös yksi niistä joita olen päättänyt vältellä mutta nyt en olekkaan enää ihan varma. Kaunis lakka ja lakkaus!

  8.2.2015 at 09:02
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos Jasmina! 🙂 <3 Pitäkääpä hauska leffailta 🙂

  8.2.2015 at 09:37
 • Reply Nena Sofia

  Hih joo, tuo lakka on kyllä upea 🙂 Ja kiitos paljon kehuista! 🙂 <3

  8.2.2015 at 09:38
 • Reply Nena Sofia

  Se on ihan hyvä välillä välttääkin joitain kiusauksia, kun tässä harrastuksessa niitä tulee jatkuvasti niin paljon vastaan 😀 Tsemppiä yritykseen 😉

  8.2.2015 at 09:39
 • Reply Nena Sofia

  Niin, itsekin yllätyin tästä kovasti, sillä odotin tosiaan jotain vähemmän kaunista 🙂 Mutta kiitos kehuista! <3

  8.2.2015 at 09:40
 • Reply Tinkerbell

  Aivan ihanat kynnet oot tehny<3 aikasemmin kuvia katsoessani en tykänny tästä lakasta kyl yhtään, mut täähän on tosi upee!

  8.2.2015 at 14:04
 • Reply Nanikaroliina

  Kiva kuulla, että säkin haluat tehdä arvostelut rehellisesti, vaikka ilmaistuotteista on kysymys yms. Olen itsekin sanonut, yhteistyötä tehdessä, että teen 100% oikean mielipiteen yhtään mielistelemättä, jos en pidä tuotteesta 😛

  8.2.2015 at 14:08
 • Reply Nanikaroliina

  PS: ihana lakka !

  8.2.2015 at 14:09
 • Reply Nena Sofia

  Hiih kiitos! <3 Ja joo, itsellä kävi sama juttu tämän kanssa, ja luulen että johtuu siitä että olen nähnyt tästä lakasta niin monta "kehnoa" swatchia, jossa se on jätetty läpikuultavaksi, enkä ole tajunnutkaan kuinka kaunis tämä on peittäväksi lakattuna 🙂

  9.2.2015 at 11:01
 • Reply Nena Sofia

  Tietysti haluan, ja niin teenkin. Mitään en kaunistele, mutta luulen kuitenkin, että jos vastaan tulisi oikeasti joku kamala tuote arvosteltavaksi, en välttämättä suostuisi tekemään siitä postausta vaan lähettäisin takaisin, tai vähintään koittaisin keksiä jonkun tavan käyttää sitä niin, että se olisi siedettävä, että voisi ainakin jotain pientä positiivista siitä kertoa. Mutta ihan aion suuni puhua puhtaaksi testituotteiden kanssa, se on varma 🙂

  Ja joo, tykästyin tähän lakkaan yllättäen itsekin kovasti 🙂

  9.2.2015 at 11:05
 • Leave a Reply