Follow:

Maaliskuun ostokset

Niinkuin ehkä muistatte, helmikuussa pidin ostoslakkoa. Tuntui, että rahaa upposi vähän turhankin paljon kun jatkuvasti teki mieli tilata jotain, joten tauko oli ihan paikallaan. Maaliskuussa ostoslakko kuitenkin loppui, ja nyt voisin pikaisesti vilauttaa, mihin sitä tulikaan viime kuussa törsättyä.
IsaDora – Lemon soda, China Glaze – Matte Magic mattapäällyslakka, Delush Polish – Rebellious Ruby, Glisten & Glow – HK Girl, Delush Polish – You Blue Me Away
Lakkoja ei tullut huimia määriä ostettua, vaan ostokset olivat huolella suunniteltuja. Tässä kuussa panostin laatuun määrän sijaan. Yhdeksästä putelista seitsemän on indie-merkkien lakkoja, ja loput kaksi kauan haluttuja yksilöitä. Esimerkiksi yllä olevassa kuvassa oleva IsaDoran keltainen Sugar Crush -lakka on sellainen, jota katselin koko helmikuun ajan Cittarin alelootassa, ja heti kuun vaihteessa riensin hakemaan sen pois sieltä kiusaamasta. China Glazen mattalakka taas oli pakkohankinta kun minulta ei vastaavaa toimivaa löytynyt. HK Girlin ostin testiin Sechen tilalle, ja se on nyt jo puolessa välissä. Tykkään siitä kovasti, sillä siinä ei ole Sechen ongelmia (kutistaminen, kupliminen).

Scarlett, Bewitch, Ariel’s tale, Lollipop
Kuun puolen välin paikkeilla tuli tilattua neljä piCture pOlishia kun Norway Nailsillä oli kampanja, jonka aikana tilatessa sai tilauksen loppusummasta puolet pois. Ylläolevista lakoista pari on vielä testaamatta, mutta ensimmäiset testatut ovat kyllä jo sulattaneet sydämeni. Tältä merkiltä täytyy saada vielä vaikka mitä lisää! 
Aikaisemmin esittelin tilaukset ynnä muut ostokset heti ne saatuani blogissa, mutta viime kuussa julkaisin kuvat vain blogin Facebook-ryhmässä ja kasasin ne yhdeksi postaukseksi nyt kuun vaihteessa. Onko näin parempi?
// In the pics above there are all polishes I bought at last month. It’s not many, but every one of them are that kinda polishes that I’ve wanted for a long time already and they all come with great quality. I’m actually really happy with all of these!

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply Photogothic

  Ihania ostoksia. 🙂 Mä kotiutin myös tuon Lollipopin Norway Nailsilta, mutta muut PP:n himotukset oli sieltä myyty loppuun.

  4.4.2015 at 09:44
 • Reply eekku

  Kauniita lakkoja oot ostellu =)

  4.4.2015 at 10:48
 • Reply Tinkerbell

  HK Girl on paras! Mä vaihdoin kans joskus Sechestä siihen ja enää en todellakaan vaihda takasi 😀

  4.4.2015 at 11:09
 • Reply salla

  Voih kun olen kade noista PP:n lakoista. Mulla olisi himotuslistalla sen verran monta tuon merkin lakkaa, että joskus kun pääsen siihen tilaamisvaiheeseen, menee varmaan jo sormi suuhun sen suhteen mitä tilata 😀

  Ja itse tykkään ostospostauksista aina kuun lopussa. Se antaa jotenkin selkeyttä sille minkä verran ihmiset milloinkin ostavat lakkoja, vaikka välillä kyllä itsestä tuntuu hassulta, jos tilaus kotiutuu kuun alussa, niin eiköhän sitä ole ehtinyt esitellä jo kaikki tilatut lakat kynsillä ennen kuun vaihdetta ja sitten ostospostaukseen lisätessä ne onkin taas yhtäkkiä “uusia” ostoksia…

  4.4.2015 at 12:55
 • Reply Sissi

  Musta on kiva lueskella tällaisia ostoskoosteita, pitäisi ehkä itsekin joskus kokeilla. Nyt olen laittanut kuvat vaan fb-sivulle, tosin sieltä tulee usein tarkistettua koska tai mistä olen jonkun lakan hankkinut että sikäli se on hyödyllistä dokumentointia.

  Kivoja ostoksia:) Laatu kyllä korvaa määrän, mieluummin vähemmän mutta tosi mieleisiä:)

  4.4.2015 at 14:55
 • Reply Fani

  Hmm…. No siis onhan tuossa nyt vähämmän kuin mulla. 😀 Taisin jälleen vetää omat ostokset vähän överiksi, mutta kun! 😀
  Ihania ostoksia kumminkin. <3

  5.4.2015 at 06:24
 • Reply Nena Sofia

  Hih, niin munkin mielestä 🙂 Ja mulla kun ei aiemmin yhtään PP:tä ollut, niin löytyihän sieltä vaikka mitä himotuksia vielä valikoimasta 🙂

  5.4.2015 at 20:20
 • Reply Nena Sofia

  Joo, olen itsekin näistä aivan täpinöissäni 😀

  5.4.2015 at 20:21
 • Reply Nena Sofia

  No se kyllä on tosi mieluinen itsellekin! Enpä usko, että aion enää muuhun vaihtaa 🙂

  5.4.2015 at 20:22
 • Reply Nena Sofia

  Hehhee, kyllä mullakin meinasi ongelmia tulla, mutta tällä kertaa “auttoi” se, että aika monet herkut oli jo loppuunmyyty eli valikoimaa oli sen verran rajatusti että selviydyin tilauksen teosta melko mutkattomasti 😀

  Mutta kiva kun jaksoit vielä antaa mielipidettä tähän ostospostaus-asiaan, luulenpa, että teen jatkossakin yhden postauksen näistä aina kuun vaihteessa 🙂

  5.4.2015 at 20:25
 • Reply Nena Sofia

  Hehee, mä oon jatkuvasti kuolaamassa sun FB-kansion ostoksia, niitä on hauska stalkata sieltä ajan tasaisesti 😀

  Ja joo, vaikkei tosiaan ostokset viime kuussa määrällään hiponeet pilviä, niin se ei haittaa lainkaan kun kaikki hankkimani lakat olivat kuitenkin sen verran mieluisia 🙂

  5.4.2015 at 20:28
 • Reply Nena Sofia

  Hih, no, oonkin nyt vähän ongelmissa täällä kotosalla että minne tungen kaikki uudet lakat, kun Helmeriä en ole vielä hankkinut (koitan metsästää sitä käytettynä, 40e metallilokerikosta tuntuu turhan paljolta ((ajattele nyt, sillä rahalla saisin jo kaksi FUNia!))) ja kynsijutut tuntuu tursuavan niille varatuista tiloista, ja sekin osaltaan rajoittelee ostelua. Viime kuun ostoksiin olen kuitenkin sinänsä hyvin tyytyväinen, kun kaikki lakat oli niin mieluisia itselle 🙂

  5.4.2015 at 20:31
 • Leave a Reply