Follow:

Rough love

Taas on kuukausi vaihtunut, ja olisikin sitten leimaushaasteen aika! Aiheeksi meille Katarooman ja Rose86:en kanssa valikoitui tällä kertaa rakkaus, sillä äitienpäivähän on aivan kulman takana.
En halunnut mitään ällösöpöjä kynsiä, sillä sellaisilla viihdyn harvemmin ainakaan kovin pitkään. Tutkailin sitten testaamattomien boksiani samalla, kun näitä kynsiä suunnittelin, ja löysin miitistä kotiutuneen KoneHelsingin seksikkään punaisen lakan nimeltänsä Red Flag*. Koska lakka on koostumukseltaan crellymäinen, en edes hakenut sillä täyttä peittävyyttä vaan kahden kerroksen jälkeen jäin ihastelemaan kiiltävää ja aavistuksen läpikuultavaa lopputulosta. Toki tällä olisi täyden peittävyyden saanut varmaan 3-4 kerroksella, mutta mielestäni lakka esiintyi kauneimmillaan juuri näin. Päälle lisäsin vielä kerroksen pikakuivattajaa, mutta tämä lakka oli kyllä erittäin kiiltävä ilmankin.
Kuivumisaikaa koitin seurailla, ja väittäisin että se ei kuivu omien standardieni mukaisesti kunnollisesti 60:ssä sekunnissa, mutta sanoisin että yhden kerroksen oltua kynsillä tuon minuutin verran, se ei sotkeudu niin helposti kuin monet muut lakat eikä ota kolhuja kovin pahasti itseensä.

Testaamattomien boksissani on majaillut hetken verran myös China Glazen ihana punainen glittertopperi Ring in the Red. Kyseinen kaunotar on sädehtivällä punaisella mikrogitterillä täytetty pinkihtävän punapohjainen jellylakka jossa uiskentelee yhdenkokoisia, melko pieniä punaisia hexaglittereitä. Lisäsin tätä kerroksen nimettömänä ja peukaloon, ja muihin kynsiin teippasin sillä yhdet raidat keskelle.
Leimat nappasin XL 48 laatasta ja kuviohan tosiaan esittää tuollaisia raitasydämiä. Jostain kumman syystä sydämiä osui mahtui kokonaisina kuitenkin vain peukaloihin, mutta uskokaa pois, sydämiä noiden kaikkien piti olla. Kuvioiden epämääräisyys ei kuitenkaan häirinnyt, sillä olkoon mitä vaan viivaa niin nätiltähän nuo näytti. 
Sitten päästiin vaiheeseen jossa tuli “pienet” överit. Aluksi ajattelin tehdä jokaisen raitakynnen tyveen yhdet mustat pilkut. No, yhdet näytti yksinäisiltä joten teinkin kahdet. Ne eivät tietenkään olleet symmetrisiä keskenään joten päätin korjata kokonaisuuden vetelemällä raitojen keskelle koko matkan pituisen pilkkurivistön. Sitten tuntui, että mustaa olisi liikaa, ja päädyin asettamaan joka pilkun päälle yhden punaisen strassin…. Ja ei, ne ei pysyneet kun en raaskinut kuorruttaa (=sulattaa) niitä pikakuivattajalla joten seuraavana aamuna revin pari viimeistä jäljelle jäänyttä strassia pois ja hetki tuli vietettyä sitten niillä pelkillä pilkkuraidoilla. Ja täytyy sanoa että ne pilkkuraidat näytti kyllä paremmilta kuin nuo strassiöverit. Ehkä muistan ensi kerralla ? 

Kuinka monella teistä lähtee usein koristeluvaiheessa mopo käsistä?
* -merkityt tuotteet saatu miitistä

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

24 Comments

 • Reply Dimavarien

  Ihanat kynnet. ^^ Sopivat oikein hyvin rakkauskynsiksi, ei kaikki ole ällösöpöä. 😀

  6.5.2015 at 06:44
 • Reply Emmi

  Ihanat!

  6.5.2015 at 07:13
 • Reply Nanikaroliina

  Kauniit ! Nuo sydämet on suloiset 🙂 <3 Tuo punainen sävy on kiva, omat punaiset alkaa olla jo aika kuivahtaneet . Pitäis kydä ostamassa uusia punasävysiä lakkoja 🙂

  6.5.2015 at 09:24
 • Reply eekku

  Kauniit

  6.5.2015 at 12:59
 • Reply Sole/nailOxtail

  Joo välillä voi lähtee mopo käsistä mutta sen huomaa yleensä liian myöhään 😀 Tässä mun mielestä ei oo kyllä mennyt överiksi vaan lakkaus näyttää just siltä kun pitääkin, eli ihanan punaiset rakkaus-kynnet <3

  6.5.2015 at 17:18
 • Reply Funky and Fifty ;-)

  Upeat!

  6.5.2015 at 17:42
 • Reply Enail

  Upea tuo Red Flag!

  6.5.2015 at 18:50
 • Reply Satsuli

  Voi miten nätit ja mahtavan värinen tuo punane! <3 Joskus on koristeluvaiheesa mopo karannu käsistä, yleesä tajuan sen sitte ku kaikki kynnet on valmiit. 😀 Mutta en ikään oo jaksanu tekemään kynsiä sit uusiks sen takia 😛

  6.5.2015 at 19:59
 • Reply Fani

  Punaiset on rakkautta! Naiselliset ja kauniit. 🙂

  7.5.2015 at 06:11
 • Reply Tinkerbell

  Tosi upee lakkaus! Mehukkaan värinen toi Red Flag.

  7.5.2015 at 15:55
 • Reply Nena Sofia

  Voi kiitos Dimavarien! 🙂 Ja näinpä näin, eipä sitä aina tarvitse söpöillä 😀

  7.5.2015 at 21:19
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  7.5.2015 at 21:20
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon Nanikaroliina! 🙂 Ja tuo punainen oli kyllä varsinainen yllättäjä, en odottanut sen olevan näin ihana tapaus 🙂

  7.5.2015 at 21:21
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  7.5.2015 at 21:22
 • Reply Nena Sofia

  Hehee, nimenomaan 😀 Eihän sitä nyt koskaan voi ajoissa tajuta 😀

  Mutta kiitos hurjasti kehuista <3

  7.5.2015 at 21:24
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  7.5.2015 at 21:26
 • Reply Nena Sofia

  No eikö? Ihan yllättävän kaunis lakka 🙂

  7.5.2015 at 21:26
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos Satsuli! 🙂 <3 Ja enpä minäkään koskaan lakkauksia uusi, vaikka mopo vähän käsistä karkaisikin, mutta kyllä välillä tekee mieli lyödä päätä läppärin ruutuun kuvia muokatessa 😀

  7.5.2015 at 21:27
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Fani! 🙂

  7.5.2015 at 21:27
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Tinkerbell! 🙂 Ja se kyllä on tosi ihana lakka! 🙂

  7.5.2015 at 21:28
 • Reply Nanne

  Mielettömän upeat kynnet! ♡

  8.5.2015 at 05:55
 • Reply Katarooma

  Tykkään! <3

  8.5.2015 at 21:18
 • Reply Nena Sofia

  Voii kiitos! <3

  9.5.2015 at 20:06
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  9.5.2015 at 20:13
 • Leave a Reply