Follow:

Syksyiset waterfall kynnet + arvonnan voittaja!

Voi vattupuska sentään! Päivän teemana on rajallinen aika, mikä näkyy niin kuvien kynsissä kuin hetkellisesti harventuneessa postaustahdissakin. Minulla on ensimmäisen lukukauden loppukiri meneillään koulun kanssa, kun kaikki deadlinet uhkaavat käydä päälle yhtäaikaisesti. Kiire on, vaikka en muuhun keskittyisi kuin niihin keskeneräisiin kouluhommiin, joten lienee sanomattakin selvää että blogille tai edes niille kynsille ei juuri nyt liikenisi yhtään aikaa.

Koska kuitenkin tulisin hulluksi tuijottamalla pelkkiä kirjoja seuraavat pari viikkoa, olen päätynyt vain harventamaan postaustahtia aluksi harkitsemani blogitauon sijaan. Ensi viikon jälkeen onneksi kuitenkin jo helpottaa, mikäli sikäli selviän sinne asti ja saan kaikki koulutyöt hoidettua. Wish me luck!

Tällä lakkauksella elelin muuten 1,5 viikkoa, mikä on todella pitkä aika itselleni! Tähän syynä ei oikeastaan niinkään ollut kiire, vaan ennemmin sen aiheuttama stressi. Kynsien laittoon on mahdotonta uppoutua, kun kokee järkyttävää omantunnontuskaa puolitehdyistä töistä jotka odottavat tekijäänsä.

Lakkaus itsessään olikin muuten sellainen “sieltä mistä aita on matalin” -tyyppinen toteutus. Valitsin vain kivat lakkasävyt, ja tein koristelua pelkkiin aksenttikynsiin. Niiden waterfall -kuviot syntyivät nopeasti viivoja maalaamalla, enkä edes muista milloin viimeksi olisin päässyt kynsipöydän äärestä niin nopeasti kuin näitä tehdessäni. Lopputulos oli kuitenkin niin kiva, ettei lakkaus alkanut missään kohtaa pitkän elinkaarensa aikana ärsyttämään!

Viime yönä päättyi tämän essence-tuotepalkinnon arvonta, ja voittajakin on nyt selvillä. Paljon onnea Janika Siren! Laittelen sinulle sähköpostia pikapuoliin.

 

Käytetyt tuotteet:
Aluslakka: Kiara Sky*
Kanervainen cremelakka: essence – love me like you do*
Satiinimatta-harmaa: essence – miracle stone*
Hopea tekstuuri: Lumene – Hopeahiekkaa
Waterfall-viivat:
Wild & Mild – Mirror girl
Wild & Mild – Greyhound*
essence – miracle stone*
Essie – Private Weekend
Päällyslakka: Kiara Sky – Quick Dry*
+ MinuRipsmed lasistrassit
* Tähdellä merkityt saatu


Kivaa keskiviikkoa kaikille! ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

6 Comments

 • Reply Kata

  Tsemppia kouluhommien kanssa! Kynnet on kauniit, kylla makin helposti viihtyisin tollasten kanssa vahan pidempaan. 🙂

  29.11.2017 at 15:28
  • Reply Nena Sofia

   Kiitän ja kumarran! Kyllä tää tästä nyt sitten sunnuntain jälkeen, jos ja kun saan hommat hoidettua 🙂

   Kiitoksia kovasti kynsikehuista <33

   6.12.2017 at 16:24
 • Reply Tinkerbell

  Tosi kaunis lakkaus!

  29.11.2017 at 19:07
  • Reply Nena Sofia

   Voi kiitos Tinkerbell! ♥

   6.12.2017 at 16:21
 • Reply Erja

  Vau mitkä kynnet! Tuo punaisensävy on aivan ihana <3

  5.12.2017 at 19:52
  • Reply Nena Sofia

   Paljon kiitoksia! ♥ Tällaiset marjapuuropunaiset on kyllä kauniita 🙂

   6.12.2017 at 16:16

  Leave a Reply