Follow:

Toukokuun kosmetiikkasuosikit

*MAKETHEMAKE kulmakynä, HelemaalShea sheivaussaippua ja Loreal meikkivoide saatu. Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä.kosmetiikkasuosikit toukokuu

Mitä ihastuttavinta toukokuun viimeistä päivää ja kesän ensihetkiä kaikille! Vietin eilen 25-vuotissyntymäpäivääni ja villiinnyin meikkileikeistä Instagramin puolella. Mikäli haluat nähdä, kun kokeilen 15 eri meikkityyliä tai trendiä yhdessä lookissa, käy kurkkaamassa viimeisin stoorini täältä. Tuohon meikkiin palataan pian bloginkin puolella, sillä kohta on aika katsastaa toukokuun meikkilookit!

Tänään aiheena on kuitenkin toukokuun kosmetiikkasuosikit. Nostan tuttuun tapaan esille viisi kovassa käytössä olevaa kosmetiikkaihanuutta. Perinteisten ihonhoitotuotteiden ja meikkien lisäksi tässä kuussa mukaan eksyi myös yksi tuoksu. Kannattaa siis lukaista neljäs kuvaus erityisen tarkkaan, jos etsit kepeää kesätuoksua!

MAKETHEMAKE Vitamin B Brow / Eye Marker

1. MAKETHEMAKE Vitamin B Brow / Eye Marker

Kuukauden ensimmäinen suosikki on *Makethemaken kulma- ja rajauskynä, joka ei alun perin herättänyt käytössäni suurta innostusta. Viime aikoina olen kuitenkin tarttunut siihen entistä useammin kynän monikäyttöisyyden vuoksi: tuotteen pehmeä koostumus nimittäin mahdollistaa sen käytön kulmakarvojen lisäksi silmänrajauksissa, pisamien piirtämisessä ja jopa huulten varjostamisessa! Kulmakarvoissa tämä toimii täydellisesti silloin, kun halutaan luonnollinen lopputulos ja tavoitellaan pehmeää jälkeä.

Seche Vite Dry Fast Top Coat

2. Seche Vite Dry Fast Top Coat

Otetaan seuraavaksi esiin yksi klassikko, joka on vuosien saatossa näkynyt blogissani säännöllisen epäsäännöllisesti. Seche Vite on edelleen, näin seitsemän vuoden jälkeen luottotuotteeni mitä tulee kynsien pikakuivattajiin. Kaikki eivät tästä pidä, sillä päällyslakka saattaa “kutistaa” värilakkaa. Ongelman voi kiertää levittämällä Sechen värilakan rajojen yli ja huolehtimalla siitä, ettei pikakuivattaja pääse paksuuntumaan pullossaan.

Hyvän ohentajan kanssa tämä onkin heittämällä paras pikakuivattaja, mitä olen testannut. Tämä kuivattaa lakkaukset muutamassa minuutissa kolhun kestäviksi ja jättää kynsille geelimäisen, kadehdittavan kiillon. Loistotuote myös glitterlakkojen pinnan tasoittamiseen! Ostan omat pulloni nykyään Rustasta, josta lakan saa hintaan 5-8€, mutta nettikaupoista ainakin *Nordicfeel myy Seche Viteä.

Helemaal Shea Shaving Soap

3. HelemaalShea Shaving Soap

Kuukauden kolmas suosikki on HelemaalShean sheivaussaippua, jota hehkutin jo maaliskuussa kirjoittamassani postauksessa. Nyt kesäkeleillä tälle onkin ollut enemmän käyttöä kun pidän mielelläni sääret sileinä. Pehmeästi vaahtoava, riittoisa saippua mahdollistaa karvojen kivuttoman poiston ja jättää ihon miellyttävän pehmeäksi. Tämän kanssa on muuten punaiset näppylätkin vähentyneet eikä iho ole ärtynyt niin herkästi karvojen ajelusta! Plussaa edullisesta hinnasta ja riittoisuudesta. Saatavilla *Beautiikilta.

Jimmy Choo Floral EdT

4. Jimmy Choo Floral EdT

Toisiksi viimeinen suosikkini on Jimmy Choon Floral EdT. En ole erityisen hyvä kuvailemaan tuoksuelementtejä, minkä vuoksi näitä näkyykin blogissa harvemmin. Olen myös aika laiska hajuvesien käyttäjä: lasten kanssa työskennellessäni lopetin kaikkien tuoksujen käytön, ja sen jälkeenkin niitä on tullut käytettyä hyvin maltillisesti. Tähän Jimmy Choon Floraliin olen kuitenkin tarttunut viime aikoina yllättävän innokkaasti!

Eau de Toileten ensituoksuna ovat bergamotti, tangeriini ja nektariini. Aluksi tässä voikin aistia raikasta sitruksisuutta. Sydäntuoksu muodostuu aprikoosinkukasta, magnoliasta ja tuoksuherneestä. Nämä jättää iholle pitkäksi ajaksi hienostuneen kukkaistuoksun, josta erityisesti magnolia on helposti aistittavissa. Pohjatuoksusta löytyy myskiä, puisia elementtejä ja ambroxaa jotka antavat kokonaisuudelle ryhtiä.

Tämäkään ei ole mikään uutuustuote, mutta jotenkin tänä keväänä iskee erityisesti! Suosittelen kokeilemaan, mikäli raikkaat kukkaisnuotit miellyttävät nenääsi ja kaipaat pitkään iholla säilyvää tuoksua. Myynnissä esimerkiksi *Nordicfeelillä.

L´Oréal Paris Infaillible 24H Fresh Wear Foundation in a powder

5. L´Oréal Paris Infaillible 24H Fresh Wear Foundation in a powder

Vihoviimeisenä on pakko nostaa esille TikTokissa pyörinyt puuterimainen *meikkivoide Lorealilta. Hämmästyttävän peittävä, ihon kauniin mattapintaiseksi jättävä meikkivoide on yksi helpoimmista tuotteista arkeen ja juhlaan. Tämä kestää iholla kauniina pitkään ja ehkäisee rasvaisen ihon kiiltelyä. Meikkivoiteen peittävyyttä on helppo säädellä levitystekniikkaa vaihtelemalla. Täyden peittävyyden saa meikkisienellä, mutta itse pidän lopputuloksesta eniten kun tuotteen levittää ilmavalla puuterisudilla. Näin meikkipohjasta tulee puolipeittävä ja kauniin satiininen! Tästä on muuten tulossa tarkempi blogipostaus meikkikuvineen pian ♥

Oliko joukossa teille tuttuja tuotteita?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Kata

  Seche on tietty vanha tuttu. Sheivaussaippua ja meikkivoide vois kevyesti kiinnostaa.. 🙂

  31.5.2021 at 21:04
  • Reply Nena Sofia

   Joo, se on varmasti kaikille vähänkin kynsistä kiinnostuneille tuttu 🙂 Nostan sitä silti mielelläni esiin, koska yllättävän usein tulee vastaan ihmisiä, jotka ei ole kokeilleet ensimmäistäkään pikakuivattajaa.

   3.6.2021 at 19:06
 • Reply Kosmetiikkakatri

  Kivoja suosikkeja, itse sheivaan lähes poikkeuksetta suihkugeelillä kintut, ehkä vahamaisempi tuote olisi kiva ja jättäisi semmosen kosteutetun tunteen kun sheivaaminen irroittaa myös aina ihoa samalla.

  Testasin tuota meikkipuuteria kaupassa enkä tykännyt, olen käyttänyt jo niin pitkään sensain total finishiä ettei tuo ihan sille tasolle yllä. Lisäksi sävyvalikoima on erittäin heikko varsinkin vaaleaihoisille. Myyjien kanssa tuota mietittiin enkä viitsinyt edes testiin ostaa noista vaaleinta nyt, ehkä jos tulee lisää värejä, niin myöhemmin voisi kokeilla vaikka samaa tulosta sillä ei saa aikaan. Ja nuohan ei sovi kuiva-ihoisille kyllä oikeasti ellei laita käytännössä kosteusvoiteen päälle 🙂 Varmasti kuitenkin ihan hyvä keskiväylän meikkipuuteri jos ei ole ‘aiemmasta’ tietoa.

  1.6.2021 at 06:55
  • Reply Nena Sofia

   Huih, suihkugeelillä sheivailu kuulostaa aika kuivattavalta, en tiedä miten omat kintut selviäisi 😀

   Mutta joo, tuo Lorealin puuterimeikkivoide ei varmasti sovi kuivaihoisille, mutta näin sekaiholla se toimii täydellisesti. Meikkipuutereita olen kyllä käyttänyt aikanaan runsaasti, mutta tämän kestävyys ja peittävyys palautti uskoni niihin. Tuo Sensaikin on varmasti hyvä ja uskon, että asettuu kuivalle iholle kauniimmin kuin tämä! 🙂

   3.6.2021 at 19:09

  Leave a Reply