Follow:

Mitä tänne kuuluu?

Tässä on nyt kulunut tovi jos toinenkin blogihiljaisuudessa. Sairastin maaliskuun alussa sitkeän flunssan, joka vei voimat viikoiksi. Nyt olen pikkuhiljaa virkistynyt, ja palannut työn touhuun. Opiskeluhommien kanssa on kuitenkin melkoinen kiire, sillä tarkoitus olisi, että saisin kaikki viimeiset kurssit suoritettua kevään loppuun mennessä. Kesälle ja syksylle jää sitten vielä opinnäytetyö, sekä viimeisen työharjoittelun suoritus.

Viime viikot ovat olleet aika ankeita vallitsevan koronapandemian vuoksi. Tässä on täytynyt itsekin vähän rassailla suunnitelmia uusiksi, ja jouduimme esimerkiksi siirtämään elokuisia häitämme ensi vuodelle. Ikävä juttu, mutta ei auta valittaa. Tässä tilanteessa vaihtoehtoja ei juuri ole. Onneksi siirto onnistui mutkattomasti, ja saadaan nyt sitten elää hääkuplassa vähän pidempään!

Blogia varten kätköissäni odottelee joitakin kevätuutuuksia, joista en ehtinyt kirjoittaa ennen sairastumistani. Esimerkiksi essenceltä on tullut taas aivan mielettömän kivoja tuotteita, joiden pariin palaan heti seuraavassa postauksessa. Pysykää siis ihmeessä kuulolla!

 

Mitä teille kuuluu, oletteko pysyneet terveinä?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply Kata

  Mulla oli ihan älytön yskä viikkokausia ja myös korkea kuume yli viikon, kunnes sain puhelimitse antibioottikuurin, kun kukaan lääkärihän ei halua sua nähdä, jos kerrot oireiksi yskän ja kuumeen.. oliko se koronaa vai ei, selvinnee aikanaan kun vasta-ainetestit tulee jakeluun, mutta kieltämättä olis mielenkiintoista tietää.

  31.3.2020 at 17:36
  • Reply Nena Sofia

   Voi itku! Onneksi sentään antibiooteista oli apua <3 Mua myös kiinnostaisi tietää, johtuiko omat oireet koronasta vai influenssasta. Vasta-ainetestejä odotellessa siis.

   1.4.2020 at 13:10
 • Reply JonnaH.

  Voi ei noita teidän häitä, mutta vuosi se on ensikin vuonna, niin minäkin itselleni hoen, kun kesäloman suunnitelmat meni uusiksi. 😀

  Olen ollut ainakin toistaiseksi terve ja toivon, että sellaisen pysyn, vaikka kodin ulkopuolinen työ on jatkuvaa altistumista taudeille. Joten jännityksellä tässä odotellaan miten käy, melkoista venäläistä rulettia, mutta turha murehtia etukäteen. 🙂

  Mukavaa viikkoa.

  31.3.2020 at 17:56
  • Reply Nena Sofia

   Joo, juuri tätä asennetta yritän ylläpitää itsekin! Mukavampi niitä häitäkin on sitten viettää, kun ei tarvitse miettiä enää koko koronaa 🙂

   Ihanaa kuulla että olet pysynyt terveenä. Toivottavasti et sairastukaan! Oikein mukavaa viikkoa myös sinulle <3

   1.4.2020 at 13:12
 • Reply Emma

  Milloin elokuussa teillä piti olla häät? Me ei olla vielä siirretty, mutta saa nähdä miten käy :/ toivoisin kovasti että ei tarvitsisi siirtää, mutta on tää epätietoisuuskin tuskastuttavaa 🙁

  31.3.2020 at 18:13
  • Reply Nena Sofia

   No meidänhän piti viettää häitä 15.8., mutta siirrettiin niitä nyt suosiolla vuodella niin päästiin eroon siitä valtavasta stressistä, että onnistuuko niiden pitäminen vai ei. Meillähän tulee myös iso osa vieraista Virosta, mikä tottakai lisää kuvion epävarmuutta. Jos kaikki vieraamme asuisivat Suomessa, olisin saattanut pitkittää päätöstä.

   Milloin teillä on häät? Toivottavasti ne onnistuisi suunnitelmien mukaan, tai jos päädytte siirtoon, saisitte sen onnistumaan helposti <3

   1.4.2020 at 13:14
   • Reply Emma

    1.8. pitäis olla…:/ hirvee stressi miettiä tätä, mutta en millään haluaisi siirtää vuodella. Koitetaan tässä miettiä varasuunnitelmaa syksylle, jos se vaan onnistuu. Tuo Virokuvio toki teillä mutkisti asioita paljon, joten varmasti hyvä päätös siirtää häitä!

    1.4.2020 at 20:28
    • Reply Nena Sofia

     Meille tämä siirto oli paras ja vähiten stressaava vaihtoehto, mutta ymmärrän hyvin, että se ei kaikilla ole näin. Toivon kovasti, että saisitte häänne järjestymään syksyllä! <3

     7.4.2020 at 18:37
 • Reply Linda/Lipstick Love

  Mä tiedän myös monia, jotka on jo siirtäneet tämän kesän häitään tai pohtivat koko ajan niiden siirtämistä :/ Tosi kurjaa, mutta hyvä että teillä siirto onnistui helposti! Itse huokaisin helpotuksesta, että omat häät on vasta vuoden päästä kesäkuussa, kun jos ne olisivat olleet nyt tänä vuonna niin pakkohan ne olisi ollut siirtää, kun en mitenkään jaksa uskoa, että tää kaikki olisi kesäkuun alussa jo ohi..

  1.4.2020 at 07:13
  • Reply Nena Sofia

   Joo, onhan tää ikävää kun niin pitkään on odotettu, mutta päätös siirrosta oli oikeasti aikamoinen helpotus. Vierähti kivi sydämeltä, kun ei tarvitse enää murehtia häiden järjestymisestä 🙂

   Onneksi teidänkin häät on vasta ensi vuonna, niin ei tarvitse suotta siirtää ja murehtia <3

   1.4.2020 at 13:17
 • Reply Emma

  Sääli että häät siirtyivät mutta varmasti oli ihan fiksu päätös. Ei oo kiva elää stressissä et pääseekö niitä viettämään vai ei. Kun tämä tilanne nyt elää vielä.

  Mutta ihanaa kuulla että kaikki on hyvin. oon miettinyt sua pari kertaa tässä.

  2.4.2020 at 07:28
  • Reply Nena Sofia

   Joo, juuri tuosta stressistä haluttiin päästä eroon, ja tämä siirto olikin sitten tosi huojentava päätös 🙂

   Mitä sulle kuuluu, oothan pysynyt terveenä? <3

   7.4.2020 at 18:38

  Leave a Reply