Follow:

Roskiin meni! || Lokakuu

*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä, saadut tuotteet merkitty (s)

Lokakuu ei ollutkaan tänä vuonna loskainen. Lunta nähtiin toki näillä asteilla, mutta ei sekään kauaa viipynyt. Kuukausi kului muuten nopeasti, sillä olen suunnannut katseeni taas ilolla tulevaan. Joulu lähestyy ja ensi viikonloppuna aion jo koristella kodin! Joko te olette ripotelleet kauden tunnelmaa tupiinne?

Lokakuussa loppui vain muutama tuote. Käydään ne tänään läpi, niin päästään asioissa eteenpäin. Tälle kuulle olen suunnitellut jo monta kivaa blogijuttua, sillä nyt sitä intoa riittää! Yksi syy tähän on uusi kamerahankinta, josta kerron pian blogissakin lisää. Uteliaimmat löytää jotain juttua jo Instagramin puolelta, jonne julkaisin juuri ensimmäisiä uudella kalustolla napattuja meikkikuvia.

Postauksen tuotteet saa muuten tuttuun tapaan sekä sanallisen arvion, että numeroarvion asteikolla 1-5.  

Vartalo:

1. Colosé Lotion Hydroactive: Colosén vartaloemulsiot ovat nousseet nopeasti lemppareikseni. Nämä levittyvät kuin unelma, imeytyvät nopeasti ja pitävät ihon pitkään kosteutettuna. Tuoksutkin miellyttävät omaa nenääni. Etenkin tässä Hydroactivessa, joka jättää iholle pitkäksi aikaa pehmeän, feminiinisen tuulahduksen. 200 ml pumppupullo kestää käytössä pienen ikuisuuden, sillä emulsio on hurjan riittoisaa. Lämmin suositus ja papukaijamerkki! 5/5

2. The Body Shop Festive Berry Body Butter: Toinenkin tuoksullaan ihastuttanut vartalonhoitotuote pääsi loppumaan nyt. Tämä Festive Berry oli TBS:n kausisarja viime talvelta, johon oli kiteytetty hyvin autenttinen karpalon aromi. Tykkäsin kovasti, sillä voide oli myös mukavan tuhtia ja tehokasta. Toki tämä imeytyi vähän hitaammin ja levittyi aika kankeasti, mutta kaikkea ei voi saada. Voiteessa oli kyllä miellyttävä tuntuma ja runsaan sheavoin huomasi helposti koostumuksesta. Ostaisin mielelläni lisää, jos näitä vielä saisi. 4,5/5

Hiukset:

1. Schwarzkopf Taft Ultimate Hair Lacquer: Olen aina tykännyt näistä Taft -sarjan hiuslakoista, mutta tässä Ultimatessa oli nyt vähän liikaakin kiiltoa. Sitä ei tietysti voi laskea miinukseksi, kerta pullon kyljessä mainostetaan juuri sitä. Lakka oli muuten ihan loistava, pitoa todella riitti eikä tukka jäänyt tahmaiseksi. Tämä myös kesti hyvin säällä kuin säällä ja juhlakampauksessa tuo kiiltokin näytti kauniilta! Miinusta tuote saa kehnosta pakkaussuunnittelusta, joka toistuu tässä sarjassa. Tuo suihkepää nimittäin tukkeutuu todella herkästi. 4/5

2. Radico Organic Henna Powder: Jokohan te jo tiedätte, että rakastan tätä Radicon hennaa? Mikään kokeilemani kasviväri ei levity näin miellyttävästi ja tartu näin intensiivisesti. Tällä saa tukasta vaikka viininpunaisen, kun sekaan lisää tarpeeksi etikkaa/muuta happoa ja antaa vaikuttaa pitkään. Lyhyelläkin vaikutusajalla väri näyttää aina upealta! 5/5

Muut:

1. The Body Shop Almond Hand & Nail Manicure Cream: Tämä *Almond -sarjan käsivoide teki tehtävänsä päiväkäytössä, mutta jäin kaipaamaan vähän tuhdimpaa koostumusta. Tämä kun on sen verran rasvaisen tuntuinen, ettei näppikselle voi heti suunnata, mutta kuitenkin niin kevyt, ettei riitä yövoiteeksi. Jäi siis vähän väliinputoajaksi omassa käytössä. Tykkään enemmän tämän sarjan yökäsivoiteesta. Plussaa ihanasta tuoksusta. 3/5

2. Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara: Pitkäaikaisen suosikkini, Lash Sensationalin *paranneltu versio. Antaa ripsille näyttävää pituutta ja pysyy koko päivän kauniina rasvoittuvillakin luomilla. Tämä ei pidä taivutuksia täydellisesti, mutta ei lässäytä niitä täysin. Helppo huuhdella lämpimällä vedellä minkä vuoksi tämä on ihana arkikäytössä! 4/5

3. dwtn paris micellar gel (s): Ihan kiva, hyvin tyypillinen geeliputsari. Mukavan juokseva koostumus levittyi helposti ja jätti ihon miellyttävän puhtaaksi. Ei tuntunut kuivattavan ihoa. Kierrekorkkinen tuubi oli tälle vähän hankala pakkaus, jäin kaipaamaan pumppupullon helppoutta. 3/5

Oliko tässä teille tuttuja tuotteita?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Kosmetiikkakatri

  Olen laittanut kaamosvalot pihalle, mutta muuta koristelua ei vielä ole otettu käyttöön 🙂 Pitää kyllä jotain joulukoristeita alkaa pian kaivamaan ullakolta ennenkun siellä on pakkasta.

  Tuo sky high tulee seuraavaksi itsellä myös käyttöön, viimeinkin 😀 Toivottavasti tykkään siitä yhtä paljon!

  9.11.2021 at 09:00
  • Reply Nena Sofia

   Oi, siitä se lähtee! Olisipa itselläkin oma piha, jota valaista 😀

   Toivottavasti tykkäät Sky High:sta 🙂

   10.11.2021 at 08:42
 • Reply Mimosa

  Miulla on yksi tonttu istunut kirjahyllyssä jo vuoden 😀 Samat tunnelmavalot myös ollut pitkin vuotta esillä, kun ei niitä jaksa ottaa pois, ripustaminen oli jo oma työmaansa. Lyhdyssä olen kynttilää poltellut parvekkeella, sinne ei muita valoja saa (paitsi parvekkeen oman ulkovalon voi laittaa päälle), kun ei ole pistoketta.

  Mie sain myös loppumaan tuon samaisen TBS -käsivoiteen, ihan kiva oli käytellä 🙂

  9.11.2021 at 12:20
  • Reply Nena Sofia

   No eikä miten ihanaa! 😀 Tunnelmavaloja kaipaan kyllä kipeästi omaankin kotiin, pitää asetella ne ensi viikonloppuna esille 🙂

   Kiva että tykkäsit käsivoiteesta! Mun lemppari se ei ollut, vaikka tuotteessa ei sinänsä vikaa olekaan. En vaan päässyt ihastumaan 🙂

   10.11.2021 at 08:44

  Leave a Reply