Follow:

Söpöt Barapabat ja muita Konad uutuuksia

 

CesarsShopin Konad -valikoima on laajentunut lähiaikoina huimasti, kun myyntiin on tullut monenlaisia uutuuksia. Aikaisemmin olenkin jo esitellyt teille uudet magneettilakat tässä postauksessa, sekä tekstuurilakat tässä postauksessa. Tänään tutustutaan söpöihin Barabapa -hahmoilla koristeltuihin leimaustarvikkeisiin sekä uusiin Konad Professional  alus- ja päällyslakkoihin!

 

*Postauksen tuotteet saatu CesarsShopilta

Hassut Barabapa -ukkelit ovat ilmeisesti jonkinlaisia korealaisia piirroshahmoja. Ne koristavat sarjan leimauslakkojen pulloja sekä uusia kirkkaita leimasimia. Sarjaan kuuluu myös Barabapa -aiheisia leimauslaattoja. Aika hauskoja hahmoja, vaikken näistä sen enempää tiedäkään.

Leimauslaatat ja leimauslakat ovat taattua Konad-laatua. Niiden kanssa en ole kokenut mitään ongelmia leimojen nousussa, tai kuvioiden pigmenttisyydessä. 6,90€ hintaisia leimauslaattoja on saatavilla kahdenlaisia: Happy sekä Honeymoon laatat. Myös leimauslakat maksavat 6,90€ ja niitä löytyy sekä mustina että valkoisina.

Uutuuksista kiehtovin on kuitenkin nämä söpöt leimasimet! Tässä on jo pakko todeta, että nuo Barabapat ovat aika hellyyttäviä ♥

 

Parasta on kuitenkin se, että leimasin toimii. Se on omaan käteeni juuri sopivan mallinen, ja koen kykeneväni hallitsemaan tällaisen matalamman stamperin paremmin. Kuviot tarttuvat hivenen tahmaiseen leimasintyynyyn helposti, ja tyynyn pehmeys helpottaa kuvioiden siirtoa myös kaarevammille kynsille. Ja koska leimasin on matalampi sekä takaosastaan avoin, tällä ei tule sellaista “suurennuslasiefektiä” kuin suljetuilla, putkimallisilla leimasimilla. Tähtääminen on siis paljon helpompaa kuin monilla muilla kirkkailla leimasimilla!

 

Kokeilin myös huvin vuoksi mukana tullutta skraperia (tällaisten settien skraperit on monesti vähän kehnoja), ja arvatkaapa kuulkaa, se oli TODELLA hyvä! Ihan hämmästyin. Tässä on siis ensi kertaa sellainen setti, jota voin hyvillä mielin suositella ihan aloittelijoillekin. Niin ja hei, tämä ei maksa kuin 6,90€! Saatavilla sekä punaisena että keltaisena.

Tässä näkyy leimat tositoimissa. Vikojahan siellä on, mutta tämä on oikeasti paras, mihin pystyn yhtään millään välineillä! Kuten tiedätte, en ole todellakaan mikään mestarileimaaja.

Yllä näkyy uudet alus- ja päällyslakat. Joukossa siis tavallinen päällyslakka, kynsilakan väriä kirkastava päällyslakka, pientä hilettä sisältävä päällyslakka sekä tavallinen aluslakka. Nämä kaikki tulevat riittoisissa 15ml pulloissa ja maksavat 8,90€/kappale. Kaikki Konadin alus- ja päällyslakat löytyvät täältä.

Kuvassa ensimmäisenä Violet Top Coat eli kynsilakan väriä kirkastava päällyslakka. Suositellaan esimerkiksi ranskalaisen manikyyrin päälle. Tämä on näistä kokeilemistani päällyslakoista nopeiten kuivuva, muttei kuitenkaan pikakuivattajan veroinen. Levittää leimoja, mikäli ei käytä varovaisesti.

 

Pearl Top Coat sisältää ihanaa, vaaleaa ja läpikuultavaa mikroglitteriä joka välkehtii eri väreissä valon osuessa kynsien pintaan. Antaa ihanan hienostuneen kimalluksen, joka näkyy parhaiten valoisassa. Tämä on hieman hitaampi kuivumaan kuin Violet Top Coat, ja levittää myös leimat jos lakan sutii yhtään varomattomasti.

Sarjan tavallinen Top Coat oli vähän pettymys. Tämä kuivuu aika hitaasti ja levittää leimat sekä muut kynsilakoin tehdyt koristelut herkästi. Voisin käyttää tätä lähinnä vanhan lakkauksen kiillon palauttamiseen, tai kokeilla, jos tämä toimisi vesimarmoroinnissa. Muuten en koe sitä tarpeelliseksi omassa käytössäni.

 

Base Coat sen sijaan oli hyvä. Tässä on juuri sellainen puolitahmeaksi kuivuva koostumus, jonka päälle värilakat levittyy ihanan tarkasti. Lakan punertava väri taas vähän hämää, paljaalla silmällä en huomannut tämän vaikuttavan kynnen sävyyn oikeastaan mitenkään.

Pearl Top Coat, Violet Top Coat, Top Coat

Yllä näkyville swatch-tikuille leimasin kuviot Barabapa -sarjan leimasimella ja mustalla leimauslakalla Barabapa Happy -laatalta. Sen jälkeen lisäsin päällyslakat hyvin tavalliseen tapaan lakaten, en varonut erityisemmin, mutten myöskään käynyt samassa kohdassa kahdesti siveltimen kanssa.

 

Päällyslakoilla sai parempia tuloksia silloin, kun lakkaa kuljetti kynttä pitkin pyrkien siihen, ettei sivellin koske lakkauksen pintaan. Eli maltti on valttia näiden kanssa, kannattaa olla aika varovainen!

Myös Konadin Square -laattojen valikoima on kasvanut, ja myyntiin on tullut esimerkiksi merkin oma, edullinen kynsinauhoja suojaava lateksi. Barabapa -sarjaa olisi tarjolla myös kivoissa seteissä, joihin kuuluu leimauslakkojen ja leimasinsetin lisäksi yksi leimauslaatta. Saatavilla on punainen sekä keltainen pakkaus hintaan 23,90€.

 

 

Sellaisia uutuuksia siis! Miltäs nämä teidän mielestä vaikuttavat?

 

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Emmi

  Niin kivoja uutuuksia! Mä tilasin tuon punaisen leimasimen, ja eilen pääsin sitä testaamaan. Nyt on varmaan jo vika leimaajassa, kun en saanut tuotakaan toimimaan täydellisesti! Niin montaa läpinäkyvää leimasinta oon jo testannut, enkä yhtäkään saa toimimaan kunnolla 🙁

  31.1.2018 at 07:39
  • Reply Nena Sofia

   Voi eikä miten tylsää! Kannattaa varmaan yrittää vielä eri kikkoja sen kanssa, mulla nuo molemmat toimii meinaan ihan älyttömän hyvin 😮

   1.2.2018 at 22:09
 • Reply Katri | Finnlandsnorsk

  Ompa söpöjä! Noi konad laatat on musta todella kivoja jollain kaverilla joskus oli, mutta koska tyydyn täysin yksiväriseen innottomaan lakkaan ei tulisi juuri noita käytettyä, jos niitä hankkisin. Mutta ei ne tietysti kovin kalliita ole 😀

  31.1.2018 at 14:44
  • Reply Nena Sofia

   No mutta, jos joskus kaipaat pientä piristystä kynsille niin eipä nämä tosiaan kalliita ole 🙂

   1.2.2018 at 22:10
 • Reply Belegwen

  Mä mietin tuossa alussa, että mitä ihmettä näissä nyt Barbapapaan viittaa, kiitos taas lukihäiriö! 😀 Veikeitä ovat kyllä nämä tuotteet!

  31.1.2018 at 16:07
  • Reply Nena Sofia

   Hahah, joo, et ole ainoa! Alunperin luulin itsekin että kyse on Barbapapoista 😀

   1.2.2018 at 22:10
 • Reply Heli / Tinkerbell's nail diary

  Vaiks muutamassa blogissa onkin ollut näistä juttua ni silti edelleen luena aina Barbapapa :DD

  8.4.2018 at 16:32
  • Reply Nena Sofia

   Hahah on mullakin edelleen vaikeuksia tuon lukemisessa, meinasin monta kertaa kirjoittaakin että Barbapapa 😀

   11.4.2018 at 19:22

  Leave a Reply