Follow:

Ensiapua kuiville kynsille

Niin kuin iho ja ihmiskeho itsessään, niin tarvitsevat kynnetkin sitä paljon puhuttua kosteutta. Välillä heiveröiset kynsiparat vaativat buustausta kovettavilla tuotteilla, joskus ne ovat parhaimmillaan luonnontilassa mutta suurimman osan ajasta voit huolehtia kynsistäsi kaikkein varmimmin tarjoamalla niille paljon kaivattua kosteutusta. Helpoimmin ja varmimmin tämä onnistuu erilaisilla öljytuotteilla, joita markkinoilta löytyy paljon. Tällä kertaa esittelen teille yhden ratkaisun, eli CND:n tehohoitokuurin kuivuudesta kärsiville ja/tai vaurioittuneille kynsille.
CND RescueRxx* on keratiinia sisältävä kuuriluontoinen öljyhoito kynsille, jonka luvataan korjaavan liuskoittuvia ja kuivia kynsiä hoitaen samalla jo olemassaolevia kynnen vaurioita. Käytetään 2-3 kertaa päivässä kuukauden ajan, vaikutusten luvataan näkyvän jo viikon käytön jälkeen. Tuoksu on makea, melko karamellimainen mutta omaan nenään miellyttävä.
CND Solar Oilia* suositellaan käytettäväksi yhdessä RescueRxx:n kanssa parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Tämä sekoitus e-vitamiinia, mantelia, riisinalkio- ja jojobaöljyjä toimii nopeasti imeytyvänä kynsinauhojen ja kynsien kosteuttajana. Tämä tuoksuu ihanalta, makean manteliselta.

 

Nyt te saatatte miettiä, että mikä sai minut kokeilemaan tällaista tuotetta nyt, kun kynteni ovat niin hyväkuntoisen näköiset, mutta eivätpä kuulkaa olekaan! Alussa mainitsemani kosteutuksen tärkeys oli päässyt jotenkin unohtumaan vähäksi aikaa  kun tuntui, etten kaiken kiireen keskellä ehtinytkään läträämään öljyillä tottumaani tapaan. Heräsin kuitenkin todellisuuteen kun kuun vaihteessa onnistuin taas katkaisemaan pari kynttä, että joku asia on vialla. Nyt olen esimerkiksi pitänyt taukoa Essien Millionails -aluslakasta, sillä hyvistä puolistaan huolimatta se ei taidakaan soveltua itselläni jatkuvaan käyttöön kuivattavan ominaisuutensa vuoksi.
Itse käytin CND:n tuotteista minipullot (3,7ml) kuurinomaisesti. Aloitin käytön 4 päivän aktiivikuurilla jolloin käytin tuotteita ohjeistuksen mukaan. Tällöin levitin ensin RescueRxx:n siveltimellä puhtaille kynsille ja niiden alle ja hieroin huolellisesti. Annoin tuotteen vaikuttaa n. 10 minuutin ajan, jonka jälkeen lisäsin päälle Solar Oilia. Sitä levitin reippaasti myös kynsinauhoille.

 

1-2 viikon kynsilakattomuus ei kuitenkaan tuntunut hyvältä idealta enää muutaman päivän jälkeen, joten päädyin vähän fuskaamaan kun kynteni eivät erityisen tehohoidon tarpeessa kuitenkaan olleet. Käytin RescueRxx:ää siis aina öisin kynsien pinnan alapuolella ja lakkojen vaihdon yhteydessä käytin molempia tuotteita yhdessä ohjeiden mukaan (loput öljyt pyyhkäisin pois ennen kynsien uudelleen lakkaamista). Solar Oilia sen sijaan käytin pari kertaa päivässä kynsinauhoilla.

 

Yllä näkyy vasemmalla lähtötilanne ja oikealla lopputulos kahden viikon jälkeen. Kuurin aikana en lyhentänyt kynsiä, ainoastaan viilasin kevyesti pari kertaa muodon ylläpitämiseksi.
Tuotteet selkeästi palauttivat kynsieni kosteustasapainon (tämän huomasi esimerkiksi kynsien elastisuuden normalisoitumisella ja sillä, että oikean käteni kippurammat kynnet alkoivat palautumaan luonnolliseen muotoonsa) ja huomasin RescueRxx:n vaikuttavan myös keskisormeen ilmestyneeseen liuskoittumanalkuun positiivisesti pysäyttämällä sen etenemisen. Pienistä pulloista riitti minun käyttötavallani iloa kahdeksi viikoksi, mikä olikin yllättävän pitkä aika!
Esimerkiksi CND RescueRxx:n isompi pullo (15ml) maksaa CesarsShopilla 26,90€ mikä ei tunnu lainkaan korkealta hinnalta tuotteen riittoisuuden ja toimivuuden vuoksi.

 

Uskon, että näihin tulee turvauduttua toistekin mikäli kynsien kunto pääsee romahtamaan. Nyt kyllä aion jatkaa kynsien kosteustason ylläpitoa, niin ehkä selviän lähestyvään kesään ilman kummempia katkeiluja!
Mukavaa viikon alkua ♥
 
*** Tuotteet saatu CesarsShopilta kokeiluun, en hyödy linkkien klikkailusta
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

19 Comments

 • Reply Charming Nails

  Tiiätkö mitä…huomasin saman Millionailsin kanssa! Se vaikutti ensin tosi hyvältä mutta todellisuudessa kynsien kunto romahti. Tulen tästä kirjoittelemaan blogiin mutta itselläkin Rescue RXx tehokuuri on menossa. Millionailsin käytän loppuun mutta jatkossa taidan luottaa Trind Nail Repairiin. En sitten tiedä oliko kovat pakkaset vai mikä mutta ei ole noin komeat kynnet kuin sulla…

  23.1.2017 at 06:11
 • Reply Marppa

  Tää on oikeasti hurjan hyvä tuote! En ole raaskinut ostaa korkean hinnan takia, mutta sain melkein käyttämättömän pullon pilkkahintaan kaverilta. Lähtökohtana oli erittäin liuskottuvat ja haperot kynnet. En ole viikkoakaan käyttänyt, mutta ero alkuun on jo huima. Ihmeainetta! 🙂

  23.1.2017 at 06:44
 • Reply Heidi

  Mulla kans Rescue RXx kuuri meneillään, ja tosiaan huomannut jo viikon käytön jälkeen tuon kuinka se korjaa jo olemassaolevia liuskottumien alkuja. Jospa sitä näillä mömmöillä saisi kynnet taas kasvamaan 🙂

  23.1.2017 at 06:52
 • Reply Marppa

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  23.1.2017 at 07:00
 • Reply Patricia Ström

  Kuulostaa hyvältä, pitää ottaa ehdottomasti testiin <3

  23.1.2017 at 08:05
 • Reply Jasmin N

  Pakko laittaa kyllä testiin! Mun kynnet on nyt viimeaikoina ollut jostain syystä ihan kuivat 😀

  ♥ Jasmin N // Little Things With Jassy

  23.1.2017 at 13:52
 • Reply Belegwen

  Mulla myös menossa tuo kuuri, mutta olen vasta muutaman kerran ehtinyt käyttää. Enkä kyllä mitenkään ehdi sitä orjallisesti käyttää ohjeiden mukaan, vaan aina lakkauksen vaihdon yhteydessä käytän.

  23.1.2017 at 15:39
 • Reply Hanna Haliseva-Habib

  Rescue Rxx on ihan huippu tuote! Kasvatin sillä kynnet geelien poiston jälkeen. Edelleenkin pyrin käyttämään lakkojen poiston jälkeen niin että saa vaikuttaa yön ja aamulla taas lisää.
  Tein pienen vertailun. Kun kynnet olivat tosi hyvät kun käytin tavallista aluslakkaa. Kun sain joulukalenterista hoitolakkoja (ei edes sis. formaldehydiä), kulmat alkoivat napsua. Palasin takaisin pelkkään aluslakkaa ja vauriot hyvin satunnaisia. Nyt aluslakkaa loppui ja en ole saanut hommattua lisää ja jouduin käyttämään hoitolakkaa. Hups-jopa taas 2 kynttä meni. Eli kovettuminen altistaa vautioille ja joustavuus säästää.

  23.1.2017 at 15:56
 • Reply eekku

  täytys kokeilla ku kynnet nii sukeassa kunnossa tällä hetkellä

  23.1.2017 at 18:19
 • Reply Nena Sofia

  Aijjaa! Hei hyvä tietää etten ole ainoa tän huomion kanssa, pitkään pohdin ja koitin poissulkea eri tekijöitä mutten sitten keksinyt mitään muuta kuin tuon Millionailsin – vaikka toki pakkasillakin on varmasti ollut vaikutuksensa. Mulla on vielä yksi Millionails korkkaamatta, taidan ottaa sen käyttöön aina sillointällöin jos kynnet menevät ihan lerpuiksi 🙂

  23.1.2017 at 18:31
 • Reply Nena Sofia

  Loistojuttu että sait kaverilta ostettua! 🙂 Onhan tämä vähän kallis kertaostos, mutta onneksi on tosi riittoisa eli pitäisi riittää iloa pitkäksi aikaa 🙂

  23.1.2017 at 18:35
 • Reply Nena Sofia

  Kiva kuulla että tästä on ollut sullekin apua! 🙂 Eiköhän ne siitä taas kasvamaan rupea 🙂

  23.1.2017 at 18:43
 • Reply Nena Sofia

  Todella suosittelen! 🙂

  23.1.2017 at 19:16
 • Reply Nena Sofia

  Voi eikä! Uskon että tästä olisi sullekin apua 🙂

  23.1.2017 at 19:24
 • Reply Nena Sofia

  Joo, vähän hankaluuksia tuotti mullekin tuo jatkuva käyttö, siksi vähän fuskasinkin. Mutta kyllä se niinkin toimii 🙂

  23.1.2017 at 19:25
 • Reply Nena Sofia

  Hei tuo on niin totta! ♥ Kyllä se kosteus on ehdottomasti kynsille tärkeintä, juurikin hoitavien öjyjen yms. muodossa. Kovettavat tuotteet toimii silloin kun kynnet repeilevät jatkuvasti ja ovat erittäin ohuet ja taipuisat, mutta ei silloinkaan niitä sovi liiaksi käyttää. Jotenkin olin vain tullut sokeaksi tuon Millionailsin kanssa, kun ei se aluksi aiheuttanut mitään ongelmia 🙂

  23.1.2017 at 19:29
 • Reply Nena Sofia

  Suosittelen kyllä kokeilemaan 🙂

  23.1.2017 at 19:30
 • Reply Maija

  Pitäis kyllä hoitaa kynsiä useammin. Viila on kyllä kovassa käytössä, mutta lakkailusta mulla ainakin kynnet kärsivät. 🙁 Kiitos vinkistä! 🙂

  24.1.2017 at 21:03
 • Reply Nena Sofia

  Voihan harmitus! Nyt vain äkkiä kynsiä hoitamaan ja kosteuttamaan 🙂

  28.1.2017 at 17:54
 • Leave a Reply