Follow:

Heinäkuun lakkaukset

Tuntuupa hassulta esitellä heinäkuun lakkauksia, kun mennään oikeasti jo elokuun puolivälissä. Muutto vähän sekoitti blogin rytmiä, mutta ei anneta sen häiritä menoa! Tässä siis viimeinen vilkaisu heinäkuisiin kynsikoristeluihin, olkaapa hyvät.

Heinäkuussa koin selkeää vetovoimaa kultaisen sävyihin, mikä näkyi vahvasti molemmissa kuukauden aikana julkaisemissani lakkauksissa. Muuten ne ovatkin täysin toisistaan poikkeavat. Ensimmäinen lakkaus on vahvasti kesää henkivä, kun taas toinen on jo paljon syksyisempi.

En ole muuten lakannut kynsiäni kertaakaan tuon viimeisimmän kuvan jälkeen. Muutenkin kynsiparat ovat joutuneet vähän rappiolle – tuntuu, että kyseessä on ehkä eniten kärsinyt osapuoli tässä muutossa. Kulmat ovat katkeilleet, ja tuskailen myös pitkästä aikaa liuskottumien kanssa. Tänään pitäisi tarttua viilaan, ja suren jo etukäteen sitä, kuinka lyhyiksi nämä pitää pätkäistä. Tiistaina olisi taas lakkaushaasteen julkaisupäivä, silloin tekin näette mitä kynsistäni jää jäljelle!

 

Joko te olette siirtyneet syksyisiin sävyihin lakkauksissa?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply JonnaH.

  Olen siirtynyt vähän kuin huomaamatta kuin pikku hiljaa viininpunaiset lakat on alkaneet pyörimään käsissä. 😀

  15.8.2019 at 08:48
  • Reply Nena Sofia

   Joo, viininpunaiset houkuttelee itseänikin – niin vaatteissa kuin kynsilakoissakin 😀

   17.8.2019 at 14:16
 • Reply Linda

  Molemmat näyttää ihanilta<3 Mä otin heinäkuussa kaiken ilon irti ihan vaan siitä, että sain ylipäänsä käyttää kynsilakkaa 😀 Ja vaikka meninkin simppelisti yhden sävyn kanssa kerralla, niin vitsit miten kiva sekin oli, kun normaalisti en siis töiden takia voi kynsiä lakkailla. Näytti heti omaan silmään paljon huolitellummalta ja nätimmältä, kun kynsissä oli lakkaa ja myös pituutta vähän enemmän! 🙂

  15.8.2019 at 09:44
  • Reply Nena Sofia

   Kiiitos! <3 Ihanaa kuulla, että säkin pääsit nauttimaan lakatuista kynsistä nyt kesällä 🙂 Se on kyllä ihan parasta, kun kynnet saa pitkästä aikaa laitettua näteiksi <3

   17.8.2019 at 14:17

  Leave a Reply