Follow:

Roskiin meni! || Marraskuu

*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä, blogin kautta saadut tuotteet merkitty (s)

Tänään kurkataan vihdoin marraskuun loppuneisiin kosmetiikkatuotteisiin! Joukossa on tällä kertaa erilaisia purnukoita niin kynsille, hiuksille kuin meikkipussiinkin. Tuotteita loppui yhteensä kymmenen, eli mitään romaania ei ole luvassa. Mutta kannattaa kurkata ainakin nuo meikkivoidearviot, mikäli olet kevyen meikkipohjan ystävä.

Kuten tapana on, annan kaikista tuotteista kirjallisen arvion, sekä numeroarvion asteikolla 1-5. Eiköhän siirrytä asiaan!

Hiukset:

1. *Batiste Dry Shampoo Blush: Näitä Batisten kuivashampoita tyhjenee tasaisesti, ja syyhän on yksinkertainen: ne toimii, eikä tukka jää valkoiseksi. Tässä Blushissa oli kivan kukkainen tuoksu, joka ei ollut liian voimakas omaan nenääni. 5/5

2. BPcare Hydrating Shampoo (s): Jo kerran aiemmin hehkutettu pikkutörppö kosteuttavaa shampoota, joka jättää hiukset mukavan pehmoisiksi. Pesutehossa olisi toivomisen varaa, jos hiukset on päässeet oikeasti likaisiksi. Koostumus on myös himpun valuva. 4/5

Kasvojen ihonhoito:

1. Love Beauty and Planet Blooming Radiance Sheet Mask (s): Ihan kiva kangasnaamio, joka tuntui oikeasti kirkastavan ihoa. Ei ehkä se kaikkein kosteuttavin kuitenkaan. Tuoksu oli miellyttävä, ja maski asettui kasvoille hyvin. 3,5/5

2. *Mizon Joyful Time Essence Mask Strawberry & Rose: Mukavasti kosteuttavat kangasnaamiot, jotka asettuivat kasvoille hyvin. En huomannut näissä kyllä toisiinsa nähden suurta eroa, jos tuoksua ei lasketa. 4/5

3. Context Hydrating Toner (s): Kosteuttava kasvovesi, joka iholle nopeasti. Todella vesimäinen koostumus, ja raikas, ehkä himpun verran yrttinen tuoksu. Tätä pystyi kerrostamaan helposti. 4/5

Meikit:

1. *Lumene Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum (s): Tämän vuoden suosikkini meikkivoiteiden saralta! Ihanan kevyt, seerumimainen meikkivoide joka sulautuu ihoon saumattomasti. Peittää punaisuutta ja häivyttää tummia silmänalusia sekä näppylöitä kevyesti. Meikkivoide ei ole kovin peittävä, vaan se ennemmin sävyttää ihoa hieman ja tekee siitä kuulaamman. Lopputulos kestää kauniina aamusta iltaan, ja sävy Universal Medium oli omalle iholleni nappivalinta. 5/5

2. *Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude: Näytepussukka, jonka perusteella ihastuin. Nude on kevyempi versio perinteisestä Teint Idole Ultra Wearista. Sillä saa vähän enemmän peittoa kuin tuolla Lumenen seerumimeikkivoiteella, ja lopputulos on selvästi mattaisempi. Ohutkoostumuksisena tämäkin meikkivoide sulautuu ihoon kauniisti eikä oikeastaan tunnu siltä, että meikkiä olisi ollenkaan. Sain tästä myöhemmin täysikokoisen putelin Cocopandan yhteistyössä, ja se onkin ollut päivittäisessä käytössä kohta kuukauden ajan. Jos jotain negatiivista pitää sanoa, niin tuoksu on vähän häiritsevän voimakas, vaikkakin miellyttävä. Ja toisaalta, lopputulos saisi olla aavistuksen kuulaampi. 4/5

Muut:

1. Mirame Kynsilakanpoistoaine: Tehokas kynsilakanpoistoaine, jonka pullo on kivan kokoinen reissukassissa. Kuivattaa kynsinauhoja enemmän kuin vakkarini Xtralta, muuten vallan mainio tuote. 4/5

2. Herbina Soft Cashmere Antiperspirant: Lempidödöni, joka hoitaa hommansa ja tuoksuu ihanan pehmoiselta, puhtaalta pyykiltä. 5/5

 

Löytyikö listalta teille tuttuja tuotteita?

Seuraa blogia BloglovinissaBlogit.fi:ssä ja Facebookissa

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

11 Comments

 • Reply Linda/Lipstick Love

  Herbinan dödö on superhyvää, ja just toi tuoksu on munkin suosikki! Mizonin naamioista tykkään myös, tosin mäkään en pahemmin mitään eroa niissä ole huomannut, vaikka oon nyt käyttänyt varmaan 6-7 kappaletta erilaisia 😀 Tuoksut tosiaan on erilaiset, mutta tehoiltaan ne on tosi samanlaiset.

  16.12.2019 at 12:11
  • Reply Nena Sofia

   Joo, se on ihana, kun ei riitele minkään muiden tuoksujen kanssa 🙂 Mizoneita mullakin on vielä läjä kaapissa, saas nähdä, löytyykö niistä eroja 😀

   16.12.2019 at 18:48
 • Reply Ansku-Glitteri addikti

  Mizonin naamiot on perus hyvää settiä. Tuoksut on niissä ainakin ihanat <3 Suurta eroa naamioiden välillä en itsekään ole havainnut

  16.12.2019 at 13:53
  • Reply Nena Sofia

   Joo, aika samanlaisia ne tuntuu keskenään olevan 😀

   16.12.2019 at 18:48
 • Reply Janita/Vadelmamurusia

  Mizonin naamioista tykkään tosi paljon 🙂 Niissä on tosi mukava istuvuuskin.

  Mulla on tuota Lumenen Beauty Serumia, mutta jotenkin en ole koskaan oppinut käyttämään sitä. Millä sinä olet levittänyt tuota iholle? 🙂

  16.12.2019 at 16:11
  • Reply Nena Sofia

   Joo, niin on! Kiva, kun se kangas ei ole hirveän paksu 🙂

   Mä olen levittänyt välillä sormin, jolloin tulos on peittävämpi, mutta pääasiassa beauty blenderillä. Sillä tulee kivan kuulas lopputulos 🙂

   16.12.2019 at 18:50
 • Reply Kosmetiikkakatri

  Tuo lumenen meikkivoide-seerumi on kiva, mulla ollut sitä kerran yksi puteli käytössä, oikea ihannetuote kesäksi!

  16.12.2019 at 17:37
  • Reply Nena Sofia

   Joo, erityisesti kesällä tuo on todella kiva! Mutta tykkäsin kovasti myös syksyllä, kun sen kanssa iho ei näyttänyt niin kuivalta 😀

   16.12.2019 at 18:50
 • Reply Emma

  Tota dödöö pitää ehkä kokeilla! Oon niin puhtaan pyykin tuoksun ystävä että ei mitään rajaa. Mulla on hajuvesikin joka tuoksuu puhtaalle pyykille <3

  17.12.2019 at 06:27
 • Reply Minna

  Löytyy tuo Lumenen seerumimeikkivoide:) Tykkäsin siitä kyllä ja ihanan kevyt se oli, mutta näin punakkana se ei vain peittänyt ihoani tarpeeksi, joten aina jouduin pakkeloimaan alle tai päälle nenän punoitusta (couperosa). Tämä on kyllä loistava tuote sellaiselle, jolla iho on kunnossa:)

  17.12.2019 at 11:16
 • Reply Charming Nails

  Mizonin naamiot on parhaita mutta Herbinan dödö ei pitänyt mulla yhtään ;D

  17.12.2019 at 18:47
 • Leave a Reply