Follow:

Lokakuun meikkilookit

Lokakuussa kirkkaat ja hempeät sävyt vaihtuivat tummiin, sumuisiin silmämeikkeihin. Innostuin käyttämään enemmän myös hohtavia shimmer- ja glittersävyjä. Tässä näkee hyvin, miten juhlakauden lähestyminen vaikuttaa omaankin meikkityyliini: luomille valikoitui entistä enemmän yhdistelmiä, jotka toimisivat myös pikkujoulumeikissä!

Lokakuussa tein myös yhden teemalookin Halloweeniin ja yhden vähän räikeämmän kokonaisuuden, jota kutsuin epämukavuusmeikiksi. Mutta tehdään näihin nyt pikaiset katsaukset yksi kerrallaan.

värikäs meikki

1. Epämukavuusmeikki

Instagramissa pyöri “comfort zone” -meikkihaaste, jonka toteutin omalla twistillä. Tähän meikkiin yhdistin kaikkia niitä elementtejä, joista intoilen meikkipöydän ääressä, mutta oma epävarmuuteni estää niistä iloitsemisen kodin ulkopuolella. Olen viime vuosina tullut aika tavallisen tylsäksi meikkaajaksi arjessa, enkä halua herättää huomiota meikilläni ulkomaailmassa. Se tuntuu tylsältä, koska meikkaaminen on älyttömän rentouttava harrastus ja luovuutta olisi kiva purkaa muulloinkin kuin iltaisin ja viikonloppuisin! Tämä koko meikkistoori löytyy IG-kohokohdistani.

glitter meikki smokey eye

2. Kimaltava smokey

Tässä meikissä kokeilin ensimmäistä kertaa smokey eyen tekemistä geelimäisen eyelinerin päälle ja yhdistin kokonaisuuteen reippaasti kimallusta. Tässä jälkikäteen selvisi, että kaikenlaiset kimaltavat smokey eyet onkin tämän talven isoimpia meikkitrendejä, joita alitajuisesti lähdin seuraamaan! Kokonaisuudesta tuli kiva, mutta jälkikäteen harmittaa, etten käyttänyt kuvissa irtoripsiä.

vihreä smokey eye

3. Vihreät sumusilmät

Smokey teema jatkui vielä seuraavassakin meikissä, jonka tein IG-stooreissa. Tässä meikissä käytin niitä suosikkituotteitani, jotka arvoin blogin synttäriarvonnassa. Kokonaisuus onnistui mielestäni hyvin ja tunsin oloni kotoisaksi tässä meikissä. Se oli ihana myös kaikessa helppoudessaan: silmämeikkiin käytin vain kahta luomivärisävyä KotiSalonki Ruusutarha -Duolta.

purppura silmämeikki

4. Tummaa purppuraa

Lokakuun neljännen meikkilookin tein erästä mukavaa lauantai-iltaa varten. Tähän tuli napattua elementtejä aiemmista IG-meikeistä, joissa olin viihtynyt. Ihme kyllä, luomille päätyi violetin sävyjä jotka eivät yleensä kuulu mukavuusalueelleni. Tällä kertaa ne huusivat nimeäni ja oli vain pakko todeta, että ne myös pukivat minua kauniisti. Ehkä violetti ei olekaan täysin poissuljettu juttu? Ei ainakaan lämpimissä sävyissään. Muuten meikki olikin aika yksinkertainen ja esimerkiksi huulille päätyi taas Essencen helppo nudepuna Stay 8H Matte Liquid Lipstick “Duck Face”.

halloween meikki hämähäkinseitti

5. Halloweenin hämähäkkinoita

Halloween ei kuulu lempparijuhliini, mutta teemameikeistä tykkään! Siksi yksi sellainen oli välttämätöntä tehdä myös sunnuntaistooreissa. Tässä lookissa pääpaino on vahvasti silmissä: tein ensin intensiivisen punamustan mattameikin Jeffree Starin Conspiracy -paletilla, jonka jälkeen viimeistelin meikin näyttävillä hämähäkinseiteillä. Tätä tehdessä ihan harmitti, ettei ollut Halloween-juhlia joihin osallistua tämän lookin kanssa.

multichrome silmämeikki foxy eyes

6. Metallinhohtoinen foxy eyes

Lokakuun viimeinen meikki oli varmaan oma suosikkini! Tässä yhdistelin lukuisia eri metallisävyjä liikkuvalle luomelle kissamaiseen muotoon. Sisänurkkia korostin vaalealla multichromella ja kokonaisuuden viimeistelin näyttävillä foxy eyes -rajauksilla. Irtoripset ovat tässä muuten samat, kuin melkein koko kuukauden muissakin meikeissä: Dependin Everyday Eye -sarjan Wispy Passionit. Nämä on ihanan överit ilman vaaraa koko silmämeikin piilottamisesta!

Mitkä näistä ovat teidän lemppareita?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Kosmetiikkakatri

  Kauniita meikkejä! Wau, tuo alin on hieno! Jotenkin tuntuu etten osaa tai handlaa noin tarkkojen värialueiden tekemistä, että aina meen vaan turvallisesti häivyttäen 🙂

  11.11.2021 at 09:47
  • Reply Nena Sofia

   Voi kääk, kiitos ihan hurjasti! <3 Pikkuhiljaa siinä kehittyy, senkun treenailet vaan. Ei se mullekaan luonnollisimmalta tunnu, mutta tykkään tyylistä 😀

   11.11.2021 at 22:38
 • Reply Linda

  Vau miten upeita kaikki! Toi kimaltava smokey on ehkä mun suosikkini, mutta älyttömän hieno on myös toi alin meikki<3

  13.11.2021 at 07:05
  • Reply Nena Sofia

   Voi kiitos ihana! Tosi kiva kuulla että tykkäät <3

   15.11.2021 at 08:46

  Leave a Reply