Follow:

Tunnelmia I love me 2016 -messuilta

Tietyllä haikeudella kaivelin kännykän kuvia koneelle tätä postausta valmistellessani. Joko ne nyt meni? Koko vuoden odotetuin tapahtuma taas takana, ja 365 päivää pitäisi odotella seuraavaa. Voihan harmitus! Onneksi sentään messuilta tarttui (tai sitten ei tarttunut, tästä vähän lisää alempana) mukaan kaikkea ihanaa joiden testailusta riittää iloa pitkäksi aikaa.
Kuten kerroin aiemmin, räpsin kaikki messukuvat tällä kertaa puhelimella. Ja oli muuten huono idea! Eihän tuon kamera riittänyt ollenkaan siinä valotuksessa kun osa käytävistä oli hämäriä ja monien pisteiden omat valot järjettömän kirkkaita. Eli aika kamalia kuvia tuli, mutta kokosin niistäkin nyt yhden kollaasin että vähän näette missä kiertelin.
Vietin messuilla tänä vuonna vain perjantain, kun lauantai meni Cesarssilla ja sunnuntaina olin ihan poikki. Yksi päivä oli kyllä liian vähän, ensi vuonna pitää mennä useampana päivänä taas. Jonkin verran ehdin kyllä nähdä ja kokea, ja ainakin kauneus-alue tuli kierrettyä useaan kertaan. Ison osan ajasta keskityin lähinnä shoppailuun, mutta kivaa oli päästä myös tapaamaan ensimmäistä kertaa eräs toinen kynsibloggaaja, eli Thulian in Wonderlandin Tiia. Mukavaa saada kasvot nimelle!

 

Tänä vuonna ostin vähän lahjajuttuja, joita en blogissa esittele ettei niiden saajat niistä etukäteen lue. Sen lisäksi ostin myös vähän ei-kynsiin liittyviä tuotteita, kuten ylläolevassa kuvassa esiintyvän pikkulaukun, Punanaamion maskeeraus-meikkejä halloweenia varten sekä Natural Goods Companyn pisteeltä pari meikkimunaa kokeiluun. Laukku pääsikin jo käyttöön, muut tuotteet odottelevat  vielä testailua.
Yllä ovatkin sitten kaikki ostamani kynsiin liittyvät tuotteet. Aika vähältä näyttää, vai mitä? No kuulkaa tähän liittyy erittäin surullinen tarina innoissaan shoppailevasta tytöstä, joka hukkasi yhden ostospussinsa. Ja se pussi oli se, jossa oli kaikkein kivoimmat ostokset! Olin siis ostanut Opin pisteeltä kolme lakkaa, ja sen lisäksi hamstrannut 11 pussillista Minuripsmedin kristalleja kynsien koristeluun (näitä ostin viime vuonnakin ja rakastuin, joten tänä vuonna etsin ne ensimmäisenä käsiini) ja lykännyt kaikki yhteen pieneen muovikassiin. Kasseja oli päivän lopuksi seitsemän, ja jouduin usein vaihtelemaan niitä kädestä toiseen esimerkiksi maksaessani ostoksia tai kaivaessani puhelinta. Jossain kohtaa tuo pikku pussukka sitten putosi. Ja tietysti huomasin sen vasta sunnuntai-iltana tuotteita kuvatessani, kun messut olivat jo päättyneet! Voi tätä kohtalon ivaa. Kristalleja toki tilasin heti Minuripsmedin verkkokaupasta lisää lohdutukseksi, mutta lakat jäivät vielä budjetin ulkopuolelle. Onneksi pärjään nyt ilmankin ja niitä pitäisi löytyä kuitenkin vaikka ja mistä, joten jossain kohtaa nekin on pakko tilata.
Sen sijaan kotiin asti “selvisivät” Sinful Colorsin kuuden lakan setti, pullo nestemäistä lateksia ja ihonhoitojuttuja Laveran pisteeltä. Ihania onneksi nekin!

 

Crystal Nailsin pisteellä kävin tutkimassa koristelutarvikkeita ja juttelin samalla myyjän kanssa. Häneltä kyselin merkin tuotteista enemmän ja hän mielellään kertoi minulle myös heidän tulevista koulutuksistaan ynnä muusta mielenkiintoisesta. Mukaan sain myös pussillisen kynsijuttuja testattavaksi, ihanaa!

 

Testattavia ihanuuksia antoi mukaani myös Wild & Mildin edustaja, joka bongasi bloggaajapassini ja kysyi, että kirjoitanko kynsistä. Myöntävän vastaukseni jälkeen hän kohteliaasti kysyi, olenko kuullut heidän merkistään aiemmin johon vastasin omistavani muutamia pulloja ennestään ja tykkääväni niistä kyllä. Sain sitten paljon uutta tietoa näistä lakoista, ja mukaani niin monta lakkaa kuin omatunto antoi periksi hyllystä poimia. Nämä näyttävät niin houkuttelevilta kaikki, että palaan asiaan varmasti hyvin pian 😉

 

Ennakkosuosikki Magic Tulip ♥
Olitteko te messuilla? Mitäs teitte, ylittyikö budjetti? Sana on vapaa!
 
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

15 Comments

 • Reply Anniina

  Voi että olipas ikävää tuo pussin katoaminen! 🙁 Itseäkin pelotti messuhälinässä, että kadottaisin siinä häslingissä tuotteita, mutta ainakin tietääkseni kaikki taisivat pysyä joukossa mukana kotiin asti. Itselläkin meinasi aika loppua kesken, vaikka lauantaina oltiinkin messuilla sen koko aukioloajan! Ensi vuonna pitää varmaan myöskin suosista käydä vähintään kahtena päivänä messuilla, sillä alue on niin iso ja kattava, että helposti voi joku ständi jäädä täysin huomaamatta. Esimerkiksi huomasin vasta kotiin päästyäni instagramista, että messuilla oltiin myyty myös Orlyä, mistä mulla ei ollut mitään havaintoja. 😀

  24.10.2016 at 12:35
 • Reply Mimosa

  Voi harmi, että pussukka katosi 🙁 Jollain muullakin oli käynyt näin, että ostokset oli jääneet jonnekin. Mie ostin Wild & Mildilta yhden lakan, siinä olikin lakka ostokset 😀

  Ylempään kommenttiin; Se Orlyn piste oli kyllä todella syrjässä! Muistaakseni enemmän siellä Kosmetologipäivien puolella, mutta oli kuitenkin alueen ulkopuolella.

  24.10.2016 at 16:04
 • Reply Hanna Lahtinen

  Pääsin messuilemaan blogistasi voitetuilla lipuilla ja alennus oli varsin mukava, koska shoppailut oli varsin mittavat. Olin vähän pettynyt kynsipuoleen,jotain pientä lähti mukaan. Suuret ostokset tulivat luonnonkosmetiikan puolelta ja Puhdistamo sekä Foodin veroittivat budjettia. Yritin elää alkukuun pienemmällä budjetilla, kun itseni tuntien tiesin sortuvani Jokusen satasen ostoksiin-hui miten pahalta tuntui kirjoittaakin tuo summa :/ No, ne olivat ensimmäiset mutta eivät viimeiset I love me-messuni.

  24.10.2016 at 18:24
 • Reply Hanna Lahtinen

  Pääsin messuilemaan blogistasi voitetuilla lipuilla ja alennus oli varsin mukava, koska shoppailut oli varsin mittavat. Olin vähän pettynyt kynsipuoleen,jotain pientä lähti mukaan. Suuret ostokset tulivat luonnonkosmetiikan puolelta ja Puhdistamo sekä Foodin veroittivat budjettia. Yritin elää alkukuun pienemmällä budjetilla, kun itseni tuntien tiesin sortuvani Jokusen satasen ostoksiin-hui miten pahalta tuntui kirjoittaakin tuo summa :/ No, ne olivat ensimmäiset mutta eivät viimeiset I love me-messuni.

  24.10.2016 at 18:25
 • Reply Laura

  Voi eiii 🙁 harmi että se pussi katos.. mä kävin kanssa ostamassa 19 pussia niitä timantteja :DDDDD hups.

  Taidettiin valita ainaki kaks samaa sävyä testiin Wild&Mildiltä :DD ehkä jopa kolme

  24.10.2016 at 19:16
 • Reply Nena Sofia

  Siis Orlyä, ai että missä?! 😀 😀 Joo, siellä oli kyllä ihan sairaan paljon nähtävää ja mäkin kyllä missasin vaikka ja mitä 😀

  Ja siis no, pussin Opi-lakat löytynee muualtakin joku toinen kerta, ja timskuja tilasin tuplasti enemmän lisää kuin mitä alunperin ostin, eli loppu hyvin kaikki hyvin 😛 Toki rahapussi tässä vähän näyttää nyreää naamaa, mutta muuten selvittiin pienellä damagella. Onneksi ei hukkunut esim. uusi puhelin 😀

  25.10.2016 at 18:10
 • Reply Nena Sofia

  No niin, kyllähän se harmitti. Onneksi siitä pääsin jo yli kun on niin paljon kaikkea uutta ja jännää muutenkin nyt testattavana 😀

  Jännää että pääsit messuilta ulos vain yhden lakan kanssa! Vaikka kynsipuoli oli pieni, mä olisin silti löytänyt melko lastillisen jos budjetti olisi antanut periksi 😀 😀

  25.10.2016 at 18:24
 • Reply Nena Sofia

  Ihanaa kuulla, että liput tuli käyttöön ja messuilla ilmeisesti viihdyit! ♥ Sinne kyllä uppoaa rahaa herkästi 😀 Mä olin tällä kertaa niin fiksu, että otin koko tarkasti rajatun budjettini mukaan käteisellä, näin pysyin perillä rahankulusta mikä sekin on välillä hankalaa tällaisissa tapahtumissa 😀

  25.10.2016 at 18:26
 • Reply Nena Sofia

  No niinpääää 🙁 Onneksi ei ollut sen suurempi menetys. Ja krhm… Mäkin tilasin niitä 22 pussia “lohdutukseksi” 😀 :D:D:D:D

  Ja oho, aika hauska sattuma! Kiva nähdä mitä sä toteutat niillä 🙂

  25.10.2016 at 18:27
 • Reply Funky and Fifty ;-)

  Tuo Magic Tulip näyttää kyllä tosi hyvältä. Terkkuja!

  26.10.2016 at 17:53
 • Reply Daniela

  eikäää miten huono tuuri kävi kun yksi ostoskassi katosi!! eiiiiiiiiiiiii :((

  26.10.2016 at 19:40
 • Reply eekku

  Mulla jäi messut tänä vuonna väliin kun en jaksanu yskässä ja flunssassa lähtee sekä poikaki ollu kipeänä

  28.10.2016 at 18:09
 • Reply Nena Sofia

  No se on kyllä ihana! 🙂 Terkkuja sinnekin ♥

  30.10.2016 at 16:15
 • Reply Nena Sofia

  No sanos muuta! :'( 😀 😀 tyhmästä päästä kärsii… lakkakokoelma xD

  30.10.2016 at 16:19
 • Reply Nena Sofia

  Voi harmi 🙁 Paranemisia sinne! ♥

  30.10.2016 at 16:19
 • Leave a Reply