Follow:

Turvallinen skittlette

On päiviä, jolloin puhkun innosta ja testailen päätä pahkaa uusia tekniikoita samalla, kun pää pursuaa toinen toistaan suureellisempia suunnitelmia. Ja sitten on päiviä, jolloin ei joko ole paljoa aikaa tai sitten energiataso on muuten vain alhaalla, mutta kynnet haluaa kuitenkin päivittää pikaisesti. 
Sellaisia hetkiä varten on turvalakkaukset, joita minulle on kehittynyt jo useanlaisia. Yksi on pantteri- tai seeprakuosi, toinen glitterliuku ja kolmas sitten skittlette joka yleensä koostuu hyvin samantyyppisistä palasista: raitoja, kukkia ja glitteriä. Niiden kanssa onneksi voi toteuttaa hyvinkin erilaisia lakkauksia, joten samalla reseptillä ei suinkaan synny aina (tai välttämättä koskaan) tyystin identtistä lakkausta. Esimerkiksi tänään nähtävät lakkaukset ovat sellaiset, joita tuskin olen aiemmin toteuttanut kynsilleni. 
Tämän skittletten halusin toteuttaa simppelisti ihan vain parilla eri värillä, ja koko ideointi lähtikin tuosta tummasta keltaisen kultaisesta O.P.I:n Bling Dynasty:sta jonka näette peukaloiden ja nimettömien pohjalla. Sitä lakkasin kaksi kerrosta. Lakan kaveriksi etsin käsiini pari erityylistä viininpunaisen violettia lakkaa, joista toinen on Leticia Wellin nro 254 (viininpunainen crellylakka etusormien ja pikkurillien pohjalla, kolme kerrosta) ja toinen Sally Hansenin Crushed* (keskisormen violetti mattatekstuuri, kaksi kerrosta). Näillä aineksilla sitten rakensin lakkauksen, joka sisältää pilkkutikulla väkerrettyjä kukkasia peukaloissa ja nimettömissä, glitterlakkaa pikkurilleissä (Essien Rock at the Top), ohuita raitoja etusormissa (raidoissa kaikkia lakkauksessa esiintyviä lakkoja sekä lisäksi vielä Lumenen kultaista satiinilakkaa Kultaa Taivaalla) ja tekstuuria keskisormissa. 
Paljoa ei aikaa näihin mennyt, suurin homma taisi olla noiden kukkasten keskellä olevien irtopaljettien kanssa tappelu, kun olivat purkissa tarttuneet pahasti kiinni toisiinsa. Muuten tämä lakkaus oli nopea ja helppo, niinkuin tällaiset turvalakkaukset yleensäkin. Silloin kun tietää mitä hakee, ei kovin usein päädy ihan metikköön toteutuksen kanssa.

Milloin viimeksi itse toteutit “turvalakkauksen”? Millainen se oli?

*** Sally Hansenin lakka saatu blogin kautta
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply Emmi

  Todella kaunis lakkaus! 🙂

  6.9.2016 at 04:27
 • Reply ☆Saga☆

  Aivan ihanat kynnet <3

  6.9.2016 at 06:10
 • Reply Neilikka

  Nätit kynnet! Mun turvalakkaus on liukuväri ja leimaus ja muutama viikko sitten tein sellaisen 🙂

  6.9.2016 at 06:24
 • Reply Jasmin N

  Ihanat!

  ~ Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin’

  7.9.2016 at 01:34
 • Reply Nanne

  Kaunis turvalakkaus siulla ♡
  Miun tämänhetkinen turvalakkaus on perus ranskis värilakalla, glitterillä ja siirtokuvilla toteutettuna ja ei taida olla kuin viikko, kun sellainen oli kynsilläni 😀 Tuntuu, että miulla tulee lakattua turvalakkaus vähän turhankin usein, enkä viitsi niitä edes blogissa esitellä 😀 Instaan sitten laittelen niitä 😀

  7.9.2016 at 09:29
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  8.9.2016 at 16:16
 • Reply Nena Sofia

  Paljon kiitoksia! <3

  8.9.2016 at 16:17
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! ♥ Huih, liukuväri ja leimaus kuulostaa kyllä kaikelta muulta kuin turvalliselta 😀 Mutta no, taitonsa kullakin 🙂

  8.9.2016 at 16:19
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  8.9.2016 at 16:19
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! 🙂
  Mä luulen että mäkin voisin vähän rajotella tällaisten tylsempien lakkaustaen julkaisua blogissa, mutta en millään raaski. Sitten tulisi postattua niin harvoin ettei siinäkään olisi järkeä 😀

  8.9.2016 at 16:20
 • Leave a Reply