Follow:

Vuoden kauneimmat lakkaukset

224 postausta, lähes tuhat kuvaa ja loputtomasti tekstiä! Vuoteen on mahtunut niin iloja kuin suruja, katkenneita kynsiä, kauniita kynsilakkoja ja mieletön määrä oppimista. Olen kehittynyt niin kynsien lakkaamisessa, koristelussa ja kuvaamisessa kuin myös blogin kirjoittamisessa ja pitämisessäkin. Vuonna 2015 blogista on muodostunut minulle harrastus, joka on vertaansa vailla, ja kiitos siitä kuuluu eittämättä jokaiselle teistä, jotka tätä luette. Kiitos, että annatte minulle mahdollisuuden näin ihanaan ja rentouttavaan harrastamiseen, ja palautteenne kautta piristätte minua ja autatte minua kehittymään! Tämä blogi on aloitettu ensisijaisesti itseäni varten, mutta ilman teitä sen pitämisestä puuttuisi kaikki ilo.
Vuoden vaihtumisen kunniaksi kävin läpi kaikki lakkaukseni vuodelta 2015, ja valitsin jokaiselta kuukaudelta oman suosikkini. Alla lakkaukset tammikuusta joulukuuhun pienellä esittelyllä, toivottavasti tykkäätte!

Tammikuu – Enkelin kynnet
 Käsinmaalatut pitsit yhdistettyinä strassiövereihin eivät paljoa puolesta puhumista kaipaa, jos minulta kysytään! Yllä oleva lakkaus painui mieleeni tiukasti, eikä muista tammikuun kynsistä olisi näille edes kilpakumppaniksi.

Helmikuu – Lumihiutaleita
 Näissä kynsissä yhdistyy ensimmäinen kunnolla onnistunut liukuvärini ja kauniisti nousseet leimat. Tykkäsin kynsistä silloin, ja edelleen ne viehättävät! Helmikuun kynsistä valinta oli helppo, vaikka pari muutakin lakkausta miellytti silmää.

Maaliskuu – Water spotted
 Maaliskuun lakkauksista yllä olevat olivat ehdottomasti kauneimmat. Ensimmäinen water spotted -kokeiluni päättyi onnellisesti, ja nimettömän strassikuvio on oikein kaunis. Miksi ihmeessä en ole tehnyt strassikuvioita pitkään aikaan?

Huhtikuu – Pastelliset seeprat
 Kynnet ensimmäiseen kynsimiittiini olivat huolella suunnitellut ja vaivalla toteutetut. Suloinen yhdistelmä pastellivärejä ja eläinkuosia oli oikein kehuttu, enkä voi itsekään olla näistä tykkäämättä! Huhtikuun kynsien kohdalla valinta tosin oli vaikea, sillä myös ikat-kynsistä pidin kovasti.

Toukokuu – Bravuuri

 Toukokuun lakkauksista pidin eniten tästä yksinkertaisesta pikalakkauksesta glittereillä ja strassiövereillä. Myös omat kynteni olivat tuohon aikaan huokailuttavan pitkät ja ehkä juuri siksi tätä lakkausta niin ihailenkin. Voi kesä, tule pian takaisin!

Kesäkuu – Perhosen siivet
 Nämä perhosen siivet olivat kauneimmat kesäkuun lakkauksista, ja myös ehdottomasti yhdet koko vuoden suosikeistani. Jotenkin ajatus perhoskynsistä on niin viehättävä, etten vain pääse siitä yli. Ensi kesänä pitää tehdä lisää tällaisia! 

Heinäkuu – Pilkuttelua
 Kun pilkut on kohdillaan, niin sitten ne ovat. Ei muuta lisättävää! Heinäkuun lakkauksista tämä pilkkumanikyyri oli eniten omaa silmää miellyttävä kaikessa leikkisyydessään. 

Elokuu – Siniset kynnet
 Elokuun lakkauksia oli niin monta, että valintaa oli lähes mahdoton suorittaa! Lopulta päädyin näihin sinisiin puolikuumanikyyreihin, joiden vesimarmorointikuvion onnistumista jaksan edelleen hämmästellä. 
Syyskuu – Perhosia
 Syyskuun lakkauksia en vaivautunut edes selaamaan, vaan ulkomuistista tiesin jo suosikkini. Nämä hurmaavat perhoskynnet syntyivät kun tutustuin uusiin akryylimaaleihini, onneksi se hankinta tuli tehtyä!
Lokakuu – Romanttista
 Välillä kannattaa lainata ideoita! Nämä romanttiset kirjekynnet osuivat niin nappiin, että muut lokakuun lakkaukset kyllä kalpenivat niiden rinnalla. 

Marraskuu – Baby Boomer
 Baby boomereita olin ihastellut jo pitkään monissa paikoissa, ennen kuin itse rohkenin yrittää vastaavien toteuttamista. Sittemmin tällaisia olen tehnyt jo toisetkin, enkä voi olla rakastamatta tätä tekniikkaa! Marraskuun lakkauksista löytyi kyllä parit muutkin kynnet joista tykkäsin, mutta kyllä nämä ne kauneimmat taitaa olla. 

Joulukuu – Alueranskis

Ranskalaiset manikyyrit harvemmin miellyttävät omaa silmääni, sillä usein ne tuppaavat olemaan liian tylsiä ja tavanomaisia. Näiden kynsien kanssa kuitenkin onnistuin tavoitteessani, ja tämä onkin varmasti kaunein ranskis, joka on koskaan kynsilläni ollut.

Siinä ne sitten olivat! Seuraavaksi katsellaankin lisää kynsiä ensi vuoden puolella, ihan hurjaa! Siis 2016! Järjetöntä! Vai mitä?
Ihan mielettömän hyvää uuttavuotta jokaiselle, olkoon se kaikille onnellinen! 
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

32 Comments

 • Reply Henna

  Aina tänne eksyessä jaksan ihmetellä, että miten joku voi olla noin noin jumalattoman taitava! Todella upeita kynsiä olet vuoden aikana tehnyt, lokakuun lakkaus on kuitenkin ehkä ihan ehdoton lempparini :3

  31.12.2015 at 07:53
 • Reply Emmi

  Mielettömän upeita kynsiä kaikki! <3

  31.12.2015 at 07:56
 • Reply Heidi

  Muistan nuo joka ikiset kynnet <3 Miten noista ensimmäisistäkin voi olla jo vuosi?!

  Hyvät uudet vuodet sinne teillekin! 🙂

  31.12.2015 at 08:00
 • Reply Sissi

  Ihania kaikki tyynni. Hyvää tulevaa vuotta!

  31.12.2015 at 09:27
 • Reply Enail

  Todella kauniita lakkauksia 🙂 Ihanaa uutta vuotta sulle myös!!

  31.12.2015 at 09:58
 • Reply Minna

  Eikä, en käsitä miten näin hienoja kynsiä on edes mahdollista tehdä! 😀 Ihania kaikki!
  Mukavaa uutta vuotta ❤

  minttusblog.blogspot.fi

  31.12.2015 at 10:33
 • Reply Bunnytailnails

  Huhheijaa miten kauniita kynsiä :). Sä oot ollut ihan superahkera lakkailija tänä vuonna. Noista ei pysty edes valitseman suosikkia, vaikka kuinka yrittäisi. Suon käsinmaalaustaidot on kyllä tullut hyvin esiin tänä vuonna. Ihanaa uutta vuotta sullekin <3.

  31.12.2015 at 10:43
 • Reply Outi

  Nämä on kaikki niin kauniita! Mun lemppareimmat on nuo tammikuun kynnet 🙂 pitsi + strassit on mullekin kovasti mieleen. Hyvää uutta vuotta! 🙂

  31.12.2015 at 12:00
 • Reply Katarooma

  Oot ihan paras! <3

  31.12.2015 at 13:17
 • Reply eekku

  Upeita ja hyvää uutta vuotta

  31.12.2015 at 13:22
 • Reply Paula

  Pakko sanoa, että nuo maaliskuun kynnet on jotenkin lumoavat! En kyllä tiedä mitä se on, mutta olen nyt käynyt katsomassa niitä ainakin kolmesti. Hieno juttu, muuten, että löysin nuo punakultaiset lakkauksesi lokakuulta. Näin ne vilaukselta jossain ja inspiroiduin niistä. Piti linkata nämä blogiin inspiraation lähteeksi, mutta en sitten koskaan löytänyt tätä alkuperäistä =S Ne ovat kyllä mielettömän hienot!

  31.12.2015 at 13:51
 • Reply Tintti

  Sä oot kyllä hurjan taitava kynsien koristelija! Niin upeita luomuksia ettei edes voi käsittää miten tällaisia pystyy tekemään :). Oikein mukavaa uutta vuotta sinulle!

  31.12.2015 at 14:56
 • Reply Verieana

  Samaa mieltä, blogi on aina ensisijaisesti itseä varten 🙂 Mutta kiva sitä on täältä ruudun takaa seurailla 😀

  Oikein hyvää uutta vuotta!

  1.1.2016 at 12:08
 • Reply MinnaV

  Hei! Olet saanut Liebster Awardin! http://lelumaailma.blogspot.fi/2016/01/liebster-award.html

  1.1.2016 at 15:20
 • Reply Fani

  Lokakuu, lokakuu ja vielä kerran lokakuu. <3 Aivan mahtavan upean kauniit. <3

  2.1.2016 at 08:05
 • Reply Nena Sofia

  Voi kamala sentään, suuret kiitokset! ♥♥ :')

  5.1.2016 at 05:35
 • Reply Nena Sofia

  Voih kiitos! <3

  5.1.2016 at 05:36
 • Reply Nena Sofia

  Hih mahtavaa! 🙂 Ja älä muuta sano, mä en tajua miten aika menee näin nopeasti 😀

  Kiitos :') ♥

  5.1.2016 at 05:40
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kiitos Sissi! 🙂 ♥ Hyvää alkanutta sinnekin 🙂

  5.1.2016 at 05:55
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Enail! 🙂 ♥♥

  5.1.2016 at 05:56
 • Reply Nena Sofia

  Voi apua, hurjasti kiitoksia ja mahtavaa alkanutta vuotta sinulle! ♥ 🙂

  5.1.2016 at 05:57
 • Reply Nena Sofia

  Voi höpsö, kiitos <3 :') Ihanaa kuulla että tykkäät ♥♥

  5.1.2016 at 05:58
 • Reply Nena Sofia

  Ooh kiitos Outi! ♥ :') Aivan mahtavaa alkanutta vuotta sinulle! 🙂

  5.1.2016 at 05:59
 • Reply Nena Sofia

  Siis mä pysähdyin tuijottamaan tätä kommenttia useaksi minuutiksi, enkä voinut olla liikuttumatta! Sinä Katarooma olet ihana, paras ja mitä suloisin persoona, ihan mahtavaa että olen saanut suhun edes jollain asteella tutustua! Mitä loistavinta vuotta 2016 sinulle ♥♥

  5.1.2016 at 06:02
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia, loistavaa alkanutta vuotta sinullekin! 🙂

  5.1.2016 at 06:04
 • Reply Nena Sofia

  Voih että, ihanaa kuulla että tykkäät niistä noin kovasti! Itsellekin ne on jääneet mieleen jotenkin erityisen onnistuneina 🙂 kiitos kehuista ja ihanasta kommentista! ♥

  5.1.2016 at 06:05
 • Reply Nena Sofia

  Voi eikä sun kanssas, iso kiitos! ♥ :') Ja huippua alkanutta vuotta sinnekin 🙂

  5.1.2016 at 06:06
 • Reply Nena Sofia

  Hihii, kiva kuulla että kiinnostaa 🙂 Mukavaa alkanutta vuotta sinulle! ♥

  5.1.2016 at 06:08
 • Reply Nena Sofia

  Oih, ihan mahtavaa että osoitit tällaisen mulle, kiitos! 🙂 Mä olen kyllä melko vähän aikaa sitten juuri tehnyt tän samaisen, joten jäänee tällä erää toteuttamatta :/

  5.1.2016 at 06:11
 • Reply Nena Sofia

  Voii kiitos Fani <3 <3 🙂

  5.1.2016 at 06:13
 • Reply Tinkerbell

  Älyttömän hienoja lakkauksia :)♥

  27.1.2016 at 19:28
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos ♥♥

  29.1.2016 at 23:23
 • Leave a Reply