Follow:

Oikeasti kestävä kynsilakka: CND Vinylux – upeita kevätsävyjä ja uusi geelimäinen päällyslakka

*Postauksen tuotteet saatu. Mainoslinkit merkitty tähdellä.

Viimeisen vuoden aikana olen oppinut arvostamaan kynsilakkoja, joiden tiedän olevan oikeasti pitkäkestoisia. Kun aikaisemmin saatoin lakata kynteni parin päivän välein, nykyään viitsin uusia lakkauksen aikaisintaan viikon kuluttua. Välillä saatan unohtaa kynsien lakkaamisen pariksikin viikoksi, mutta silti haluan, että kynnet ovat suojassa ehjän lakkakerroksen alla. Omalla kohdallani se on lähes ainoa keino pitää kynnet kunnossa.

oikeasti kestävä kynsilakka

Oikeasti kestävä kynsilakka: CND Vinylux Long Wear Polish

CND Vinylux on kynsilakkasarja, jolle luvataan jopa seitsemän päivän kesto. Mainoslause vetää hiljaiseksi, mutta uskottava se on, kun on omin silmin nähnyt. Tein lakoille vuosi sitten ihan erityisen kestotestin, jossa selvisi, että sarjan tuotteilla toteutettu lakkaus säilyi lähes virheettömänä kahdeksan päivän ajan. Nykyään tiedän sen kestävän pidempäänkin, jos kynnet eivät ole liuskoittuneet ja välttelen turhaa vedellä lotraamista.

Pitkäkestoisuus ei ole kuitenkaan Vinylux-lakkojen ainoa hyvä puoli. Muita ilahduttavia piirteitä ovat:
 • Pigmenttirikkaat, kahdella kerroksella peittävät sävyt
 • Laaja, mielenkiintoinen sävyvalikoima
 • Litteä ja leveä, päästä pyöristettu sivellin jolla kynnet on helppoa lakata sotkematta
 • Sopivan paksu koostumus, joka ei valu kynsinauhoille
 • Lakan nopea kuivuminen (2 värilakkakerrosta + päällyslakka kuivuvat yhteensä 8,5 minuutissa)
 • Vinyluxien kanssa ei tarvitse käyttää aluslakkaa

Nyt sarja on kasvanut uudella, geelimäisen pullean pinnan jättävällä Gel-Like Effect Top Coatilla. Sain jännän uutuuden kokeiltavakseni maahantuojalta, ja sen pariksi kolme keväisen hempeää värilakkaa. Tämä nelikko on myös lähdössä arvottavaksi yhdelle blogini seuraajista, linkki arvontaan löytyy postauksen lopusta!

Lue myös: Kestotestissä CND Vinylux kynsilakat

Satin Pajamas, Rosebud & Field Fox

Saamani kolme lakkasävyä ovat kaikki erittäin hempeitä ja keväisiä. Pehmeän puuteriset sävyt näyttävät lasipulloissaan suorastaan lempeän kutsuvilta. Tällaiset vaaleat nudesävyt ovat ajattoman kauniita ja sopivat neutraaliutensa puolesta monenlaisiin tilanteisiin. Ne on helppoa yhdistää myös erilaisiin asuihin, puhumattakaan siitä, että nudesävyt ovat juuri nyt ajankohtaisempia kuin koskaan.

Lue myös: All beige: 3 X huipputrendikkäät kynnet helposti

Field Fox: beigenharmaa “greige” cremesävy
Rosebud: murrettu, vaalea ruusunpunainen cremesävy
Satin Pajamas: shimmerinen, lämpimän punertava nudesävy

En osannut valita suosikkiani pelkän pullon perusteella, vaan halusin saada kaikki kolme heti kerralla kynsille. Etusormiin ja pikkurilleihin valitsin Field Foxin, keskisormiin Rosebudin ja nimettömiin sekä peukaloihin Satin Pajamasin. Yllä näkyy swatchit ilman päällyslakkaa, kaikkia lakkoja on kynsillä kaksi kerrosta.

Kaikki kolme olivat ihan unelmia lakata! Nämä levittyivät kuin itsestään – katsokaapa vaikka kynsinauhojani. En joutunut siistimään lakkauksen reunoja ollenkaan sillä lakan pyöristetty sivellin piti huolen siitä, että kynsilakkaa ei päätynyt minnekään minne en sitä halunnut.

Lue myös: Ranskalainen manikyyri kynsilakoilla – näin onnistut!

CND Vinylux Gel-Like Effect Top Coat

Uutta *Gel-Like Effect Top Coatia kuvataan ensimmäiseksi ammattilaatuiseksi pitkäkestoiseksi päällyslakaksi, joka tarjoaa geelimäisen täyteläisyyden, kiillon, sekä erityistä suojaa heikoille kynsille. Sen kerrotaan olevan kaksi kertaa tavallista päällyslakkaa paksumpaa ja takaavan vahvan sekä kestävän suojapinnan kynsilakoille.

Jo ensimmäinen kurkkaus pulloon paljasti, että päällyslakka on oikeasti täyteläistä. Tämä on huomattavasti paksumpaa, kuin CND Vinylux Weekly Top Coat ja muistuttaa koostumukseltaan kovasti vanhaa tuttua Seche Viteä. Seche Vite olikin vuosia suosikkini nimenomaan sen paksuhkon koostumuksen vuoksi. Minä nimittäin rakastan vähän paksumman puoleisia päällyslakkoja: niillä lakkaukselle saa kunnollisen pullean, kiiltävän pinnan ja glitterlakatkin tasoittuvat helposti. Koska halusin tarkistaa, miten hyvin tämä Gel-Like Effect Top Coat tasoittaisi glitterlakkaa, tein pieniä koristeluja kynsille ennen päällyslakan lisäämistä.

Lue myös: Glitterkynnet helposti – ilman sotkuja!

Miten päällyslakka selvisi koristeluista?

Maalasin etusormiin ja pikkurilleihin kapealla siveltimellä raitoja, käyttäen Rosebudia ja Satin Pajamasia. Monet päällyslakat ovat herkkiä levittämään kynsilakoilla tehtyjä koristeluja, ja halusin nähdä, miten Gel-Like selviytyisi tästä haasteesta. Lisäksi lisäsin keskisormien kynsille kerroksen glitterlakkaa.

Kaikki koristelut tasoittuivat yhdellä kerroksella Vinylux Gel-Like Effect Top Coatia. Täyteläinen päällyslakka silotti glitterkynnen helposti eikä jättänyt jälkeäkään koristelujen mahdollisesta leviämisestä. Se tarjosi myös kerrassaan kuolattavan kiiltävän pinnan!

Ainoa ongelmani Vinyluxien kanssa aiemmin on ollut se, etten ole ollut niin innoissani Weekly Top Coatin ohuesta koostumuksesta. Tiedän, että jotkut suosivat ohutkoostumuksisia päällyslakkoja, mutta minulle tällaiset täyteläiset ovat paljon mieluisampia. Voitte siis uskoa, että vähän hihkuin innosta tätä testaillessani!

Lue myös: Aloitusopas kynsien koristeluun

Yllä olevassa lähikuvassa näkyy hyvin lakkauksen saama voimakas kiilto. Siitä myös huomaa, etteivät raidat levinneet lainkaan päällyslakan vaikutuksesta.

Hinta ja saatavuus

CND Vinylux -sarjan lakkoja voi tilata suoraan maahantuojan verkkokaupasta hintaan 15,90€/15ml. Uusi Gel-Like Effect -päällyslakka maksaa 17,90€/15ml.

Vinyluxeja jälleenmyy myös *Lyko, jossa värilakat ovat hieman edullisempia kuin maahantuojalla. *Gel-Like Effect -päällyslakkaa myydään Lykolla sen sijaan samaan hintaan kuin maahantuojan verkkokaupassa.

Arvonta Facebookissa ja Instagramissa

Kiinnostuitko Vinyluxeista? Haluatko päästä testaamaan uutta, täyteläistä päällyslakkaa? Järjestän arvonnan blogini Facebook- ja Instagram-tileillä jossa palkintona on tässä postauksessa esittelemäni tuotteet. Käy osallistumassa arvontaan alla olevista linkeistä!

Arvonta Facebookissa + Instagramissa

 

Mikä on mielestäsi paras oikeasti kestävä kynsilakka?

Seuraa blogia Facebookissa, Instagramissa ja Blogit.fi:ssä

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

2 Comments

 • Reply Darja

  Olisi kiva päästä kokeilemaan, jospa arpa-onni suosisi! Hieman nuo sinun kynnet on ihanat, ettäs jollain osaakin olla luonnonkynnet tuollaiset. <3 Itse en enää pysyisi ilman Kiaraa olemaan, kynnet muuten ihan rullalla…

  10.5.2019 at 08:21
  • Reply Nena Sofia

   Voi kuule, hirmuisesti kiitoksia! <3 Kiarat on kyllä hyvä ratkaisu jos muuten kynnet ei meinaa kestää. Vähän samasta syystä pidän omani mieluiten lakattuna 🙂

   Onnea arvontaan! <3

   10.5.2019 at 08:32

  Leave a Reply