Follow:

Sky High vertailu: 3 X Maybelline Lash Sensational

*Sky High Waterproof saatu Lorealilta, postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä

Maybelline Sky High Waterproof vertailu

Alkuvuonna somekanavat täyttyivät raivokkaasta ripsivärihypestä, kun Maybelline toi markkinoille uuden Lash Sensational Sky High -maskaran. Maskarasta levisi TikTok -videopalvelussa ällistyttäviä videoita, joissa ripset todella näyttivät tavoittelevan taivaan kantta. Yritin vimmatulla tarmolla saada uutuusripsarin käsiini (mielellään ennen muita), että pääsisin jakamaan siitä äkkiä kokemukseni teidän kanssanne.

Ikävä kyllä vedin lyhyen tikun, kun pistin tilauksen menemään Coolshopille. Siellä maskaraa myytiin jo ennen, kuin sitä tuli Suomen kauppoihin. Toimitus viivästyi kuitenkin sen verran, että sain taianomaisen tuotteen vasta sen jälkeen kun “kaikki muut” olivat jo ostaneet omansa Sittarin hyllyltä. Nämä on näitä maailman suuria murheita, jotka pistävät pienen bloggaajan pään pyörälle. 

Testasin ripsiväriä kuitenkin ilolla, ja jaoin yhden lyhyen videon siitä Instagramin stooreissa. Aluksi minulla oli käytössä ripsivärin tavallinen, lämpimällä vedellä irtoava versio. Se antoi ripsille mukavasti pituutta, mutta petyin hieman siihen, ettei tuote pitänyt ripsentaivutuksia. Harmittelin asiaa myös myöhemmin yhdessä toisessa stoorissa, jonka jälkeen Lorealilta kysyttiin, haluaisinko kokeilla maskaran vedenkestävää versiota. Ja tottahan toki halusin!

Maybellinen perinteinen Lash Sensational maskara on ollut aikaisempi kestosuosikkini, ja olin suunnitellut tekeväni kaksikosta vertailupostauksen. Onneksi en ollut ehtinyt tehdä sitä aikaisemmin, sillä vedenkestävä Sky High sopii tähän juttuun kuin kirsikka kakun päälle. Vertaillaan tänään siis näitä kolmea kehuttua ripsiväriä Maybellinelta!

Maybelline Lash Sensational vertailu

Maybelline Lash Sensational Sky High -vertailu

Aloitetaan pureutumalla ripsivärien perusominaisuuksiin ja omiin kokemuksiini niiden käytöstä. Pääpiirteiltään ripsivärit ovat hyvin samantyyppisiä keskenään, mutta niissä on myös jonkin verran merkittäviä eroja.

*Maybelline Lash Sensational (intense black)
 • Viuhkamainen harja
 • Vesiliukoinen koostumus
 • Luvataan tuuheutta, erottelua ja ripsien taivutusta (Lähde: Maybelline)
 • Pakkaus sisältää 9,5 ml

Omat kokemukseni: Kestosuosikkini, joka erottelee ripset kauniisti ja kestää hyvin vuotavillakin silmillä. Harjaosa on sopivan jämäkkä, ja hieman kaarevan muotonsa ansiosta tavoittaa hyvin koko ripsirivin. Toisen puolen pidemmillä harjaksilla ripsille saa lisätuuheutta. Ripsiväri antaa ripsille maltillista pituutta ja tuuheutta, mutta ei pidä taivutuksia erityisen hyvin. Vaikka tämä ei ole varsinainen 38-ripsari, se kestää jonkin verran kosteutta ja liukenee vaivatta lämpimään veteen. Ei leviä rasvoittuvilla luomilla, mutta varisee toisinaan alaluomille. Koostumus on sopivan notkeaa ja säilyy hyvänä pitkään. Väri on intensiivisen musta.

*Maybelline Lash Sensational Sky High
 • Joustava, lyhytharjaksinen harja
 • Vesiliukoinen koostumus
 • Luvataan “runsasta tuuheutta ja loputonta pituutta” (Lähde: Maybelline)
 • Pakkaus sisältää 7,2 ml

Omat kokemukseni: Tämä ripsari ihastutti aluksi sillä ominaisuudella, jota muutkin ovat hehkuttaneet. Se nimittäin oikeasti antaa ripsille näyttävää pituutta! Valitettavasti erottelukyky ei ole yhtä hyvä kuin Lash Sensationalilla, vaan ripsiin tulee herkästi paakkuja. Taivutuksiakaan tämä ei pidä kovin hyvin. Harjaosa on hieman kömpelön kokoinen ja sen joustavuus vaatii totuttelua. Ripsivärin kesto on samaa luokkaa ensin mainitun kanssa: tämäkin sietää kosteutta ja rasvoittuvia luomia, mutta varisee jonkin verran. Poisto onnistuu helposti lämpimällä vedellä. Väri on intensiivisen musta, ja koostumus aluksi mukavan notkea. Kuivahtaa kyllä nopeasti vähän turhan jämäkäksi.

*Maybelline Lash Sensational Sky High Waterproof
 • Joustava, lyhytharjaksinen harja
 • Vedenkestävä koostumus
 • Luvataan “runsasta tuuheutta ja loputonta pituutta” (Lähde: Maybelline)
 • Pakkaus sisältää 6 ml

Omat kokemukseni: Tämän ripsivärin vahvuus on ehdottomasti sen kestävyydessä ja taivutusten pysymisessä. Lopputulos vastaa aluksi hyvin pitkälti vesiliukoista Sky High:ta. Ero on kuitenkin huomattavissa kun tuotteet on olleet avattuna pidempään. Vedenkestävän version massa ei jämäköidy yhtä nopeasti vesiliukoisen kanssa, joten ripsiväriä tarttuu ripsille kerralla enemmän. Harjaosa on tässäkin hieman kömpelön kokoinen ja omituisen joustava, mutta kun siihen tottuu, ei valittamista ole. Huonona puolena mainittakoon hankala poisto: tämä ei lähde helposti puhdistusemulsioilla, öljyillä tai balmeilla kuten monet muut vedenkestävät ripsivärit. Vaatii oikeasti jymäkän poistotuotteen.

Maybelline Sky High Waterproof vertailu

Lash Sensational ripsivärit ripsillä

Kerroin jo edellisissä kappaleissa hieman ajatuksiani siitä, miltä ripsivärit näyttävät ripsillä. Otetaan nyt demonstraatioksi vielä testikuvia, joissa näette omin silmin mitä maskarat saavat aikaan.

Testasin ripsivärit yksitellen samaan silmään, jotta kuvat olisivat mahdollisimman vertailukelpoisia. Taivutin ripset voimakkaasti Shiseidon ripsentaivuttimilla ennen maskaran levitystä ja otin kuvat ensimmäisen sekä toisen kerroksen levityksen jälkeen. Katsotaan ensin kuvaparit kaikista maskaroista ja lopuksi vertaillaan kaikkia kolmea.

Maybelline Lash Sensational

1. Maybelline Lash Sensational: vasemmalla yksi kerros, oikealla kaksi.

Perinteinen Lash Sensational erottelee ripset tarkasti ja antaa niille maltillista pituutta sekä tuuheutta jo ensimmäisellä kerroksella. Toinen kerros antaa lisävolyymia ja pituutta, eikä sotke kauniisti eroteltua ripsiriviä pahemmin. Maskara jättää ripset hieman koholle, mutta voimakkaista taivutuksista ei näy merkkiäkään edes ensimmäisen kerroksen jälkeen.

Maybelline Sky High

2. Maybelline Sky High: vasemmalla yksi kerros, oikealla kaksi.

Sky High antaa ripsille erityisesti pituutta. Valitettavasti valtaosa pituudesta “häviää” edestä katsottuna, kun taivutukset lässähtää. Ripset ovat kuitenkin edelleen koholla, eivätkä sojota viistosti alaspäin kuten minun tapauksessa normaalisti. Toinen kerros pidentää ripsiä entisestään, mutta tässä aletaan jo mennä erottelun kustannuksella. Ripsiväri liimaa ristikkäisiä ripsiä herkästi yhteen.

Maybelline Sky High Waterproof

3. Maybelline Sky High Waterproof: vasemmalla yksi kerros, oikealla kaksi.

Vedenkestävä Sky High antaa ripsille vastaavaa pituutta kuin vesiliukoinen toverinsa, mutta lopputulos on silti dramaattisempi. Kuten kerroin, taivutin ripset voimakkaasti näitä kuvia varten. Tämä on ensimmäinen kuvapari, jossa taivutukset oikeasti päästään näkemään. Tietysti näin ylös käännetyt ripset ovat jo epäluonnolliset, mutta pidän siitä, että saan taivuttaa räpsyni juuri niin pystyyn kuin haluan. Näin ainakin pystytään saavuttamaan todella näyttävä lopputulos! Toinen kerros antaa ripsille lisätuuheutta ja pituutta, eikä ilokseni klimppaa niitä täysin yhteen.

Sky High vertailun tulokset

Tästä kolmikosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Etenkin rasvoittuvilla luomilla nämä ripsivärit nostavat hymyn huulille! Pandasilmistä ei tarvitse enää murehtia, eikä mikään versio hätkähdä pientä silmien vuotamista.

Tikkusuorilla ripsillä parhaiten käyttäytyy oma suosikkini, eli Sky High:n vedenkestävä versio. Se antaa ripsille dramaattista pituutta ja tuuheutta. Sama ripsiväri on helppo valinta myös juhlameikkiin, sillä väri ei tosiaan edes varise alaluomille. Poiston kanssa saakin hieman kikkailla, mutta se on pieni hinta tästä ilosta!

Mikäli ripsiltäsi löytyy ennestään mukavasti kaarevuutta ja arvostat enemmän helppoa poistoa, suosittelen kahta ensimmäistä. Lash Sensational on hyvä valinta, kun haluat ripsistäsi erotellut. Sky High taas tarjoaa enemmän pituutta.

Maybelline Sky High Waterproof

Hinnat ja ostopaikat

Maybellinen Lash Sensational -ripsivärejä myydään hyvin varustelluissa ruokakaupoissa ja tavarataloissa. Maskaran voit napata helposti mukaasi esimerkiksi K-Citymarketista tai Tokmannilta. Netissä ripsivärien hinnat liikkuvat 10-15€ välillä. Uudet Sky High -maskarat ovat poikkeuksetta lähempänä 15€ hintaa, mutta perinteinen Lash Sensational maksaa monessa paikassa reilun kympin. Kaikkia kolmea löytyy esimerkiksi *Cocopandalta ja *Kicksiltä.

Onko joku näistä ripsareista löytänyt tiensä sinun meikkipussiisi?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

6 Comments

 • Reply Jenni

  Oi että, tuo vedenkestävä tosiaan pitää taivutukset! Kuinka voimakasta puhdistusainetta se siis vaatii, lähteekö ollenkaan esim. Kookosöljyllä?

  Olen tässä epätoivoisesti metsästänyt uutta taivutukset pitävää ripsaria. Vuosia käytin Lumenen blueberry curlia, mutta sen koostumusta on muutettu jotenkin niin että se varisee nykyään häiritsevästi minulla.

  Sain viimeksi Sokoksen työntekijältä suosituksen Lorealin Feline – maskarasta, mutta se ei kyllä pidä minulla taivutuksia. Muuten ihastuin siinä poistamisen helppouteen kun kuuluu 38-osastoon.

  Käytän ripsaria muutaman kerran kuussa ja olen vuosia poistanut ne Kookosöljyllä. Yritän pitää purkkimäärän kurissa joten en tiedä olisinko valmis ostamaan uutta puhdistustuotetta vain satunnaisesti käytettävän ripsaria poistoon.. Mutta ne taivutukset olisi kiva saada 😀

  27.5.2021 at 07:59
  • Reply Nena Sofia

   Joo, tällä tosiaan saa ripset pysymään pystyssä! 😀 Kookosöljyä ei mun kaapeista löydy, mutta valitettavasti epäilen että lähtisi sillä. Oon testaillut paria eri öljypohjaista puhdistusbalmia, yhtä puhdistusöljyä, Physician Formulan silmämeikinpoistoainetta (minkä pitäisi poistaa myös vedenkestävä meikki) ja Colosén silmämeikinpoistolappuja. Ainoastaan viimeinen poisti ripsivärin helposti ja kunnolla. Kuulin myös lukijalta vinkkiä aiemmin, että tämä lähtisi Cliniquen vedenkestävän silmämeikin poistoaineella ja varmasti muitakin päteviä löytyy kunhan testailee 🙂

   28.5.2021 at 07:00
   • Reply Jenni

    Täytyy tulla kertomaan että ostin tuon vedenkestävän ja jes, toimii 🙂
    Sain sen myös poistettua Kookosöljyllä. Kesti kyllä vähän pidempään kuin muiden poisto, mutta koska käytän ripsaria harvakseltaan, ei se haittaa 🙂

    10.6.2021 at 18:05
    • Reply Nena Sofia

     Voi vitsit miten kiva kuulla! Kiitos kun palasit kertomaan hyvät uutiset 🙂 Ihanaa myös, että poisto onnistui kookosöljyllä! Hyvä tietää, jos joskus sattuu olemaan keinot vähissä vaikka reissussa 😀

     16.6.2021 at 18:51
 • Reply Kosmetiikkakatri

  Mulla onkin näistä Maybelline Lash Sensational ja Maybelline Sky High molemmat kaapissa odottamassa vuoroaan! En enää osta vedenkestäviä ripsareita, kun ei oikeasti ole eroa jos silmä ei vuoda mielestäni niin paljon siinä, miltä näyttää.

  En itse ehkä pistäisi ihan noin tyvestä ripsiä taivuttaen, sillä silmä näyttää enemmänkin sokeeraavalta tai järkyttyneeltä kuin luonnollisen kauniilta 😀 Mutta tuossa kyllä huima ero jos hyvin taivuttaa ja käyttää tuota sky high waterpfoofia. Saman taivutuksen olisi mieluusti nähnyt toisistakin? Ellei toiset sitten “laskeneet” rispivärin laiton jälkeen tämän verran kuviin. Missä on iso muutos, jos vedenkestävä pitää ne näyttävästi näin ylhäällä.

  27.5.2021 at 13:13
  • Reply Nena Sofia

   Okei, kiva että ne on tulossa sullekin testiin! 🙂

   Ja joo, tässä tein ihan tarkoituksella todella voimakkaat taivutukset ennen jokaisen ripsivärin levitystä, niin näkee miten paljon taivutukset lässähtää. Samalta näytti siis ripset ennen kahta muutakin maskaraa, mutta taivutus laski voimakkaasti heti ensimmäisen kerroksen levityksen jälkeen. Tuon vedenkestävän version kanssa taas ripset ei hievahtaneetkaan, niin jäikin vähän säikähtänyt look 😀

   28.5.2021 at 07:04

  Leave a Reply