Follow:

Maalasinpa kerran…

Eilen illalla oli sitten pakottava tarve päästä testailemaan uusia siveltimiä. Koska mielessä oli vähintään tuhat erilaista ideaa jotka halusin toteuttaa, oli pakko kaivaa taas tipit esille, sillä kymmenen erilaisiksi maalailtua kynttä ei vastaa mielikuvaani tyylikkäästä.

Tuli sitten todettua, että uudet siveltimet ovat ihan pätevät. Setti on melko vastaava Born Pretty Storessa myytävän kanssa, ja sen ainoa vika onkin se, että mielestäni joukossa ei ole yhtäkään tarpeeksi ohkaista sivellintä erityisen tarkkoihin yksityiskohtiin. Onneksi tällainen löytyy minulta itseltäni ennestään, nimittäin parin karvan paksuiseksi leikelty vanha akryylisivellin, joka on kyllä ehdoton lempparini kaikenmaailman viivojen ynnä muiden maalailussa. 

Ylläolevissa tipeissä on maalailtuna Quatrefoil testi sekä sateenkaarimaisema, jotka mielestäni onnistuivat ihan hyvin. Yhden epäonnistuneen Quatrefoilin väkersin ennen, kuin väkersin yllä olevan, jossa koitin kiinnittää enemmän huomiota pisteiden symmetrisyyteen. Quatrefoil on siis koristelutekniikka, joka toteutetaan dotting toolia käyttäen. Tärkeintä siinä tosiaan on se, että pisteet olisivat saman kokoisia ja ne olisi läntätty oikeisiin kohtiin. Tätä tekniikkaa on hyvin vaikea selittää, joten suosittelen katselemaan Youtubesta tutoriaaleja jos aihe ei ole tuttu.
Sateenkaarimaisema syntyi ihan vahingossa, kun ensin ajattelin tehdä talvisen lumikynnen. Valkoista tuputellessa alkoi jälki kuitenkin muistuttaa pilvenhattaroita, joten syntyi idea sateenkaaresta, jonka sitten maalailin kynsilakkapohjan päälle akryylimaaleilla. Tätä pitää joskus testata kynsillekin!

Ah, yllä on yksi suosikeistani eilisillalta. Joulu kolkuttelee ovia, joten halusin testailla, miten kuusen maalaus minulta sujuu, ja yllättävän hyvinhän se meni! Maalasin kuusen ensin kahta erisävyistä vihreää akryylimaalia käyttäen, sitten tein korostukset Mavalan 350 Emerald Gold -kynsilakalla ja lopuksi koristelin kuusen muutamalla joulupallolla ja latvaan koitin saada tähden aikaiseksi H&M:n Sparkle & Shine Baby lakalla pientä dotting toolia apuna käyttäen. Lumen maalailin kevyesti valkoisella akryylimaalilla, ja jätin sen tarkoituksella jonkun verran läpikuultavaksi luodakseni elävyyttä hangelle. Kokonaisuus on mielestäni kaunis.

 Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, täytyy todeta että olen alkanut pitämään pilkuista. Aikaisemmin en voinut sietää niitä kynsillä, mutta jostain syystä olen alkanut lämpeämään niille, ja oikeastaan mieleni tekisi olla jatkuvasti pilkuttelemassa. Yllä näkyy siis pari erilaista pilkuttelutestausta, kumpikaan ei nyt ole erityisen priima, mutta vasemmanpuoleinen on sellainen, jota voisi joskus koittaa omillekin kynsille.

Oikeassa reunassa näkyy vielä pikkukuvana violetti kynsilakan ja akryylimaalien avulla toteutettu kukkanen josta tuli myöskin ihan nätti, vaikka se olisikin kaivannut ehkä vielä mustia rajauksia. Kyseinen kukka syntyi ensin kapealla siveltimellä ja 406 Purple Addict -lakalla, ja päälle vetelin vielä vaalean violettia, vedellä ohennettua akryylimaalia terälehtien kärkiä kohti häivyttäen.

Olen muuten huomannut, että olen yksi harvoista kynsibloggaajista, joka kirjoittaa juttua ihan vain koristelluista tipeistä. Onko näitä juttuja liikaa, vai onko se vain hyvä että kirjoitan näitäkin?
Eli inspiroidutteko näistä, vai toivotteko jo epätoivoisesti, ettette enää ikinä näkisi yhtäkään kuvaa yhdestäkään tipistä?


Rakkaudella,
Nena
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

18 Comments

 • Reply Tiina

  Ooooooh, miten upeita!

  Ja mulle ainakin on ihan sama, jos näitä näkyy tipeillä. Totta kai toivon, että niitä näkyy myös kynsillä toteutettuna, mutta näissä tippikuvissa ei oo mitään pahaa. 🙂

  22.11.2014 at 12:11
 • Reply Maya

  Vautsi. Todella ihania!! 🙂

  22.11.2014 at 12:15
 • Reply Katarooma

  Oot sää taitava! Musta on kiva nähä näitäkin.

  22.11.2014 at 12:49
 • Reply Vandaalia

  Kiitos Nena Sofia kommentistasi, vahingossa vain nakkisormillani painoin poista, kun piti painaa julkaise 😛

  Tää sun blogi on myös mielenkiintoinen, hieman erilainen lähestymistapa kynsienlaittoon kuin useimmat lukemani 🙂 Mutta minusta se on hyvä vaan, että erottuu joukosta kun kynsiblogejakin on nykyään tosi paljon! 🙂 Tuo quatrefoil on tosi onnistunut! 🙂

  22.11.2014 at 13:14
 • Reply eekku

  Kauniita malleja ja esittele vaan jatkossakin =)

  22.11.2014 at 13:26
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon! :') Ja ei pidä huolia, kyllä näitä kynsillekin ilmestyy, on vaan helpompi testata eri juttuja ensin tipeille ja vasta sitten toteuttaa omiin kynsiin, ja kun nämä tippipostaukset ovat saaneet ihan hyvää palautetta, on tullut sitten julkaistua näitä enemmänkin täällä 🙂

  22.11.2014 at 13:35
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  22.11.2014 at 13:35
 • Reply Nena Sofia

  Voi että, kiitos! 🙂 Ja hyvä että kelpaa nääkin 🙂

  22.11.2014 at 13:42
 • Reply Nena Sofia

  Ei se mitään, pääasia että ehdit itse näkemään 🙂

  Ja hei, kiitos tosi paljon, kiva, että jotenkin erottuu, vaikka en sitä erottuvuutta nyt niin erityisesti haekaan niin kai ne omat sormenjäljet silti paistaa läpi 🙂 Ja kiitos kehusta, munkin mielestä tosta quatrefoilista tuli ihan kiva, en malta odottaa että pääsen sitäkin testaamaan omille kynsille 🙂

  22.11.2014 at 13:44
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 Hyvä kuulla että ovat tervetulleita 🙂

  22.11.2014 at 13:44
 • Reply Emmi

  Ihania koristeluja olet tehnyt 🙂 Varsinkin tuo joulukuusi on todella ihana <3

  22.11.2014 at 15:57
 • Reply Helmi L

  Hienoja ovat! Ei mua ainakaan haittaa nähdä näitä tippikoristeluja, vaikka tosiaan kiva sitten joskus on nähdä parhaimpia myös kynsillä. 🙂 Tuo joulukuusi on ihan mielettömän hieno!

  23.11.2014 at 12:27
 • Reply Jenni

  Mun mielestä on kiva kun joku välillä esittelee erilaisia koristeluita, oli sitten tipeillä tai ei. 🙂
  Tuota Quatrefoil on hieno, pitäisi itsekkin keritä kokeilemaan !

  23.11.2014 at 18:56
 • Reply Outi

  Mä tykkään näistä tippikuvista, koska samassa postauksessa näkee monta eri tyyliä 🙂 ja täytyy taas sanoa, että vautsi miten taitava maalaaja sä olet! 🙂

  23.11.2014 at 21:22
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos paljon! 🙂

  23.11.2014 at 23:37
 • Reply Nena Sofia

  Suuri kiitos! 🙂

  23.11.2014 at 23:37
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia!! 🙂

  23.11.2014 at 23:38
 • Reply Nena Sofia

  Voi että, suuri kiitos! :')

  23.11.2014 at 23:38
 • Leave a Reply