Follow:

Oh, so bright!

Saatiin parin viikon takaisesta miitistä testattavaksi pari Avonin Gel finish -sarjan lakkaa testattavaksi, ja ajattelin tämän ihanan keltaisen yhdistääkin #ablecs15 -haasteen teemaan “Oh so bright”. Onhan keltainen nyt kuitenkin kirkas väri, ainakin tällainen sitruunainen puhdas keltainen, joten ilmeisen hyvin sopii tällainen lakka tähän teemaan käytettäväksi.
Avonin Gel Finish -lakoilta luvataan yhden kerroksen peittävyyttä ja pitkää kestoa. No, kynsilläni kerroksia (muualla kuin nimettömässä) on kaksi paksua, ja sekin riitti juuri ja juuri. Ja mitä kestoon tulee, lakkaa lohkesi toisen käden peukalon kynneltä melkoinen pala jo toisena päivänä lakkaamisesta, eli se siitäkin ilosta sitten. 
Kaunishan tämä yksilö kyllä on. Sävy on itseäni miellyttävä, ja etenkin kultainen shimmer seassa saa minut tykkäämään tästä lakasta kovasti. Ikävä kyllä shimmer ei näissä kuvissa hirveästi esiinny sillä parhaiten se näyttäytyy auringon valossa. Levittyvyys lakalla oli kuitenkin hyvä, eikä kuivumisajassakaan ollut valittamista joten ihanan sävynsä ja äsken mainittujen ominaisuuksiensa vuoksi pidän tämän kaunokaisen varmasti kokoelmassani.

Gel finish -lakkoja voi tilata Avonilta, ja ne ovatkin juuri nyt tarjouksessa 5, 95 €.
Nimettömistä löytyy yksi kerros Limoncelloa ja yksi kerros Konadin tekstuurilakkaa Pastel Yellowia. Kyseinen ihanuus on Cearsshopista pilkkahintaan ostettu, sillä se nyt oli pakko saada koska A) merkin tekstuurit kiinnosti ja B) koska keltainen. Kyseinen sokerilakka olikin aivan ihastuttava, sillä se peitti hyvin, kuivui huippunopeasti ja pintakin jäi juuri sopivan rouheaksi ja kimaltavaksi. Tykkäsin hirmuisesti! 
Koristelut leimailin XL 48-leimauslaatasta Konadin valkoisella leimauslakalla, käyttäen löllöstamperia. Hurjan hyvin onnistuin mielestäni siinäkin tällä kertaa, vaikka toki pari reikää sieltä löytyykin. Lopuksi lisäsin leimatuille kynsille vielä helmiäiskukkaset koristeeksi, ne kiinnitin pikakuivattajalla.
Nyt alkaa muuten lakkailu taas innostamaan, eikä kynsi-inspiraation puutteesta ole enää tietoakaan, jeij!

Mitäs tykkäätte tästä lakkauksesta? Entä mitäs mieltä te olette keltaisista lakoista? Oma keltaisten kokoelmani senkuin kasvaa kasvamistaan….

*** Avonin lakka saatu miitistä
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

20 Comments

 • Reply Katarooma

  Söpöt ja pirteät…

  29.4.2015 at 19:22
 • Reply Emmi

  Voi että miten ihanat!

  29.4.2015 at 20:33
 • Reply Kata

  Oij kuinka kauniit, keltainen kun on tällä hetkellä yksi mieleisimmistä väreistä pukeutumisessa ja miksei kynsissäkin. Nyt teen ensikerralla kyllä keltaiset geelilakkaukset itselle:3 ♥

  30.4.2015 at 06:49
 • Reply Nanikaroliina

  Multa löytyy vain yksi keltainen, sellain neonkeltain, joka hohtaa uv-valossa. Se on aika kähee ! 😀 Mitään muuta keltasta ei taida löytyä .. ehkä jotain kukka koristeluja . Nää on kyllä pirtsakat ! <3

  30.4.2015 at 07:45
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Katarooma 🙂

  30.4.2015 at 08:45
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! <3

  30.4.2015 at 08:47
 • Reply Johanna

  Hyvin näyttää leimailut onnistuneen 🙂 ite oon koko bloggailuaikanani tehnyt yhdet keltaiset kynnet niin voi varmaan arvata ettei oo ihan oma suosikkiväri kynsillä 😀 löysitkö muuten näistä avonin pulloista nimeä lakalle..? Yritän keksiä mitä kirjoittaa tikkuun

  30.4.2015 at 08:51
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Kata! <3 Ja mullakin tuo keltainen juuri nyt alkanut nousemaan suosikiksi, joskaan ei vielä pukeutumisessa sentään 🙂

  30.4.2015 at 09:08
 • Reply Nena Sofia

  Oi, varmasti tosi kähee! Multa ei vielä mitään neonkeltaista löydy, mutta nyt alkoi houkuttelemaan kun mainitsit 😀

  Kiitos kehuista <3

  30.4.2015 at 09:09
 • Reply Nena Sofia

  Voi kiitos Johanna <3 Ja ei kaikki värit oo kaikkien mieleen, tietenkään 🙂 Mutta ne nimet tais olla niissä pahvilootissa!

  30.4.2015 at 09:11
 • Reply Tinkerbell

  Ihanat! Mä rakastan keltasta, mut omistan keltasia lakkoja vaan jotain 2kpl 😀 Täytyis ostaa lisää!

  30.4.2015 at 10:27
 • Reply Helmi L

  Tosi nätit ja pirteät! Keltaisten lakkojen määrä myös omassa kokoelmassani kasvaa omituisesti siihen nähden, että en edelleenkään kuvittele erityisemmin pitäväni keltaisesta 😉

  30.4.2015 at 11:10
 • Reply Enail

  Nätti lakkaus! Keltainen ei ole oikein mun väri, mutta lakkojen suhteen olen huomattavasti vapaa mielisempi värien suhteen kuin esim. pukeutumisen. Lakoissa siis melkein kaikki menee. Keltainen (etenkin kirkas) on näyttävä väri kynsillä. Isoin miinus on ehkä se että monet keltaiset lakat värjää kynsiä herkästi. Tai sitten mä vaan omistan huonoja keltaisia lakkoja 😀

  30.4.2015 at 13:33
 • Reply eekku

  Kauniit

  30.4.2015 at 16:31
 • Reply Satsuli

  On kyllä kirkkaat! 🙂 Ihanan sävynen keltanen on kyllä ja toosi kaunokaiset kynnekki! <3

  30.4.2015 at 17:47
 • Reply Nena Sofia

  Voi kiitos Tinkerbell! <3 Ja nyt äkkiä shoppailemaan niitä keltaisia siitä 😉

  2.5.2015 at 08:43
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Helmi! 🙂 Ja hei, niin mäkin ajattelin vielä vähän aikaa sitten, että keltainen ei tosiaan ole mun väri, mutta nyt sitä himoitsee jatkuvasti kynsille (ja lakkalaatikkoon) 😀

  2.5.2015 at 08:44
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos Enail! 🙂 Ja keltainen ei vielä itselläkään oikein mene vaatetuksessa, vaikka nyt hieman himoitsenkin jotain ihanaa keltaista sifonkipaitaa kaappiin, joskaan en tiedä tulisiko käytettyä kuitenkaan 😀 Kynsillä kuitenkin tykkään keltaisesta ainakin nykyään kovasti 🙂 Värjäytymiä en ole omista keltaisistani huomannut, mutta olenkin aika tarkka aluslakkojen kanssa ja usein tulee sudittua parikin kerrosta “varmuuden vuoksi” 🙂

  2.5.2015 at 08:46
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  2.5.2015 at 08:47
 • Reply Nena Sofia

  Voih kiitos Satsuli! 🙂 <3

  2.5.2015 at 08:48
 • Leave a Reply