Follow:

Mutkan kautta meikkipakkiin: Jane Iredale GreatShape Contour -paletti

Sain vähän aikaa sitten pienen kiertotien kautta kätösiini jotain vastustamattoman ihanaa, josta haluaisin höpötellä teille tänään. Ihastukset -blogia pitävä blogikollegani Hanna oli käynyt Jane Iredalen tilaisuudessa vuoden vaihteessa, ja sai sieltä monia itselleen käyttöön päässeitä, loistavia tuotteita. Aina nämä PR-tuotteet ei kuitenkaan ole sellaisia, jotka aivan jokaiselle sopisivat. Hanna nimittäin suosii luonnonkosmetiikkaa ja välttelee silikoneja käyttämissään kosmetiikkatuotteissa, mistä syystä ei voinutkaan ottaa käyttöön tuotekassistaan löytynyttä GreatShape Contour -palettia.

 

Itselläni on lempeämpi suhtautuminen silikoneihin, enkä välttele niitä etenkään meikkituotteissa, joissa ne monesti toimivat tukemassa tuotteen koostumusta eivätkä omalla ihollani myöskään aiheuta ongelmia. Hannasta tuntui ikävältä, että hieno paletti jäi hänelle tyhjän pantiksi, ja hän päätyikin kysymään minulta, josko löytäisin sille käyttöä. Tuolloin olin vielä sattumoisin lukenut (silmät sydäminä) Kivipuuteri -blogin Maijan arvion samasta paletista, enkä tietysti löytänyt mitään syytä, miksi en ilomielin sitä vastaanottaisi!

Jane Iredale on Yhdysvaltalainen täysmineraalimeikkisarja, jonka tuotteet on suunniteltu täydentämään kaikenikäisten naisten kauneudenhoitoa. Tuotesarjaan kuuluu luksustasoisiin pakkauksiin pakattuja, laadukkaita mineraalimeikkejä sekä jonkin verran myös ihonhoitotuotteita. Brandin syntymisen taustalla on ajatus sellaisten meikkituotteiden luomisesta, jotka tukisivat ihon hyvinvointia. Tuoteskaala on melko laaja, mutta se keskittyy luontaisen kauneuden korostamiseen, ennemmin, kuin sen voimakkaaseen muokkaamiseen. Merkki on itselleni ennestään vain nimeltä tuttu, ja tämä kasvojenmuotoilupaletti on ensimmäinen oikea kosketukseni heidän tuotteisiinsa. Hintaluokaltaan Jane Iredale on sieltä hieman tyyriimmästä päästä, mikä vaikuttaa siihen, etten ole näihin aikaisemmin tutustunut. 

 

Jane Iredale GreatShape Contour -paletti

 

GreatShape Contour -paletti on yksi alkuvuoden uutuuksista, ja sitä löytyy kahdessa sävyssä. Molemmissa paleteissa on kolme mattasävyä, ruskea varjostamiseen, poskipuna sekä vaalea sävy korostamiseen. Oma palettini on Warm, ja se sisältää lämpimiä sävyjä. Cool -paletista taas löytyy hieman viileämpi sävyvalikoima. Puuteriset, reilun kokoiset napit on pakattu ylellisen kultaiseen ja ajattoman kauniiseen palettiin, joka kestää vähän kriittisempääkin katselua. Paletti ei ole myöskään ensiarvailuistani huolimatta napannut naarmun naarmua, vaikka se on kulkenut jo pari kertaa reissussakin mukana.

 

Sävyt ovat kermaisen tuntuisia ja juuri sopivan pigmenttisiä. Niitä on helppoa häivyttää iholla, sillä ne tuntuvat sulautuvan ihon sävyyn jo parilla sipaisulla. Varjostussävy tässä paletissa on hyvin lämmin ruskea, mikä yllätti aluksi. Näin lämpimällä sävyllä en tekisi vahvoja varjostuksia, vaan käytän sitä hyvin kevyesti jottei posket mene oranssihtaviksi. Olen kokeillut sitä myös niin, että olen tehnyt alle voimakkaammat varjostukset viileämmällä tuotteella, ja sipaissut niiden päälle lämpöä tällä, mikä on ollut oikein toimiva ratkaisu silloin, kun olen vahvempia varjoja kaivannut.

 

Poskipunassa on kaunis, utuisen persikkainen sävy. Se on ollut paljon käytössäni lähiaikoina, sillä kesän lähestyessä tartun taas mielelläni entistä lämpimämpiin poskipunasävyihin. Korostussävy sen sijaan ei omilla kasvoillani tähän aikaan vuodesta erityisen hyvin toimi, se kun on niin lähellä omaa ihonsävyäni. Päivettyneillä kesäkasvoilla sen sijaan uskon sen olevan loistava.

 

 

GreatShape Contour -paletti löysi nopeasti tiensä sydämeeni, tämä on ollut sellainen johon olen tarttunut usein arkimeikkiä tehdessäni. Itse asiassa paletti oli käytössä myös silloin, kun kuvasin meikin tähän postaukseen, jossa kerroin päivittyneestä arkimeikkirutiinistani. Olin erittäin ilahtunut, kun tämän Hannalta sain, ja sitä olen edelleen! Näin monikäyttöinen mattapaletti täydentää meikin kuin meikin, ja tuo pientä luksusta arkeen.

 

Jane Iredalen nettisivut ovat päivittymässä, mutta merkin Facebook-sivuilta löytyy lisätietoa sarjasta. Siellä voi myös kysyä lisää tuotteiden jälleenmyyjistä. Sen verran sanon, että joitain merkin tuotteita löytyy ainakin Hehkusta*, mutta verkkokaupasta löysin tämän paletin ainoastaan sävyssä Cool*.

*Mainoslinkki, jota käyttämällä tuet blogin toimintaa

 

Onko Jane Iredale teille tuttu?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply SariBP

  Todella kaunis ja tyylikäs paletti. Täydentää upeasti sun viehättävää meikkiä ja on aivan nappituote keväisiin ja kesäisiin meikkeihin<3

  29.3.2018 at 14:39
  • Reply Nena Sofia

   Tämä on kyllä niin monikäyttöinen ja kaunis paletti, että todella ansaitsee paikkansa omassa kokoelmassani <3

   3.4.2018 at 14:23
 • Reply Katri / More or Less Katri

  Ei ole tuttu, mutta paletti näyttää ihanalta ja siinä on kaikki tarvittavat sävyt 🙂

  29.3.2018 at 17:51
  • Reply Nena Sofia

   Ihan totta puhut! 🙂

   3.4.2018 at 14:24
 • Reply EevaRG

  Jane Iredale on yksi mun lempisarjoista, niin kivoja tuotteita, kuten tää paletti, joka multa myös löytyy 😀

  30.3.2018 at 13:56
  • Reply Nena Sofia

   No en yhtään ihmettele, että tykkäät ! 😀 Tää paletti ainakin vei sydämen heti <3

   3.4.2018 at 14:25
 • Reply Hanna

  Sävyt on kyllä nätit ja varmasti paletti olisi jatkuvassa käytössä minullakin, jos en sinnikkäästi käyttäisi luonnonkosmetiikkaa. Talvisin on ainoastaan yksi tuote jonka ostan tavallisen mutta cruelty free-kosmetiikan joukosta eli vedenkestävä nestemäinen eye liner kun silmät vuotavat ulkona solkenaan luonnonkosmetiikassa ei vielä ole vedenkestävää.
  Hyvä että paletti löysi rakastavan kodin <3

  1.4.2018 at 17:11
  • Reply Nena Sofia

   Nyt täytyy sanoa, että ihailen kovasti sinun voimakasta linjaustasi, vaikken ehkä samoja aatteita jaakaan. Itsekin käytän sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mutta en koe sitä niin negatiivisena asiana, jos tuote ei sitä ole. Monimutkaisia asioita, enkä oikein osaa sanoa, kumpi vie omalla kohdallani voiton – en osaa nähdä synteettistä kosmetiikkaa “pahiksena”. Mutta anyways, nostan hattua, sillä tuollainen periaatteessa pysyminen osoittaa ihailtavaa itsekuria! 🙂

   3.4.2018 at 14:30
 • Reply Mari

  On kyllä ihanan näköinen paletti, kelpaisi mulle myös! Jane Iredalelta olen kokeillut yhtä poskipunaa ja geelirajausta, molemmat olivat tosi kivoja.

  2.4.2018 at 10:34
  • Reply Nena Sofia

   Joo, kyllä se oli aika iloinen yllätys tämän saaminen! Etenkin, kun olin tätä ihan tosissani jo etukäteen kuolaillut 😀

   3.4.2018 at 14:36
 • Reply emzi

  En oo ennen kuullut tästä merkistä. Toi näyttää kyl todella hienolta 😀

  15.4.2018 at 17:08
  • Reply Nena Sofia

   On tämä kyllä aivan älyttömän kaunis ja käytännöllinen paletti 🙂

   18.4.2018 at 07:55

  Leave a Reply