Follow:

Kukka-sabluunoita

Inkki Pinkki lähetti minulle jälleen postia viime perjantaina, ja paketista löytyi muun muassa yllä näkyvät kukka-sabluunat. Vastaavia olen joskus vilkuillut jossain toisessakin kynsiblogissa, tosin niissä taisi olla erilaiset kuviot. Näistä kuitenkin kiinnostuin heti, enhän ole tällaisia aiemmin kokeillutkaan.
Sabluunat asetetaan kuivalle, lakatulle kynnelle ja niissä on pitävä tarrapinta jonka avulla ne pysyvät paikallaan. Tämän jälkeen kuvion kohdalle vedetään kerros halutun väristä lakkaa ja poistetaan sabluuna. 
Sabluunat toimivat mielestäni melko hyvin, ne oli helppo asettaa ja poistaa pinsettien avulla, ja voisin tällaisia kiireisen päivän pelastajia mielelläni pitää kaapissa enemmänkin. Ainoa ikävä puoli näissä oli se, että kuvion ollessa näinkin suuri ja monimutkainen se sotkeentui helposti kun venyvänpuoleista sabluunaa irrotti kynneltä – tässä sai siis olla varovainen.

Omilla kynsilläni on kaksi kerrosta Essencen I don’t care! I love it! duochrome-lakkaa, ja tämän päälle kynsien tyviin tuputettuna saman merkin Underwater love -nimistä tekstuuripintaiseksi kuivuvaa glitterunelmaa. Välissä on vielä kerros pikakuivattajaa, jonka päälle tein nimettömiin ja peukaloihin kukkakuviot sabluunoilla käyttäen Nfu Oh:n valkoista. Muiden kynsien tyviin tein dotting toolilla helminauhoja ja lopuksi kiinnitin vielä Ebaysta tilatut kirkkaat strassit kukkien keskelle. Koko homma on viimeistelty kerroksella Seche Viteä.

Kynnet ovat hyvin mieluisat itselleni sävymaailman ja merellisen tunnelman vuoksi. Sabluunoilla tehdyt kukkakuviotkin olivat kauniit, joskin parista kohtaa onnistuin niitä vähän suttaamaan. Tämä ei kuitenkaan menoa haittaa!

Olettekos te kokeilleet tällaisia sabluunoita?


*** Sabluunat saatu testattavaksi yhteistyön merkeissä

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

16 Comments

 • Reply Satsuli

  Oiiih iihanat! <3 Oon mää joskus kokeillu sabluunoita. Ne on ihan kiva helpotus joskus lakkauksiin. 🙂

  30.6.2015 at 14:39
 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  Kivat sabluunat:) mulla on ollut kisut ja delfiinit ja ne on toimineet hyvin vaikka kuvat ovatkin aika isoja olleet.

  30.6.2015 at 15:54
 • Reply Tiina

  Nätit on kynnet! 🙂 En oo ikinä kokeillu sabluunoita, mutta monesti oon miettiny niiden kokeilua.

  30.6.2015 at 17:39
 • Reply Enail

  Nätit 🙂 ihana turkoosi! En ole kokeillut, eikä oikein ideana innosta, mutta toisaalta pitäis vaan kokeilla kaikkea. Pitkään välttelin esim siirtokuvia kun ei vaan napannut kokeilla vähän aikaa sitten sain aikaiseksi ja tykästyin kovasti.

  30.6.2015 at 18:06
 • Reply Emmi

  Niin ihanat kynnet jälleen kerran<3

  30.6.2015 at 19:32
 • Reply eekku

  Kivat kynnet ja omistan joitain sabluunoita,mut jotenki jääny testaamatta vois kokeilla kyl joku kerta

  1.7.2015 at 06:47
 • Reply Tintti

  Sabluunat on mulle ihan tuntematon käsite, mutta pitäisi varmaan kokeilla, kun lopputuloksesta tulee näin kiva :). Tosi nätit kynnet!

  1.7.2015 at 13:08
 • Reply Nanne

  On kyllä nätit kynnet ^.^
  Mie en ole koskaan kokeillut näitä sabluunoita. Mutta ehdottomasti kokeilen kun/jos saan käsiini näitä 🙂

  2.7.2015 at 08:09
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! <3 Onhan nää ihan kivoja kun nopeuttaa hommaa 🙂

  4.7.2015 at 02:31
 • Reply Nena Sofia

  Joo, sun blogissa niitä kattelinkin, en vaan ollut ihan satavarma asiasta! Mulla näissä nuo väkäset juuri oli niin pieniä, että vähän hankalaa oli poisto, mutta onneksi ei lopputulos paljoa kärsinyt 🙂

  4.7.2015 at 02:32
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 Kyllä nämäkin ihan testaamisen arvoisia on 🙂

  4.7.2015 at 02:33
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! 🙂 Ja onhan nää tosiaan vähän matalan aidan kohdalta menemistä, mutta esim. reissussa tosi kätevät 🙂

  4.7.2015 at 02:35
 • Reply Nena Sofia

  Voi kiitos! ♥

  4.7.2015 at 02:42
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! Kannattaa testata 🙂

  4.7.2015 at 02:44
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kehuista 🙂 Ja testaapa ihmeessä, nää on käteviä esimerkiksi reissuille kun ei ole paljoa aikaa väkertää kynsien parissa 🙂

  4.7.2015 at 02:49
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Nanne! ♥ Kannattaa kyllä testata 🙂

  4.7.2015 at 02:50
 • Leave a Reply