Follow:

Ensimmäiset oikeat Joulukynnet

Tänä vuonna joulumieleni on ollut erityisen alhainen, ja tuntuu, että sitä oikeasti joutuisi houkuttelemaan esille, kun yleensä olen innoissani lähestyvästä joulusta jo lokakuussa. Luultavasti tästä syystä en ole kunnollisia joulukynsiä vielä saanut aikaiseksi, mutta nyt oli pakko, kun Kynsille –blogissa on meneillään Joulukynsikilpailu johon viimeinen osallistumispäivä on huomenna.
Ylhäällä siis kuva kisakynsistäni. Jotenkin ihmeellisesti näihin kynsiin kyllä jaksoin keksiä paljon erilaisia jouluisia ideoita, ja tulipa suunniteltua jo seuraavatkin jouluisemmat kynnet, joten olen kyllä oikein tyytyväinen, että päätin nämä tehdä… Sainpahan ainakin vähän joulumieltä! 
Kaikkien muiden, paitsi nimettömän pohjavärinä on siis Mavalan 350 Emerald Gold, jokaisessa kynnessä kaksi kerrosta. Kyseessä siis tuo aivan ihana vihreä duochrome -lakka joka vaihtaa ihastuttavasti sävyään kultaisesta smaragdinvihreään valon eri kulmissa, Tätä on kaksi kerrosta, ja peitti sillä hyvin. Levityksen kanssa tosin oli ongelmia, kun tämä kaveri halusi kamalasti raidat päällensä. 
Nimettömän alimmaisena lakkakerroksena on Sinful Colorsin Patrika, ja sen päälle sudin vielä kerroksen Wild & Mildin Achtung Babyä. Ensimmäisenä mainittu on siis kellertävän oranssi shimmer, joka ei nyt näy kuvissa, ja jälkimmäinen on kultainen shimmeri, jonka senkään sävy ei nyt kuvista kunnolla tule esille. Peruskivoja lakkoja kuitenkin molemmat, eivät kovin peittäviä tosin.
Kultaiselle pohjalle maalasin siis akryylimaalien avulla lumihangen ja joulukuusen, ja kuusen korostukset tein sitten Emerald Goldilla, ja joulupallot H&M:n Jet A’imella, tuollaisella ihanalla punaisella shimmerilakalla.
Samalla punaisella tein sitten liukuvärit etusormeen ja pikkurilliin, ja lisäsin niihin vielä kolme kynsitimanttia. Peukaloonkin laitoin kolme samanmoista, mutta eri suuntaisesti. Sitten oli jäljellä vielä keskisormen koristelu, johon halusin päästä leikkimään teipeillä. 

Tästä tuli nyt tällainen jouluinen skitlette, mitäs tykkäätte? 🙂
~Nena
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply Nanikaroliina

  Hauskat ! 🙂 Itsekin tällä viikolla joulukynsiä tekemässä :))

  11.12.2014 at 12:16
 • Reply Helmi / The Polishing Touch

  Hienot! Tykkään erityisesti keskisormesta ja nimettömästä – upea tuo joulukuusi! Oot kyllä niin taitava maalailemaan kaikenlaisia kuvioita kynsille 🙂

  11.12.2014 at 16:30
 • Reply Tuuli

  Oho, enpä olisi Mavalaksi uskonut! Hieno väri ja kivat kynnet muutenkin! 🙂

  11.12.2014 at 16:34
 • Reply Alisa

  Höh, lähetin aiemmin puhelimella kommentin, mutta kännykkä sekosi taas täysin, joten ei varmaan tullut perille? Jätä tämä julkaisematta jos onkin tullut 😉 Mutta aivan ihanan näköisiä lakkauksia! Keskisormen kynsi on mun ehdoton lemppari, tulee ihan joulun lahjapaperi mieleen! =)

  mmakingitupp.blogspot.com

  11.12.2014 at 18:33
 • Reply Jenni

  Nätit ! Tuo keskari saa kyllä pointsit, itse en olisi jaksanut tapella noiden teippien kanssa ! 😀

  11.12.2014 at 23:09
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 Ja aijjaa, pitääkin käydä stalkkaamassa 😀

  12.12.2014 at 09:22
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos, ihanasti sanottu! :')

  12.12.2014 at 09:22
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 Ja joo, ilmeisesti heidän lakkojensa laadussa, ja etenkin värivalikoimissa on tapahtunut muutaman vuoden sisään melkoisia muutoksia. Tämä on ainakin tosi hyvä lakka! 🙂

  12.12.2014 at 09:23
 • Reply Nena Sofia

  Voi, ei tullut aiempi kommentti perille :/ Mutta kiitos paljon kehuista! 🙂

  12.12.2014 at 09:24
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! Mäkin ajattelin ensin, etten jaksa alkaa säätämään, mutta hommassa auttaa hirmuisesti pinsetit ja se, että leikkaa teipinpalat ensin valmiiksi pöydän, mukin tms. reunaa vasten 🙂

  12.12.2014 at 09:25
 • Reply Enail

  Upea toi joulukuusi! 🙂

  13.12.2014 at 21:01
 • Reply Nena Sofia

  Oi että, kiitos paljon! 🙂

  14.12.2014 at 22:49
 • Leave a Reply