Follow:

Ja taas saapuu syksy

Täällä ollaan taas, pitkästä aikaa! Aivan ensimmäisenä minun on pakko pahoitella pitkäksi venähtänyttä taukoa, joka oikeastaan kattoi koko loppukevään ja kesän pieniä piipahduksia lukuun ottamatta. Mitään yksiselitteistä syytä pitkälle tauolle ei oikeastaan ole, kevääseen ja kesään on vain kuulunut niin paljon stressitekijöitä ja kiirettä, että yksi aikaa kuluttava harrastus oli pakko pudottaa aikataulusta pois – vaikken kynsiä ja blogia olisi halunnutkaan tauolle jättää. Jatkuvasti on rakas harrastus kuitenkin ollut mielessä, ja nyt olen äärimmäisen iloinen päästessäni takaisin sorvin ääreen: johan tätä on ehditty kaivatakin! 
Tässä postauksessa kerron teille hieman kesän kuulumisistani ja esittelen yhden lakkauksen tämänhetkisille nysilleni lakattuna. Ota siis mukava asento, ja lopuksi olisi mukavaa, jos saisin kommenttikentän puolella kuulla myös teidän kesäkuulumisianne!
Kesänihän alkoi siis valmistujaisilla, joista teille aiemmin kerroinkin. Niiden lisäksi kesääni kuului paljon jäätelöä, kotimaan- ja Viron matkailua, aurinkoa, jonkin verran löhöilyä ja sitten aivan järjettömästi pakkaamista. 

Minun opiskelujeni päättymisen vuoksi jouduimme siis mieheni kanssa muuttamaan edellisestä Hoasin asunnosta pois, ja muuton tuli tapahtua heinäkuun lopussa. Asunnon löysimme VVO:lta, ja samalla kotimme kasvoikin melkein 20:llä neliöllä ja huoneita olikin kahden sijasta kolme. Makuuhuoneen ja olohuoneen lisäksi saamme siis kotiimme vieras/työhuoneen johon pääsen muun muassa rakentamaan ihan oman kynsipisteen. Kuinka ihanaa! Jonkin aikaa sen valmistumiseen menee, ja nyt minulla onkin pystyssä pieni väliaikainen kynsipiste, ja lopullisen valmistuttua varmasti kyllä esittelen sen teillekin.
Ennen kuin pääsimme muuttamaan, remontoimme kuitenkin jonkin verran tätä uutta kotia muun muassa seiniä maalaillen ja tapetoiden. Koko hommaan upposi viikko, ja sen jälkeen paikka olikin kuin juuri meille luotu. Voiko kotiin rakastua?
Vasta viime viikolla saimme (lähes) kaikki viimeisetkin tavarat purettua ja sijoitettua omille paikoilleen (joskin osa kynsitarvikkeistani majailee vielä muuttolaatikoissa, sillä niille ei ole vielä omaa paikkaa) ja tämän viikon alussa aloitinkin jo työt. Koulunkäyntiavustajan tehtävät ovat alkaneet mukavissa merkeissä, ja kaikkein parhaan työpaikasta tekeekin se, ettei se syö kaikkea aikaani arjessa ja ehdin omistautumaan blogillekin oikein hyvin. 

Kynsistä kertoisin vielä sen verran, että ne olivat ensimmäisen työpäiväni kynnet. Sitä ennen en oikeastaan ollut lakannut kynsiä koko kesänä, ja muuton (sekä siihen liittyneen remontin) vuoksi olikin kädet ja kynnet päässeet aika ikävään kuntoon. Nyt olen kyllä aloittanut taas ahkerasti niitä hoitamaan, joten jos vanhat merkit pitävät kutinsa voin olla parin viikon päästä taas tyytyväinen kynsiäni katsellessa.
Lakkoina postauksen kynsissä olen käyttänyt Oriflamen valkoista*, Zoyan Dreamia ja Essencen mustaa – kaikkia kaksi kerrosta. Etusormen koristelin maalaten, keskisormen kolmion tein kynsiteipin avulla ja nimettömään pääsi irtoglittereitä. Niitit olen tilannut Ebaysta ja etusormen lasistrassi on ostettu viime vuoden I Love Me -messuilta, Minüripsmedin pisteeltä. Viimeistelyssä apunani oli tuttu ja turvallinen Seche Vite joka takasi jälleen kerran ihanan kiiltävän pinnan.

Oikein leppoisaa lauantaita kaikille! ♥

*** Oriflamen lakka saatu miitistä
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

20 Comments

 • Reply Belegwen

  Kiva kun ehdit takaisin! Ja voi kotiin rakastua, tietenkin. 😀
  Kynnet on tosi ihanat, sopii kesään tosi hyvin. :3

  20.8.2016 at 10:19
 • Reply Minna

  Mukavaa kun olen taas täällä 🙂 ja ihanat kynnet, rakastan erityisesti etusormen koukeroita ♥

  20.8.2016 at 12:26
 • Reply Paula

  Zoyan Dream on ehkä maailman kaunein lakka! <3

  20.8.2016 at 13:34
 • Reply Kata (Shopaholic)

  Kiva kuulla susta pitkasta aikaa. 🙂 Asuntoon todellakin voi rakastua, ja tosi kiva etta saat oman kynsipisteen! Odottelen innolla postausta siita. 🙂

  20.8.2016 at 16:23
 • Reply Emmi

  Oi että, aivan ihanat kynnet! 🙂

  20.8.2016 at 18:30
 • Reply Sonne

  Ompas kauniit kynnet, kivasti yhdistelty eri tyylejä. :3

  20.8.2016 at 22:18
 • Reply Suvinen

  Nätti lakkaus 🙂

  21.8.2016 at 07:53
 • Reply Kirsi/Kirsinkynnet

  On kyllä aivan mielettömän ihanat kynnet! Kesä meni kyllä aivan älyttömän nopeasti ohi!

  21.8.2016 at 09:13
 • Reply Tike

  Kynnet on tosi kivat! Meillä on täällä kans muutto tulossa reilun viikon päästä. 😀 Samoissa merkeissä siis!

  21.8.2016 at 12:10
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitoksia Belegwen! ♥ Kiva, että tänne löytää edelleen vanhat tutut tiensä, vaikka tauko pääsikin venähtämään 🙂

  22.8.2016 at 12:28
 • Reply Nena Sofia

  Paljon kiitoksia Minna! ♥ Ja ai että miten ihanaa onkaan taas olla täällä 🙂 Tämänkin päivän olin ihan innoissani odotellessani kotiin pääsyä, että milloin pääsee puuhailemaan blogijuttujen parissa taas 🙂

  22.8.2016 at 12:30
 • Reply Nena Sofia

  No se on kyllä niin totta! <3 🙂

  22.8.2016 at 12:35
 • Reply Nena Sofia

  <3 Teen postauksen heti, kun kaikki on valmiina :) Hetki voi kyllä mennä!

  22.8.2016 at 12:38
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos! 🙂

  22.8.2016 at 12:38
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Sonne! ♥ Tällaiset kynnet joissa on useita eri koristeluja on ihan mun suosikkeja, joskin oon suhteellisen huono niitä toteuttamaan – siksi niitä onkin niin harvoin blogissa 😀

  22.8.2016 at 12:39
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Suvinen! 🙂

  22.8.2016 at 12:40
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kiitos! <3 Ja niin se kesä tuppaa tekemään, sama homma joka vuosi 😀

  22.8.2016 at 12:41
 • Reply Nena Sofia

  Paljon kiitoksia! 🙂 Ja äh, osanottoni! Muutot on ihan hirveitä 😀

  22.8.2016 at 12:42
 • Reply Satsuli

  Oi nää on ihan sairaan hienot kynnet! :3 Kesä meni töitä tehen ja jätskiä syöden. 😀 Kerran pääsin Powerparkkiinki asti 🙂

  23.8.2016 at 09:04
 • Reply Nena Sofia

  Oooh kiitos! ♥♥ 🙂 Ja ai että, kuulostaa ihanalta kesältä 🙂 Itsekin tuhosin kyllä mielettömästi jätskiä tänä, niinkuin vähän kaikkina kesinä 🙂

  24.8.2016 at 15:30
 • Leave a Reply