Follow:

Ensimmäinen kynsimiittini

Niinkuin moni varmasti jo tiesikin, lauantaina kokoontui 16 kynsiharrastajaa saman katon alle miittaamaan. Päivä kului nopeasti iloisissa meiningeissä, ja tunnelma tosiaan oli katossa. Olin suorastaan aivan uupunut siitä kaikesta sosiaalisuudesta kun illalla kotiin pääsin!
Ruokapuoli järjestettiin nyyttärimeiningillä, ja koska itse tiesin olevani todella kiireinen tuon edeltävän viikon, valitsin tuomisiksi kertakäyttöastiat ja mehut. Muut sitten toivatkin aivan taivaallisia herkkuja, joita kyllä riitti aivan ruhtinaallisesti kaikille! 
Kun oltiin syöty vatsat pyöreäksi, Marina piti meille pienet Opi Partyt hieman suppeammalla sisällöllä kuin tavallisesti, sillä porukkaa oli hieman enemmän kuin noissa esittelyissä yleensä. Päästiin kuitenkin testailemaan ihania käsirasvoja, kynsinauhavoiteita ja käsien kuorinta-ainetta, sekä kuultiin kattavasti muun muassa juttua Opin Nail Envy -sarjasta. Onneksi testaamattomien lakkojen boksini tursuaa muutenkin yli äyräiden, niin rahapussi ei joutunut kärsimään tällä reissulla vaikka läheltä pitikin!
Opi Partyjen lisäksi meillä oli lakkakirppistelyä sekä Omega 3 -rasvahappotuotteesta kertova terveysesittely. Kaiken kruunasi mahtava seura jossa sai rauhassa höpötellä kynsijutuista ja päivitellä lakkakuulumisia. Vivekan ihana kynsilakkakokoelmakin tuli stalkattua, josta sainkin ihania ideoita omani järjestelemiseen. 

Yllä olevissa kuvissa näkyy ihanasti asetellut goodie bagimme. Molempien boksien sisältä löytyi sponssitavaroita, ja pianhan niitä pengottiinkin innoissamme porukalla. Sisältä löytyi tosiaan iso läjä kaikkea ihanaa mahtavilta sponsoreiltamme. 
Cloetta sponsoroi meille uutuuskarkkeja, ylläolevat Center-pötköt sekä tarjolla olleet Buugi-aakkoset. Olivat huippuhyviä! Niitä Buugi-aakkosia olen aiemmin ostanutkin, mutta Centerin uutuusmaku oli itselle täysin uusi, ja tämmöiselle minttusuklaafanille maistui kyllä mainiosti! 
Avon sponsoroi kaksi Gel Finish -kynsilakkaa sekä kaksi koristelusivellintä.

Kone Helsingiltä saatiin kaikki yhdet tai kahdet kynsilakat, itselleni osui tällainen rehellisen punainen creme.

Berner lähetti meille kaikille yhdet IsaDoran geelisarjan lakat sekä top coatit. Oman pinkin värilakkani  vaihdoin tähän nudeen, sillä pinkkejä tuntuu kokoelmastani löytyvän jo turhankin paljon.

Cybershop sponsoroi kaikille jonkinlaiset kynsikoristeet, omasta boksistani löytyi tällaiset kauniit koko kynnen tarrat. Toivottavasti toimivat hyvin!

Elliina oli lähettänyt meille kaikille kynsiviilat ja kynsinauhatyöntimet. Aivan ihanan pikkuinen tuo kynsinauhatyökalu, kulkee näppärästi mukana!

Kynsitukulta tulikin sitten vaikka ja mitä. Kirkkaita strasseja, hopeista mikroglitteriä, kasa käsirasvanäytteitä (niistä yhtä jo testasin, ja oli muuten todella hyvää tavaraa! Imeytyi nopeasti mutta tuntui kuitenkin kosteuttavan hyvin, ja tuoksukin oli sopivan voimakas ja myöskin hyvä), kynsiviila sekä näppärä minipullo kynsinauhaöljyä.

Tässä vielä kuvaa Avonin lähettämistä siveltimistä.

Mereneid sponsoroi kaikille kynsifoliota sekä glittermixin, sekä geelikynsiä tekevät saivat vielä Mereneidin geelitestereitä.

Oriflamelta saatiin vielä valkoinen kynsilakka ja mattapäällyslakka.
Yllä vielä lista kaikista sponsoroijista. Ninjan ja Dependin lähettämät tuotteet saapuvat hiukan jälkijunassa, ja niistä lisää sitten kun ne hyppysiini saan.
Suuri kiitos kaikille mukaan lähteneille sponsoroijille! <3 Tuotteista kerron lisää sitä mukaa, kun saan niitä testattua.
Suuri kiitos myös Vivekalle kun miitti saatiin luonasi pitää, muille järjestäjille siitä että tämä kaikki oli mahdollista ja tottakai kaikille paikalla olleille – oli upeaa päästä tapaamaan! 🙂
// So, as I told you earlier we had an meeting with 16 nail polish lovers and it was just great! We had wonderful time together, ate well and laughed a lot! There are pictures above which I took at the meeting and the later pics I took at home when I photographed the products which we got from our sponsors. I’m so happy that I had the opportunity to be there, and I want to thank everyone who made it possible! <3

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply Viveka Laaksonen

  Ihania herkkuja, niin syötäviä kuin kynsijuttujakin! 🙂

  20.4.2015 at 18:42
 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  Paljon kaikkia kivoja juttuja ootte saanu:)

  20.4.2015 at 18:56
 • Reply eekku

  Mukava miitti teillä ollut ja kivaa testattavaa

  20.4.2015 at 19:11
 • Reply Outi

  Näyttääpä mukavalta päivältä! 🙂 pääsisinpä joskus itsekin kynsimiittiin 🙂

  20.4.2015 at 20:08
 • Reply Kata

  Oi kuinka ihania herkkuja ja herkullisen värisiä lakkoja! ♥

  21.4.2015 at 07:03
 • Reply Nena Sofia

  Hih no niinpä! 🙂

  23.4.2015 at 17:23
 • Reply Nena Sofia

  No niin kyllä saatiin! 🙂

  23.4.2015 at 17:23
 • Reply Nena Sofia

  No oli kyllä 🙂 Ja nyt tosiaan riittää kaikkea testailtavaa hetkeksi!

  23.4.2015 at 17:25
 • Reply Nena Sofia

  Se kyllä oli! 🙂 Ja aivan varmasti pääset, melko usein noita kuitenkin järjestellään 🙂 Facebookissa kannattaa liittyä oman alueen kynsiharrastajat -ryhmään niin saa paremmin tietoa tulevista miiteistä 🙂

  23.4.2015 at 17:27
 • Reply Nena Sofia

  Hihii, ihan totta! <3

  23.4.2015 at 17:28
 • Reply Marina

  Oli NIIIIIIN ihana nähdä sut <3 <3

  25.4.2015 at 17:39
 • Reply Nena Sofia

  No niin oli sutkin !! <3 <3 🙂

  28.4.2015 at 17:09
 • Leave a Reply