Follow:

Shoppailuvinkki!

Nyt oli aivan pakko tulla kirjoittamaan vielä päivän toinen postaus, sillä sain juuri sähköpostilla tiedon ihan hullun mahtavasta ystävänpäivän alekampanjasta! ♥
Juuri nyt siis kannattaa tehdä ainakin pieni (miksei suurempikin) tilaus ihanaa kosmetiikkaa, sillä Yves Rocher tarjoaa minkä tahansa valikoimasta valitsemasi tuotteen ilmaiseksi! Klikkaat siis vain kiinnostavan tuotteen ensimmäisenä ostoskoriisi, ja se on sinulle täysin veloitukseton kun käytät koodia LOVE17. Kampanja on voimassa 8.-14.2.
Ystävänpäivän kunniaksi voikin sitten tilata vaikka jotain kivaa kaverille, tosin itse saatan ehkä palkita itseni alkuvuoden uurastuksesta! Nyt kysymys vaan kuuluu, että minkä tuotteen sinne ostoskoriin ensimmäisenä klikkaisin! Tuolla on kaikkea niin kivaa!  

*Tarjous on voimassa vain kerran asiakasta kohden, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous koskee KAIKKIA tuotteita lukuun ottamatta tuotesettejä, ja yön aikana vaikuttavaa Anti Age Global –hoitokuuria.Mukavaa keskiviikko-illan jatkoa! ♥

*** Postaus sisältää mainoslinkin, jonka kautta tehdyistä tilauksista saan pienen komission.
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

No Comments

Leave a Reply