Follow:

Roskiin meni! || Maaliskuu

*Postaus sisältää tähdellä merkittyjä mainoslinkkejä, saadut tuotteet merkitty (s)

Mukavaa pääsiäismaanantaita kaikille! Tämä päivä menee monilla leppoisasti lomapäivän merkeissä, samaan tapaan vietin itsekin pääsiäispyhiä. Töiden lisäksi olin lomalla myös somesta – pieni irtiotto tuntui parhaalta ratkaisulta, kun olin jo hetken kaivannut “ruudun ulkopuolista elämää”. Somelomalla tulikin ulkoiltua tavallista enemmän. Sen lisäksi pestiin auto, järjestelin kaappeja ja valmistelin muutamia blogipostauksia “varastoon”. Näin saan pidettyä postaustahdin täällä vähän säännöllisempänä ilman turhaa stressiä, jos jonain iltana ei ehdikään koneen ääreen.

Tänään käsitellään heti alkuun viime kuun loppuneita kosmetiikkatuotteita. Näitä kertyi tälläkin kertaa yllättävän vähän – tätä määrää ei meinaa uskoa, kun ajattelee, mikä purkkisirkus kotonani on meneillään. Tuotteet vaan tuppaa tyhjenemään hitaasti, kun samaan tehtävään on useampi purnukka avattuna. Maaliskuussa loppuneita kertyi yhteensä yhdeksän, ja seuraavaksi annan niistä vähän tarkemmat sanalliset arviot sekä numeroarvion väliltä 1-5.

kuukauden loppuneet

Hiustuotteet:

1. Sim Sensitive System 4 Chitosan hair repair: Lämpösuojallinen hiusten hoitosuihke. Tämä on ollut minulla pienen ikuisuuden ja jäänyt vähälle käytölle, sillä en huomaa että tuote tekisi tukalleni juuri mitään. Suihkeen pitäisi muun muassa paikata hiusten vaurioita, antaa volyymia ja vahvistaa hiusta. Itse olen käyttänyt tätä lähinnä takkuisten hiusten selvittelyyn ennen hiusten pesua, eikä se siinäkään häävi ole ollut. Voi olla, että hiuslaatuni on väärä tätä tuotetta varten tai sitten en vain ymmärrä sen hienoutta. 0/5

2. Cameleo Dry Shampoo: Yllättävän hyvän hinta-laatusuhteen kuivashampoo. Tuote imee hiusten öljyisyyttä ja antaa niille mukavasti volyymia. Runsaalla annostelulla jättää tukkaan hieman vaaleita jälkiä, mutta se ei juuri häiritse käyttöä. Hyvin vastaavanlaatuinen Batisten tuotteiden kanssa, tosin tuuheuttavuudessa ei pärjää Batisten Heavenly Volumille. Plussaa raikkaasta tuoksusta ja edullisuudesta. 4/5

kuukauden loppuneet

Kasvonaamiot:

1. Holika Holika Damask Rose Sheet mask: Ihan mukavasti istuva ja kosteuttava kangasnaamio. Hyvin perinteinen ruusuntuoksu. Ei aiheuttanut mitään wow-efektiä, mutta voisin käyttää uudestaankin. 3/5

2. Frudia My Orchard Squeeze Mask Peach (s): Hyvin istuva kangasnaamio, joka kosteutti ihoa selvästi. Tämä toimi hyvänä pelastuksena, kun unohdin savinaamion vähän turhan pitkäksi aikaa kasvoille. Iso plussa älyttömän ihanasta, herkullisen persikkaisesta tuoksusta! 4,5/5

3. PACKage Melt Me Softly blackhead nose pack (s): Hauska pikkuinen kangasnaamio nenälle. Tämän annettiin vaikuttaa 15 minuuttia, minkä jälkeen nenää hierottiin vanupallerolla. Naamion seerumi oli kirkasta, mutta vanupallo jäi kyllä keltaiseksi. Eron huomasi myös nenässä, jonka pinta tuntui huomattavasti sileämmältä eikä talisäikeet olleet enää niin näkyviä. Naamio viilensi ihoa vaikutusaikanaan voimakkaasti, jopa hieman pistellen. Se kuitenkin istui todella hyvin ja hoiti hommansa, käyttäisin mielelläni uudestaankin (jos tätä vain saisi jostain, omanihan sain Kokoskinin *Chok Chok Boxista). 5/5

kuukauden loppuneet

Muut:

1. Pyunkang Yul Nutrition Cream (s): Perushyvä kosteusvoide päiväkäyttöön. Melko tuhti koostumus, joka imeytyi kuitenkin sutjakkaasti. Piti ihon kosteutettuna läpi päivän, mutta yöksi jäin kaipaamaan rasvaisempaa voidetta tai öljyä. 2,5/5

2. bareMinerals Matte Liquid Lipcolor: Jostain kosmetiikkakalenterista tai boksista tullut huulipunan matkakoko, jonka sävyä en enää löydä mistään. Tämä oli kuitenkin pakko nostaa esiin, koska tykkäsin koostumuksesta hurjasti! Huulituntuma oli miellyttävän kermainen ja puuterisen oloinen. Se ei jämähtänyt huulille tavallisen mattapunan tapaan tai imenyt huulilta kaikkea kosteutta, vaan jätti ne pehmeiksi ja hyvinvoiviksi. Pigmenttinen sävy peitti huulet helposti ja pysyi yllättävän pitkään jännästä koostumuksesta huolimatta. Tykkäsin kovasti, ja nyt haikailenkin uusien *bareMineralsin mattapunien perään! 5/5

3. Formula 10.0.6 Skin moisturizing cleansing oil (s): Herkullisella manteli-vaniljatuoksulla varustettu puhdistusöljy. Tämä *edullinen öljyputsari liuottaa meikin hyvin, mutta ei emulgoidu veteen mikä hankaloittaa puhdistusta. Suosin mieluummin veteen emulgoituvia puhdistusöljyjä ja balmeja, joten tämä on jäänyt vähän sivuun. Ei kuitenkaan pöllömpi tuote, kun puhdistuksen viimeistelee vaahtoutuvalla putsarilla. 3/5

4. Xtra Kynsilakanpoistoaine: Uudesta pullosta huolimatta koostumus on pysynyt samana, ja voin edelleen hehkuttaa tätä vanhaa tuttua! Xtran kynsilakanpoistoaine on ehdottomasti paras kokeilemani tuote kynsilakkojen poistoon. Se liuottaa lakat nopeasti, ei kuivata kynsiä täysin korpuiksi eikä jätä käsiin minkäänlaista parfyymistä löyhkää. Iso plussa edullisesta hinnasta, tämä pullo taitaa edelleen maksaa alle kaksi euroa. Muistaakseni siinä on kyllä 50ml vähemmän tavaraa kuin aikaisemmin, mutta sekään ei nosta litrahintaa kovin korkealle. 5/5

Miten on, näkyikö joukossa tuttuja purkkeja?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Charming Nails

  Mulla on ollut jo pitkän aikaa tapana ottaa käyttöön vain yksi tuote per kategoria. Näin niitä saa loppumaan 🙂 ennen oli vaikka monta kasvorasvaa avattuna ja eihän ne sitten tahtoneet kulua pois…
  Tuo Bare Mineralsin kiilto/puna tuli Elevenin joulukalenterista ja oli tosi ihana! Koostumus todella miellyttävä ja sävy hyvä. Mukavaa pääsiäismaanantaita 🙂

  5.4.2021 at 07:44
  • Reply Nena Sofia

   Hahaa! No mä muistelinkin, että tuliko siitä, mutta en olevinaan löytänyt sitä vanhoista blogipostauksista. Kiitos, sieltähän se tosiaan tulikin 😀 Mä käytin aiemmin myös vain yhtä tuotetta per kategoria (pois lukien ehkä käsirasvat, joita on aina kierrossa muutamaa sorttia), mutta nyt tilanne on taas vähän räjähtänyt käsiin. Toisaalta se on kiva, kun voi vaihdella tuotteita tarpeen ja fiiliksen mukaan 🙂

   5.4.2021 at 11:35
 • Reply Vandaalia

  Samaa olisin kanssa huudellu kuin Taina, että Elevenin joulukaltsusta ainakin tuli aikanaan tuommonen BM-puna, muistaakseni sävyssä Swag 🙂 Itse annoin oman punani eteenpäin iskemättömänä, oon vähän huono käyttämään mitään huulirasvaa kummosempaa.
  Frudialta mulla on pikkunen käsivoide, tosi ihana! Kirsikan tuoksuisena, mutta mun mielestä tuoksu on aika mieto siinä. Koostumus on tuhti, mutta kuitenkin imeytyy nopsaan.
  Hyvä kun testasit tuon uudistuneen Xtran kynsilakan poistoaineen, mulla on vielä vanhaa versiota jäljellä ja kauhuissani katselin taannoin purkkiuudistusta, koska lähes poikkeuksetta sisältökin muuttuu aina. Mutta hyvä, kun samaa toimivaa tavaraa siis! 🙂

  5.4.2021 at 10:29
  • Reply Nena Sofia

   No niinpä tosiaan tulikin! Hyvä, että joku muistaa 😀 Frudian käsivoiteisiin pitäisikin tutustua, harmi tosin, jos tuoksu ei ole kovin erikoinen. Tässä naamiossa tuoksu oli meinaan todella ihana 🙂 Ja joo, samaa säikähdin kun näin Xtran uuden pullon! Onneksi ei tarvinnut pettyä.

   5.4.2021 at 11:36
 • Reply Linda/Lipstick Love

  Frudian Sheet Mask alkoi kiinnostaa! Persikka on ihana tuoksu kosmetiikassa<3 Formula 10.0.6 putsarin oon joskus käyttänyt itse ja pidin siitä tosi paljon, tuoksu oli niin herkullinen 🙂 Suosin kyllä itsekin mieluummin sellaisia öljyputsareita, jotka emulgoituu pelkällä vedellä, mutta toisaalta teen kuitenkin kaksoispuhdistuksen, joten pärjään sen puoleen hyvin myös niiden kanssa, jotka ei lähde pelkällä vedellä 😀

  5.4.2021 at 13:57
  • Reply Nena Sofia

   Oon niin samaa mieltä! Varsinkin tällaiset raikkaat persikkatuoksut on ihania 🙂 Välillä ne tuntuu kosmetiikassa vähän tunkkaisilta, mutta tämä oli tosi herkullinen! Ja tuosta Formula 10.0.6 putsarista oon myös samaa mieltä, hyvä perustuote hurmaavalla tuoksulla. Emulgoitumista en aiemmin pitänyt niin korkeassa arvossa, mutta nykyään siitä on tullut itselleni yllättävän tärkeä kriteeri 😀

   6.4.2021 at 21:13
 • Reply Kosmetiikkakatri

  Ei ollut tuttuja, mutta jos koskaan tarvitsee ostaa kynsilakanpoistoaine niin ostan tuon halvimman mitä kaupasta löytyy sitten ensi kerralla testiin 😀

  6.4.2021 at 08:42
  • Reply Nena Sofia

   Sitä suosittelen kyllä lämpimästi! Harvoin löytyy sellaisia tuotteita, jotka loistavat näin selkeästi korkealla laadulla ja matalalla hinnalla 😀

   6.4.2021 at 21:11

  Leave a Reply