Follow:

Oh Yeahh! || Onnellisuutta lupaava huulivoide

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

 

Jokainen edes kerran sen “täydellisen huulipunan” löytänyt tietää, että onnellisuus voi todellakin olla kiinni yhdestä yksinkertaisesta meikkituotteesta. Mutta voiko huulirasva tarjota samanlaista onnellisuuden tunnetta? Otetaanpa siitä selvää!

 

Oh Yeahh! on uudenlainen huulivoide joka tarjoaa käyttäjälleen kosteutettujen huulien lisäksi SPF-suojan kertoimella 15, sievän sävyn ja ainakin lupauksen onnellisuudesta. 

Kun bongasin huulivoiteet I love me -messuilla Beauty Pop Upin pisteeltä, juttelin hetken myyjän kanssa ja sain arvokasta lisätietoa itse tuotteesta. Onnellisuuslupaus oli mielestäni arveluttava, mutta kuulemma se perustuu tutkittuun tietoon. Uteliaana siis ostin huulivoiteen, ja päätin surffata tutkimustulosten perään kotipuolessa.

 

Lupaukset tuotteesta ovat aika tyhjentäviä: merkin nettisivuilla kerrotaan muun muassa, että huulirasvan käyttö nostaa kehon serotoniinitasoa jopa 2.8-kertaiseksi vain puolessa tunnissa sen levityksestä.

 

Ahkeran googlettelun jälkeen jäin kuitenkin melko tyhjäkätiseksi. Edes tuotteen takana olevan, italialaisen The Happiness Instituten omilla nettisivuilla ei kerrota millaisia tutkimuksia huulivoiteesta on tehty, saati sitten näytetä niiden tuloksia. Aloinkin oikeastaan epäilemään, että kuulinkohan Beauty Pop Upin myyjän sanoja oikein. Ehkä hän puhuikin siitä, että serotoniinin on tutkittu vaikuttavan aivoihimme? Se on kuitenkin niin itsestäänselvyys, etten usko hänellä olleen tarvetta sitä kertoa.

 

 

Mihin huulivoiteen teho sitten edes perustuu?

 

Oh Yeahh! -huulivoiteen tehon kerrotaan perustuvan sen sisältämään HBC – Happiness Boosting Complex ® -yhdisteeseen, josta löytyy muun muassa afrikkalaisesta Griffonia Simplicifolia -kasvista uutettua tryptofaania. Tryptofaani on aivoissamme välittäjäaineena toimivan serotoniini-hormonin  esiaste.

Huulivoidetta siis levitetään huulille, ja samalla kun huulia hierotaan yhteen, sitä siirtyy suun limakalvoille. Tätä kautta yhdiste pääsee vaikuttamaan elimistöömme.

Tekeekö se minut onnelliseksi?

 

Tämänhän te haluatte kuulla! Olenko minä riemusta hypähdellen ja laulaa lirkutellen alkanut katselemaan maailmaa ihan uudenlaisten lasien takaa? Sellaisten sydämenmuotoisten ja vaaleanpunaisten? No en ole, enkä usko, että siihen tämä tuote edes tähtää.

Ikävä kyllä puoli tuntia on kuitenkin suhteellisen pitkä aika. Olen monesti tarttunut huulivoiteeseen ärsyyntyneenä, mutta puolen tunnin sisällä on ehtinyt sattumaan jo kaikenlaista mukavaa, enkä voi mitenkään määritellä johtuuko iloni kehoni kasvaneesta serotoniini-pitoisuudesta vaan ihan jostain muusta. Lisäksi uskon, että tässä on aikamoinen lumevaikutuskin, enkä voisi mitenkään luotettavasti arvioida omia kokemuksiani. Mutta sen voin sanoa, että surulliseksi voide ei minua ainakaan ole tehnyt!

 

Reilun kympin hintansa Oh Yeahh! lunastaa mielestäni kuitenkin jo ihan vain hieman keskivertoa paremmilla kosteutustehoillaan, 15 SPF-suojallaan ja todella pirtsakan punaisella sävyllä. Toki tuossa kättä vasten otetussa swatchissa sävy ei näytä juuri miltään, mutta huulille tuo kyllä kivan heleää, Punahilkkamaista säväystä! Lisäksi tämä huulivoide vei sydämeni tyylikkäällä metallisella hylsyllään.

Oma sävyni on punainen Red, mutta sen lisäksi näitä myydään neljässä muussakin sävyssä. Kaikki sävyt on nähtävillä Beauty Pop Upin verkkokaupassa, täällä.

Oh Yeahh! -huulivoiteita myyvät ainakin Beauty Pop Up ja Sokokset. Ostopaikasta riippuen huulivoide kustantaa n. 12,90€.

 

Onko Oh Yeahh! teille tuttu?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi

  En ole ennen törmännyt tälläiseen onnellisuus-lupaukseen kosmetiikan kohdalla, mutta voi siinä olla jotain perää, koska kivan tuotteen käyttäminen nostaa fiilistä ainakin hetkellisesti 🙂

  4.11.2017 at 12:31
  • Reply Nena Sofia

   Se on kyllä totta, että kiva tuote piristää aina jollain tavalla 🙂 Tässä nyt vain pohdin hieman tuota serotoniiniin liittyvää lupausta, joka kummastutti lähinnä siksi, ettei sitä mainittua tutkimustietoa edes löytynyt :/

   5.11.2017 at 13:01
 • Reply Kata

  Ma en yleensa ikina kayta huulirasvaa, joten mun kohdalla taa ei varmaan tehoaisi, mutta toisaalta joku ihana kynsilakka kylla voi tehdakin vahan onnellisemmaksi. 😀

  4.11.2017 at 13:36
  • Reply Nena Sofia

   No joo, mutta kynsilakat onkin sitten ihan eri juttu 😀 Ja siis, kyllä tämäkin sinänsä piristi kivalla sävyllään ja huulituntumalla, mutta vähän jäi tuo serotoniiniin liittyvä lupaus mietityttämään 😀

   5.11.2017 at 13:08
 • Reply Marppa

  En ole kuullutkaan. Enkä kyllä usko onnellisuuslupauksiin. Mutta tuote on toimiva, jos se saa jonkun tuntemaan itsensä onnelliseksi. Perustuu se onnellisuus sitten mihin tahansa tekijään. 🙂

  4.11.2017 at 20:57
  • Reply Nena Sofia

   Ihan totta puhut 🙂

   5.11.2017 at 13:10
 • Reply Idsu / Huulipunamania

  Ostin myös messuilta tämän, sen värittömän hopeisen version. Huulirasvana hyvä, serotoniineista en tiedä. 😀 hauska tuote kumminkin.

  5.11.2017 at 01:40
  • Reply Nena Sofia

   Hauska tuote nimenomaan 😀 Tuota serotoniini-asiaa on kyllä oikeasti aika hankala arvioida.

   5.11.2017 at 13:10
 • Reply Linda

  Luin tästä samaisesta tuotteesta aiemmin jostain toisesta blogista ja alkoi jo silloin huvittaa toi lupaus serotoniinitasojen nostamisesta 😀 En siis todellakaan itse usko väitteeseen, mutta kuten ylempänäkin on todettu – jos tuote on itselle mieluisa ja saa olon tuntumaan onnelliselta, hyvä niin! Pakkaus ja sävy on kyllä hurjan kauniita tolla huulivoiteella 🙂

  5.11.2017 at 13:13
  • Reply Nena Sofia

   Joo, mua huvitti tuo lupaus myös siitä aluksi kuullessani! Sitten mielenkiinto heräsi, kun alettiin puhua tutkitusta tiedosta. Vähän kyllä petyin, kun niitä tutkimustuloksia ei löytynyt, mutta kaikesta huolimatta ihan kiva tuote kuitenkin – vaikken siihen onnellisuuslupaukseen oikein uskokaan 😀

   5.11.2017 at 13:16

  Leave a Reply