Follow:

Nurme Rich Shea and Almond Cream – syväkosteuttava vartalovoide

Sain I love me -messuilta mukaani, blogia varten esiteltäväksi Nurmen uuden Rich Shea and Almond Cream -vartalovoiteen. Tuote on nyt ollut säännöllisen epäsäännöllisessä käytössäni reilun kuukauden verran, ja tänään ajattelinkin kertoa hieman käyttökokemuksistani. Mikäli sinulla on erityisen kuiva tai herkkä iho, suosittelen asettumaan kuulolle!

Nurme on pienen perheyrityksen oma luonnonkosmetiikkamerkki, jonka suloiset tuotteet syntyvät idyllisellä käsityötehtaalla virolaisissa maalaismaisemissa. Lisää merkistä  ja sen arvoista voit lukea tästä postauksesta.

Nurme Rich Shea and Almond Cream

Luomulaatuinen mantelivartalovoide sisältää tarkoin valittuja raaka-aineita. Niissä on yhdistetty luomusheavoi, kaakaovoi sekä manteliöljy. Voide kosteuttaa ja ravitsee ihoa sen sisältämien vitamiinien A, B, C, E sekä antioksidanttien vuoksi. Sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle, jokapäiväiseen käyttöön. Rauhoittaa auringon polttamaa ihoa. Kermainen koostumus

 

Maahantuojan sivuilla voidetta luonnehditaan ylläolevallalla tavalla. Sen kerrotaan olevan hyvä valinta kuivalle ja herkälle iholle kosteuttaen sitä tehokkaasti. Purkin kyljessä puhutaan myös syväkosteuttavasta vaikutuksesta. Tuotetta voi tilata esimerkiksi NHS:n omasta verkkokaupasta täältä, hintaan 21,60€/150ml.

 

Voiteen koostumus on kuohkean kermaista, moussemaista. Kuin jälkiruokaa iholleen levittäisi. Tuoksu muistuttaa apteekin perusvoidetta, jossa on pieni mantelimainen vivahde. Tämä on varmasti hyvä valinta erityisen kuivalle iholle, sillä allekirjoitan täysin voiteen tehokkaan kosteuttavan vaikutuksen. Se myös imeytyy yllättävän nopeasti, eikä jätä iholle tuntikausia kestävää rasvaisen klähmäistä pintaa. Tuoksuille herkistyneet varmasti osaavat myös arvostaa tuotteen mietoa ominaistuoksua.

En oikeastaan keksi mitään moitittavaa voiteesta itsestään. Luomulaatuinen, erityisen herkälle ja kuivalle iholle suunniteltu kermainen vartalovoide löytää varmasti oman käyttäjäkuntansa. Parin atoopikkoystävän suosimien tuotteiden perusteella kehtaisin veikata, että tästä saattaisi olla apua esimerkiksi juuri atooppisen ihon kaltaisista ongelmista kärsiville.

Kaikesta hyvästä huolimatta tämä postaus lojui luonnoksissani pienen ikuisuuden. Minun on nimittäin pakko tunnustaa, että kohtasin yhden, melko suuren ongelman tämän vartalovoiteen kanssa. Se nimittäin ylittää kipurajani vartalovoiteiden hinnan suhteen. Oman kroppani iho on jopa talvisin melko hyvässä kunnossa, eikä se vaadi erityisen kosteuttavia tuotteita pysyäkseen pehmoisena. Itse myös rakastan vartaloni hoidossa tuotteita, joissa on jokin hyvä tuoksu. En siis ole herkistynyt hajusteille tai muista syistä maksaisi enempää tuotteesta vain siksi, että se on tuoksuton.

Vaikka tuote voisikin siis olla erinomainen sellaiselle, jonka iho kärsii erityisestä kuivuudesta eikä kestä hajusteiden käyttöä, epäilen, etten silti itse tulisi ostamaan tätä uudestaan. En kaikessa yksinkertaisuudessaan koe, että minulla olisi tarvetta tällaiselle tuotteelle niin paljoa, että se vastaisi mielestäni hintaansa. Sen sijaan saattaisin laittaa saman rahan vaikka vähän kalliimpaan kynsilakkaan tai kivaan huulipunaan, ja ostaa muutaman euron vartalovoiteen tilalle. Eli ei, tuote ei mielestäni ole huono, mutta minulla on erilaiset prioriteetit kosmetiikkahankintojen suhteeen ja siitä syystä tämä todennäköisesti jäisi kaupan hyllylle.

 

Psst! Torstaina päättyneen arvonnan voittaja on Jatta Sivander. Paljon onnea! ♥ Laitan sinulle sähköpostia tämän päivän aikana.

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

16 Comments

 • Reply Marppa

  Tää vois olla mulle ihan passeli. Hinta on aika korkea, mutta toisaalta jos tuote todella toimii ja helpottaa oloa, niin se on sen arvoinen. 🙂

  16.12.2017 at 08:38
  • Reply Nena Sofia

   Ihan totta. Jos itsellä ei olisi näin “helppo” iho, olisinkin varmasti enemmän innoissani tästä voiteesta 🙂

   17.12.2017 at 13:51
 • Reply Petra / Viilankantolupa

  Kuohkean moussemainen kuulostaa houkuttelevalta. Vartalovoiteet ovat suihkugeelien ohella purkkihamstraukseni Akilleen kantapää, enkä oikein osaa sanoa miksi, mutta jostain syystä ostan niitä järjettömästi enemmän kuin kulutan. Käytän vartalovoidetta enimmäkseen vain kylmimpänä keskitalvena, eikä tämän perusteella ehkä ole perusteltua säilöä kaapillista purkkeja, jotka tuoksuvat hyvältä.. Mutta laitan nimen mieleen siltä varalta, että joskus vielä saan varastosaldon tasattua järkeviin mittasuhteisiin. 🙂

  16.12.2017 at 14:11
  • Reply Nena Sofia

   Voi eikä, mulla on vähän samaa ongelmaa! Tai siis, vartalovoiteita on hiipinyt kaappiin ihan hissukseen – en oikeasti edes muista kaikkia hankkineeni 😀 Ja juuri tuo, että niitä oikeasti kuluu aika vähän. Huoh, mitä turhaa hamstraamista 😀

   17.12.2017 at 13:47
 • Reply Linda

  Tätä voisin kyllä jossain vaiheessa testata! Mun atooppiselle iholle kun ei todellakaan kaikki vartalovoiteet sovi ja ihottumaa tulee monesta vaan entistä enemmän lisää.. Aina ei kuitenkaan jaksaisi käyttää pelkästään niitä apteekin perusvoiteita 😀 Kieltämättä toi hinta on mullekin aika kova, kun panostan paljon mieluummin rahallisesti meikkeihin tai kasvojen ihonhoitotuotteisiin kuin just johonkin vartalovoiteeseen. Mutta voi vitsit miten suloinen purnukka tossa on! <3

  16.12.2017 at 18:49
  • Reply Nena Sofia

   Siis ihanaa, että ymmärrät tän mun ajatukseni! 😀 Mulla kun on vielä aika hyväkuntoinen iho, niin tuntuu “turhalta” satsata sen hoitoon kymmeniä euroja, kun samalla rahalla voisi saada kaikkea kivaa kasvoille tai kynsille…

   Mutta purkki on kyllä ihana ja tuotekin tekee kaiken lupaamansa, joten jos mulle nyt iskisikin joku paha talvikuivuus, saattaisin päätyä ostamaan tätä vielä 🙂

   17.12.2017 at 13:44
 • Reply Juulia

  Kuulostaa aika lupaavalta, olen juurikin hajuherkkä migreenien takia ja iho on atooppista laatua. Pakko myöntää tosin että harvemmin maksan vartalovoiteista yli kymppiä.

  16.12.2017 at 20:39
  • Reply Nena Sofia

   Kuulostaa siltä, että sinun kannattaa tutustua tähän! Veikkaisin, että voide tulee ainakin jossain kohtaa myyntiin myös Ruohonjuuriin yms., jolloin sitä pääsee livenäkin tutkimaan 🙂

   17.12.2017 at 13:41
 • Reply Jusu

  Mä tykkäsin tästä tosi paljon 🙂 Purkin ulkosasu ei ole yhtään mun mieleen, mutta sisältö on loistavaa. Ja on kyllä tehokkaan ravitsevaa, ilman rasvaista fiilistä 🙂

  17.12.2017 at 00:11
  • Reply Nena Sofia

   Hei, mahtavaa kuulla että tykästyit tähän! 🙂 Itse kyllä tykkäsin purkin ulkoasustakin, se on todella sievä. Ja varmasti ostaisin tätä toistekin, jos ihoni kunto romahtaisi ja kaipaisin oikeasti tehokasta kosteuttajaa 🙂

   17.12.2017 at 13:35
 • Reply Hanna

  Aidot raaka-aineet maksavat. Kun rasva-ja öljypitoisuus on suuri, ei tuotetta voi myydä samaan hintaan kuin jonkun vesi+mineraaliöljysekoituksen. Onhan se sinänsä hintava mutta iho tuntee eron.

  17.12.2017 at 10:28
  • Reply Nena Sofia

   Hei, nythän ei ollut ollenkaan kyse siitä, etteikö voide vastaisi hintaansa yleisellä tasolla ajatellen ja sen raaka-aineisiin suhteutettuna. Sitä en missään nimessä sanoisi.

   Kyse oli siitä, että minä henkilökohtaisesti en osaa laittaa vartalonhoitoa sellaiseen arvoon, joka oikeuttaisi jatkuvasti yli 20€ sijoitukset vartalovoiteisiin joiden ainoa funktio on kosteuttaa.

   Halusin tämän asian tuoda rehellisesti ilmi siksi, että tekstistäni olisi joka tapauksessa todennäköisesti paistanut ilmi vajavainen innostukseni. Enkä halunnut, että se saa aikaan vaikutuksen jossa lukija kuvittelee minun kehuvan tuotetta suotta – mikä sekään ei pidä missään nimessä paikkaansa. Nurme Rich Shea and Almond Cream -vartalovoide on takuuvarmasti hintansa väärti ja loistava tuote sellaiselle, jonka iho ei oikeasti pärjää ilman kunnollista kosteutusta ja joka mielellään maksaa vähän enemmän ihonhoidostaan.

   Oma kipurajani alkoi tuntua jo oikeastaan aiemmin ( http://www.nhs.fi/organic-lemongrass-body-lotion-luomusitruunanruohovartalovoide-150ml ) kokeilemani Nurmen Body Lotionin kohdalla, mutta se on kuitenkin vielä sellainen tuote, jonka voisin ostaa uudestaan. Se nimittäin on erittäin riittoisaa ja bonuksena siinä on vielä ihana, sitruksinen tuoksu joten saan kaksi funktiota yhden sijaan. Iho saa kosteutta (ja vielä oikein riittävästi, sillä niinkuin sanoin, ihoni ei kärsi kuivuudesta), ja tuoksun hyvältä 🙂

   Toivottavasti tämä vastaukseni selkeytti ajatuksiasi! ♥

   17.12.2017 at 13:32
   • Reply Hanna

    Ymmärsin kyllä pointtisi mutta laitoin vain kommentin ja toin esiin syytä tuotteen hinnalle. Ei ole kallis merkin tai muun asian vuoksi josta täytyisi maksaa ekstraa, vaan raaka-aineet ja käsityö maksaa. Hyvin voi arvioida mikä on itselle liian kallista mutta on myös hyvä tiedostaa mistä hinta johtuu, syitä kun voi olla hyvin erilaista. Kuten joku Lidlin kasvovoide on arvioitu jossain lehtitestissä paremmaksi kuin selektiivisen kosmetiikan voide ja näissä tapauksissa voi tosiaan miettiä mistä ero johtuu.

    20.12.2017 at 15:01
    • Reply Nena Sofia

     Aivan, nyt ymmärsin pointtisi paremmin – ja ihan oikeassa olet 🙂 Jotenkaan en vain kokenut tarpeelliseksi lähteä ruotimaan sitä, mistä tuotteen hinta koostuu tässä postauksessa, sillä luonnonkosmetiikkaa arvostavalle se on jo aika selviö.

     21.12.2017 at 12:23
 • Reply Kosmetiikan Suurkuluttaja

  Nurmeen tuotteet ovat kyllä ihania 🙂 Itse tykkään varsinkin kuorinnasta!

  19.12.2017 at 16:58
  • Reply Nena Sofia

   Niin ne kyllä onkin! 🙂 Mä itse rakastan sitä kuorivaa jalkasaippuaa, en ole vieläkään päässyt yli siitä kuinka oiva keksintö se on ♥

   20.12.2017 at 11:48

  Leave a Reply