Follow:

I love me -messut 2017

Vuoden odotetuin kauneus- ja hyvinvointitapahtuma on taas takana. Tänä vuonna I love me -messut vetivät väkeä kuin pipoa, kun viikonlopun aikana messukävijöitä laskettiin noin 58 000. Osasyy suureen suosioon oli Jeffree Starin vierailu, joka aiheuttikin melkoisen messuhässäkän perjantaina ja lauantaina. Tästä johtuen I love me -messutiimi suunnitteleekin kovasti parannuksia ensi vuodelle mm. levennettyjen käytävien muodossa, sillä eihän tuolla nyt oikeasti juuri liikkumaan mahtunut!

Itse olin messuilla liikkeellä oman siskoni kanssa, jolle nämä messut olivatkin ensimmäiset laatuaan! Meillä oli huikean hauskaa, ja odotellaankin jo innolla ensi vuoden tapahtumaa. Monesti olen pyörinyt messuilla ihan yksikseni, mutta tällä kertaa kun tapahtuman sai viettää parhaassa seurassa jäi siitä ihan erilaiset fiilikset! Muutenkin tuli törmättyä moniin tuttuihin, mikä oli silkkaa luksusta kun ottaa huomioon vastikäisen muuttoni Lappeenrantaan josta en juurikaan ketään tunne. Ihana, ylisosiaalinen viikonloppu auttoi kyllä lataamaan akkuja pimeän talven varalle ♥

Bohon pisteen kynsilakat jäivät kutkuttelemaan! Näitä en ostanut, mutta vakavasti kyllä harkitsin asiaa. Pitää käydä Ruohonjuuressa tutustumassa paremmin tähän 7-10-free-sarjaan.

Minulla oli kamera mukana, mutta paljoa ei kyllä julkaisukelpoista materiaalia kertynyt. Messuhallin käytävät ovat sen verran hämäriä verrattuna pisteiden kirkkaisiin valaistuksiin, että minulla oli täysi työ saada selkeitä kuvia sen ihmismassan keskellä. Sunnuntaina olisi kyllä saanut paremmin kuvailtua kun kävijöitä oli vähemmän (ja käytävillä oikeasti mahtui liikkumaankin) mutta silloin ei sitä kameraa sitten enää mukana ollutkaan. No mutta, mennään näillä mitä sain napsittua!

Fantasy Nailsin piste oli pakollinen pysähdyspaikka, olihan paikalla merkin perustaja ja omistaja Michi C. Brink! Ylläolevassa kuvassa hyllyjen luona näkyy myös vilaus punapäisestä Päivi Kurmanista, eli omasta akryylikurssin kouluttajastani. Meillä riitti kyllä juttua, oli ihanaa törmätä häneenkin tälla tavalla kurssin ulkopuolella!

Yhteiskuva Mitchin kanssa ♥

Pyörin pisteellä lauantai-iltana, jolloin olikin sen verran hiljaista että pääsin ihan rauhassa tapaamaan Michiäkin. Otettiin jopa yhteiskuva, josta kyllä huomaa että takana on pitkä messupäivä!
Tuo kapinen eläin joka roikkuu olkapäältäni on muuten tukkani, joka olisi selkeästi kaivannut pikaista harjaamista ennen kuvien nappaamista.

Fantasy Nailsin pisteellä ihastelin huuli pyöreänä myös Michin tekemiä mallitöitä! Hän on aivan käsittämättömän taitava kynsiteknikko ja taiteilija. Kansioista löytyi sen tason käsinmaalauksia, että alkoi ihan huimaamaan!

Ylläoleva, akvarelleilla toteutettu hevonen on myös Michin käsialaa. Aivan mieletön taideteos!

ProCaren pisteellä oli ihana esillepano BodyBoomin kuorinnoissa

Tänä vuonna tuntui, että värikosmetiikan jälleenmyyjiä oli paikalla suhteellisen vähän. Itsekin keskityin shoppailemaan lähinnä ihonhoitoon liittyviä tuotteita, sillä niissä kyllä riitti valikoimaa ja hyviä tarjouksia! Luonnonkosmetiikan puoli oli paisunut myös aivan valtavaksi, ja sitä pitikin ravata läpi moneen kertaan ennen kuin oli varma, että kaikki pisteet oli nähty.

Carerian pisteellä oli myös koko lauantaipäivän ajan niin paljon tungosta, että pistäydyin siellä itse suosiolla vasta juuri ennen messujen sulkemista. Silloin pääsinkin rauhassa tutustumaan Wild & Mildin uutuustuotteisiin. Täältä sain mukaani kaikennäköistä ihanaa niin itselleni, kuin sunnuntaina startanneeseen synttäriarvontaan

Ennen messuja olin aivan varma, että juoksen läpi vähintään puolet mielenkiintoisista luennoista. Vaan arvatkaapa kuinka kävi? Aika meni taas niin hujauksessa että eipä me keritty yhdelläkään luennolla käydä! Ehkä sitten ensi vuonna, jos vaikka kerrankin viipyisi sen kolme päivää messuilla.

Sunnuntai-aamun fiiliksiä ja messukynnet

Sunnuntaina otettiin muutamia kuvia siskoni kanssa toisistamme ja sen jälkeen minua tultiinkin nykäisemään hihasta Fashion Model Agencyn puolesta, että kiinnostaisiko koekuvaukset. Kieltäydyin kauniisti kunniasta, mutta kyllähän siitä imarreltu olo tuli! Sunnuntai-iltana päädyin kuitenkin vähän toisenlaiseksi malliksi, kun Beauty Pop Upin pisteellä tehtiin Invisibobble-kampauksia ja kesken kiertelyjeni minua pyydettiin hiusmalliksi. Arkinen ponnarikampaus nousi ihan uudelle tasolle, harmi, etten tajunnut napsia siitä kuvia. Video kampauksesta löytyy kuitenkin Invisibobblen Facebook-sivuilta.

CesarsShopin varjomessuilla ehdittiin pyörähtämään aika pikaisesti lauantai-iltana, mutta sieltä löytyneet ihanat ihmiset ja lämmin kahvi kyllä auttoivat ihmeen lailla palautumaan messuhulinoista. Siskonikin näki Kynsilakkataivaan liikkeen ensimmäistä kertaa, ja oli kuulemma upea näky!

 

Mitenkäs muiden messut sujuivat? ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

8 Comments

 • Reply Marina/ Dioriina

  Messut oli kyllä ihan mahtavat! Mahdettiinko me nähdä sunnuntaina siinä Messukeskuksen pihalla?

  26.10.2017 at 17:20
  • Reply Nena Sofia

   Joo, nähtiin! 🙂 En sitten viitsinyt juosta sua kiinni kun ajattelin että törmätään varmaan sisälläkin, mutta et sitten osunut enää silmään 😀

   26.10.2017 at 17:26
 • Reply Viivi.N

  Mun seuralaisella messuilla meni hermot ekan puolen tunnin aikana siihen ihmis paljouteen, joten puolet pisteistä jäi näkemättä. Harmittaa vähän kun ois ite halunnu kierrellä ja ihmetellä pisteillä. Onneks sain kuitenkin ostettua kaiken mitä tarvitsin mutta oisin varmaan ostellu enemmänkin jos ois saanu rauhassa kattella 😀

  26.10.2017 at 20:36
  • Reply Nena Sofia

   Voihan nenä! Tosi harmillista 🙁 Mun seuralainen onneksi jaksoi jopa lähes paremmin kuin minä itse 😀

   29.10.2017 at 13:50
 • Reply Hanna

  Kyllä messut kulutti. Olin I love me-messuilla kahtena päivänä ja siinä oli kyllä tarpeeksi 🙂
  Löysit hienoja kynsijuttuja!
  Bohon lakat ovat todella hyviä. Suosikkicremejä nykyään. Mun blogissa on uuden kesäisen 10-free-kokoelman swatchit (eka osa löytyy sivupalkin luetuimmista postauksista) ja vanhempia 7- ja 8-freetä aiemmista postauksista, joita ei kaikkia ole nimetty Bohon tunnisteen alle vissiin. Muutin tunnisteita ja en ole vielä päivittänyt kaikkien postausten osalta. Tosi laadukkaita ja kestäviä lakkoja.

  26.10.2017 at 22:35
  • Reply Nena Sofia

   Ai, oliko niillä 10-freetäkin? Myyjä puhui vain 9-freestä, mutta voi olla että itsekin käsitin väärin 🙂 Pitää kyllä toden totta tutustua näihin paremmin! Kävin kurkkimassa noita sun blogistakin jo, ihania <3

   29.10.2017 at 13:54
 • Reply SanniiJuliaa

  Bohon kynsilakat on huippuja!! Niiden ostoa kannattaa harkita vakavasti, hintansa väärti 😉

  27.10.2017 at 16:34
  • Reply Nena Sofia

   Hei ihanaa kuulla! Mä olen myös jo aika vakuuttunut niistä, pitää ehdottomasti tutustua tarkemmin 🙂

   29.10.2017 at 14:17

  Leave a Reply