Follow:

Mystinen liuku pilkuilla

Hyvää huomenta kaikille! Syksy alkaa pikkuhiljaa olemaan taputeltu kasaan, ainakin noin niinkuin kalenterin puolesta. Tokikaan ensilumia en ole vieläkään nähnyt ja monina päivinä lämpötilakin lähentelee +10 astetta, mutta silti olen alkanut yhä useammin kaipaamaan jotakin talvista kynsilleni. Tänään nähtävät kynnet tein jo yli viikko sitten, mutta ne jäivät roikkumaan julkaisemattomina kun huonosti näkyvä liukuväri hiukan harmitti.
Kynsillä on siis pohjalakkana kaksi kerrosta kuvassakin näkyvää Essencen valkoista, joka kantaa nimeä Wild white ways. Ehdottomasti testaamisen arvoinen valkoinen kaikille, tätä parempaa en ole vielä koskaan kynsilleni saanut. Jo yksi kerros peitti lähes täysin, eikä ongelmia tasaisesti levittymisen kanssa ilmennyt.
Valkoisen päälle töpöttelin liukuvärin kahdella O.P.I:n Color Paintsilla, mutta niin kuin sanoin, ei siitä tullut kovin näkyvää sillä valitsin turhan tummat värit. Kyseiset lakat olivat kuitenkin Turquoise Aesthetic (alhaalla) ja Purple Perspective (kynnen tyvessä). Näiden päälle lisäsin vielä kerroksen Sinful Colorsin Agacia tuomaan kimallusta sekä kerroksen Seche Vite -pikakuivattajaa jotta pääsisin nopeammin koristelupuuhiin.

Koristelut tein tällä kertaa Mi Vinylseillä, sillä muutama arkki minulla on vielä odottamassa testaamista. Tällä kertaa valitsin pilkkunauha-kuviota sisältävät Lined Dots -vinyylit, joilla tein koristelut kynsien tyviin. Nämä vinyylit ovat tavallista lyhyempiä, eivätkä riitä kattamaan ainakaan pitkiä kynsiä pituussuunnassa, mutta niillä saa tehtyä kauniit koristelut tällä tavalla poikittain. Vinyyli asettui paikoilleen erittäin helposti ja niitä oli helppoa käyttää. Vinyylien päälle käytin O.P.I:n Color Paints -sarjan Silver Canvasia ja kuviosta tulikin oikein kaunis. Ainoa, mikä harmittaa on se, että päätin käyttää pikakuivattajana tässäkin kohdassa Seche Viteä, sillä NPB:ni alkaa pikkuhiljaa lähestymään loppuaan, joten osa koristeluista pääsi ikävästi leviämään. Onneksi vain niin vähän, ettei siihen livenä kiinnittänyt huomiota.
Joka tapauksessa lakkauksesta tuli oikein kaunis, ja liukuvärinkin värit näkyivät hyvin ainakin ulkona valoisan aikaan. Pilkkukoristeluista tykkäsin kovasti, ja tällä tavalla vinyyleillä tehtynä ne olivatkin ihanan helpot, minkä takia uskonkin että näitä vinyylejä tulen käyttämään vielä monesti uudestaan. Onneksi arkissa riittää tavaraa! Jos muuten kiinnostuit näistä vinyyleistä, saa niitäkin tilattua Mi Nailsilta edulliseen 2,50€ hintaan täältä.

Mitäs tykkäätte kynsistä? ♥

*** Vinyylit ja O.P.I:n vesivärilakat saatu blogin kautta testattavaksi, linkkien klikkailusta en hyödy mitään
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

16 Comments

 • Reply eekku

  Kivat

  3.11.2015 at 07:53
 • Reply Belegwen

  Nämä on kyllä tosi ihanat! Mäkin huomasin näiden vinyyleiden kanssa saman, että kivoin jälki tulee vaakasuunnassa. 🙂

  3.11.2015 at 08:40
 • Reply Sole/nailOxtail

  Kivasti käytetty pilkkuarkkia, nyt on paljon ideoita itelläkin käyttää näitä, nätti lakkaus 🙂

  3.11.2015 at 09:07
 • Reply Nanikaroliina

  Tosi kaunis lopputulos <3 Liukuvärjäys näyttää lähes aina kivalle kynsillä ! 😛

  3.11.2015 at 09:46
 • Reply Nanne

  Voih, nää on ihanat ^.^

  3.11.2015 at 13:37
 • Reply Tintti

  Tosi kauniit kynnet, nuo pilkkurivit toimivat hienosti vaakasuunnassa!

  3.11.2015 at 17:15
 • Reply Daniela

  oooh miten kauniit kynnet <3

  3.11.2015 at 19:53
 • Reply Tinkerbell

  Voi että miten kauniit♥

  4.11.2015 at 17:35
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  11.11.2015 at 05:04
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos Belegwen! Pitääkin katsastaa vielä sun versiot näistä 🙂

  11.11.2015 at 05:05
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia! Kiva, jos inspiroiduit 🙂 ♥

  11.11.2015 at 05:07
 • Reply Nena Sofia

  Oi että, kiitos ja kumarrus! 🙂 ♥

  11.11.2015 at 05:08
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Nanne! 🙂 ♥

  11.11.2015 at 05:08
 • Reply Nena Sofia

  Kiitoksia Tintti! Tälla tavalla ne on kyllä todella nätit 🙂

  11.11.2015 at 05:10
 • Reply Nena Sofia

  Voi kiitos Daniela! <3

  11.11.2015 at 05:11
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Tinkerbell! 🙂 ♥

  11.11.2015 at 05:15
 • Leave a Reply