Follow:

Huhtikuun meikkilookit

Huhtikuun meikkailut jäivät yllättävän vähäisiksi. Koko kuukauden aikana syntyi vain kolme varsinaista meikkilookia, ja niistäkin kaikki olivat hyvin samantyylisiä keskenään. Huhtikuu nyt muutenkin hujahti pelottavan nopeasti ohi, minkä vuoksi meikkaushetkien vähyys ei erityisemmin ihmetytä.

Kurkataan nyt kuitenkin nämä meikit, sillä blogissa niitä ei ole aiemmin päästy pällistelemään!

arkimeikki

1. Iloa Zoevan meikkisiveltimistä

Sain huhtikuun alussa Zoevalta tilaamani meikkisivellinsetit, ja niitä testailinkin heti Instagramin stoorien puolella. Samalla kokeiluun pääsi Sokoksen alehyllystä bongaamani YSL Tatouage Couture -mattahuulipuna, joka muuten vilahtikin jo huhtikuun suosikeissa. Kyseinen puna on päässytkin ahkeraan arkikäyttöön kivan raikkaan sävynsä ja kestävyytensä vuoksi. Tämäkin meikki oli aika arkinen – lähinnä testailin, miten uudet siveltimet pelittää luomivärien häivytyksessä enkä tosiaan joutunut pettymään!

itsetehty häämeikki

2. Ensimmäinen häämeikkivisio

Kerroin Instagramissa huhtikuussa, että aion tehdä tulevan häämeikkini itse. Meidän häidenhän piti olla jo viime vuonna, mutta ne lykkääntyivät koronan vuoksi. Tänäkään vuonna ei taideta häitä tanssia, sillä haluan ehdottomasti kesähäät. Loppukesän tilanne on kuitenkin yhä turhan epävarma. Meille tulee paljon vieraita Virosta, ja haluan varmuuden matkustuskäytännöistä ennen hääpaikan varaamista.

Häämeikkiäni olen silti visioinut jo pidemmän aikaa, ja vaihtoehtoja on kaksi – kuten mekkojakin. Tämän meikin tekisin rennon, vähän boheemin pitkähihaisen pitsimekon pariksi jos sen päädyn valitsemaan.

itsetehty häämeikki

3. Toinen häämeikkivisio

Toinen häämeikkivisioni nähtiin myös Instagramin stooreissa. Tämä dramaattisempi look on suunnitelmissani, mikäli valitsen kakkosmekkoni. Se on huomattavasti näyttävämpi, merenneitomallinen, tyllihelmainen prinsessamekko, joka vaatii meikiltäkin vähän enemmän. Olen aina viihtynyt tummanpunaisissa huulissa, ja näkisin ne hyvin osana myös hääpäivän lookia.

Sitä varten pitää vielä löytää oikeasti kestävä viininpunainen huulipuna. Ehkä ostan testiin jonkun tummemman sävyn niistä aiemmin mainitsemistani YSL:n mattapunista! Tässä meikissä käytin Narsin Power Matte Lip Pigmentia sävyssä Under My Thumb. Se on sinänsä pitkäkestoinen puna, mutta leviää helposti huulten rajoilta jos iho kiiltelee päivän mittaan.

Onko joku teistä ajatellut tehdä tai tehnyt oman häämeikkinsä?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Kosmetiikkakatri

  En ole koskaan ollut meikattavana ja uskon että silloin silmät vuotavat vuotavat ja vuotavat kun joku muu tuputtaa menemään. Itsekin tekisin meikin itse, ostaisin vähän paremmat meikkivoiteet ja puuterit tuoksi päiväksi jotka voisi maksaa saman verran kuin koko meikkaus. Ja näistä lookiesta alempi oli enemmän mun mieleen 🙂 Yhdistäisin meikkiin vaalean mattahuulipunan että alttarilla uskaltaisi pusutella 😀

  12.5.2021 at 07:32
  • Reply Nena Sofia

   Joo, eniten muakin jännittää se meikin kestävyys eli pitää tosiaan panostaa tuotteisiin 😀 Minut on meikattu kerran, ammattimeikkaaja teki kaunista jälkeä juhlameikissä mutta ei mitään sellaista, mitä en itse pystyisi tekemään 🙂 Häissä mennään kohtuubudjetilla, ja siinäkin mielessä säästän mielelläni sieltä mistä se on mahdollista. Tuo pusuttelu on muuten hyvä pointti, ja sen takia hakusessa onkin takuulla kestävä huulipuna 😀

   23.5.2021 at 13:22
 • Reply Anna Roosie-Glitteriaddikti

  Niin kauniita lookeja? susta tulee upea morsian!

  12.5.2021 at 23:19
  • Reply Nena Sofia

   Voi herttinen sentään, kiitos tuhannesti ihana! <3

   23.5.2021 at 13:21

  Leave a Reply