Follow:

Uusi suosikki siveltimien saralla

Vajaa kuukausi sitten sain I love me -messuilla käydessäni muutaman Crystal Nailsin tuotteen testiin. Kotiin kiikutin heidän lyhyen koristelusiveltimensä sekä arkillisen tarroja ja pullon kynsinauhaöljyä. Tuotteet tuli testattua, ja ne olivat mielestäni hyvää keskitasoa – sivellintä lukuunottamatta. Tulen kirjoittamaan tarroista ja öljystä vielä erillisen postauksen, mutta tänään puhun koristelusiveltimestä, joka nousi nopeasti ykköspaikalle siveltimieni joukossa.

Olen monesti hehkuttanut blogissani Roubloffin siveltimiä, ja siihen on kaksi tärkeää syytä. Ensinnäkin siveltimet ovat helposti hallittavissa ja niillä saa hyvinkin tarkkaa jälkeä aikaan, mutta toisekseen ne ovat myös erittäin kestäviä. Kuvassa oikealla näkyvä Roubloffin 0-koon sivellin on ollut käytössäni kohta vuoden, eikä se ole mennyt miksikään. Yksikään karva ei ole irronnut tai sojota väärään suuntaan, mitä sattuu helposti huonolaatuisten sutien kanssa. Ja tämä on tosiaan se sivellin, jota olen pääasiassa viimeisen vuoden ajan käyttänyt.
Vertailukuvasta näette nyt hieman eroa Crystal Nailsin ja aiemman suosikkini Roubloffin siveltimien karvaosien muotoilun välillä. Crystal Nailsin karvaosa kapenee kohti kärkeä huomattavasti enemmän kuin Roubloffin, ja aivan kärjestä se on ehkä yhden karvan paksuinen. Siveltimen karvat tuntuvat myös olevan tukevasti paikoillaan eivätkä ne jää harottamaan vaikka sivellintä vähän painelisikin. Tämän karvat taitavat olla synteettisiä, mutta en huomaa niissä juuri eroa omiin luonnonkarvaisiin siveltimiini nähden.

Ja sitten niihin maalaustuloksiin! Olen ollut ihan huuli pyöreänä tämän kanssa, sillä tällä saa ihan mahdottoman kapeaa viivaa aikaan. Se on myös vielä Roubloffinkin sivellintä helpompi hallita, eikä maiseman maalaaminen ole tämän kanssa ollenkaan haastavaa. Oikeasti nautin tällä työskentelystä erittäin paljon! Nyt vain toivotaan siveltimelle pitkää ikää.
Milagroshopissa tämän siveltimen hinta on 6,60€ mikä ei todellakaan ole paljoa. Ainoa ongelma lienee se, että Milagroshop on ammattilaisille tarkoitettu verkkokauppa. Olettaisin kuitenkin, ettei y-tunnusta tarvita tämän tyylisten vaarattomien tuotteiden ostamiseen. Lähetin heille kuitenkin sähköpostikyselyä aiheesta, ja kerron teille heti lisää kun saan asiasta varmaa tietoa. 
Mikä on sinun suosikki-siveltimesi? ♥


*** Crystal Nailsin tuotteet saatu, en hyödy linkkien klikkauksista
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

4 Comments

 • Reply Kata (Shopaholic)

  Ei oo totta, taa on sama sivellin joka tuli viime Meeboxista.. tosi kiva kuulla etta se ois ollu hyva, mun tytar nimittain sai sen kasiinsa, tai oikeastaan hampaisiinsa.. :'(

  18.11.2016 at 09:46
 • Reply Paula

  Upean näköistä maalailua! =)

  19.11.2016 at 06:15
 • Reply Nena Sofia

  Siis eikä! 🙁 :O Miten voikaan käydä noin!! Tosi inhottavaa 🙁

  20.11.2016 at 17:16
 • Reply Nena Sofia

  Oikein paljon kiitoksia! 🙂

  20.11.2016 at 18:21
 • Leave a Reply