Follow:

Color Club: Talvisia uutuuksia

Color Clubilta tuli vähän aikaa sitten ulos uusi talvinen kokoelma, Retrograde Rising. Kokoelma tuli myös CesarsShopille myyntiin, ja pääsinkin hypistelemään niitä paikan päällä aika pian saapumisensa jälkeen. Tässä kokoelmassa oli monta upeaa lakkaa, suosittelen siis ehdottomasti kurkkaamaan Charming Nails -blogista swatchit koko komeudesta! Itsekin sain pari ihanuutta teille esiteltäväksi, Element of Surprisen ja Kiss My Astrologyn. Niitä tutkitaan tänään – sopivien koristelujen kera, kuinkas muutenkaan ♥

Color Club – Element of Surprise

Element of Surprise on hempeän vaaleansininen lakka. Tässä on ihanan voimakas vaaleanpunainen shimmerhehku! Kaikin puolin hurmaava tapaus, kuin suoraan satukirjasta poimittu ♥  Peittää 2-3 kerroksella, tässä kuvassa kolme ohutta kerrosta + päällyslakka.

Koska lakka itsessään oli kuin suoraan satukirjasta, piti sille kehittää keijukaismaiset koristelutkin kaveriksi. Köynnöskukka-Milvit ja hieman kimallusta sinne tänne, ja se olikin aikalailla siinä. Paljoa eivät nämä koristelut vaatineet, ja silti lopputulos on mielestäni aika suloinen!

Käytetyt tuotteet:
Aluslakka: Kiara Sky*
Vaaleansininen: Color Club – Element of Surprise*
Kultainen glitter: Mavala – Glam Fizz*
Tekstuuritopperi: essence – i feel gritty!
Pikakuivattaja: Kiara Sky*
+ F144 Milv -siirtokuvat
+ Kultaiset niitit
*Tähdellä merkityt saatu

Color Club – Kiss My Astrology

Siis katsokaapa nyt tätä! Kiss My Astrology on yksi hienoimmista violeteista, joita pöydälläni on hetkeen käynyt. Tämä oli kaunis jo pullossa, mutta todellinen yllättäjä kynnellä. Tumma, punertavan violetti pohja jossa on järjetön määrä kultaista shimmeriä. Ja ihan pakko todeta, ettei kokoelmastani löydy mitään vastaavaa ennestään. Aivan ihana! Tässä on myös loistava koostumus, kuvassa lakkaa siis kaksi kerrosta + päällyslakka.

Sitten niihin koristeluihin! Olen pari kertaa aikaisemminkin toteuttanut kynsikoristelut käsinmaalattua tekstiä käyttäen, mutta tällä kertaa onnistuin mielestäni parhaiten. Aikaisemmat suosikkini löytyvät täältä.

Kiss My Astrologyn koristeluun minulla olisi ollut tuhat ja yksi ideaa, mutta vain tämä tuntui oikealta. Minulla oli vähän sellainen hemppistely-fiilis, eikä yhtään harmita, sillä lopputuloksesta tuli pitkästä aikaa todella mieluisa ♥

Koristelut siis syntyivät siten, että töpöttelin ensin kaikkien kynsien keskustoihin F.U.N Lacquerin Stormia. Tämän jälkeen sijoittelin violetteja siirtokuvia muutamille kynsille siten, että kynsien keskialueet jäivät kuitenkin vapaiksi tekstiä varten. Itse tekstin maalasin piCture pOlishin #10 -koristelusiveltimellä, jonka sain myös CesarsShopilta vastikään testiin. Tähän asti se on käyttäytynyt oikein mallikkaasti, mutta esittelen sen vielä tarkemmin myöhemmin. Viimeisenä lisäsin kynsille pari kerrosta päällyslakkaa, yksikin olisi riittänyt mutta halusin näihin oikein mehevän kiiltävän pinnan ♥

 

Käytetyt tuotteet:
Aluslakka: Kiara Sky*
Tumma violetti: Color Club – Kiss My Astrology*
Vaalea violetti: F.U.N Lacquer – Storm
Pikakuivattaja: Kiara Sky*
+ PP #10 -sivellin ja RaPaintin valkoinen akryylimaali*
+ Bluesea siirtokuvat
*Tähdellä merkityt saatu

 

Tämän kokoelman ja muut Color Clubin lakat löydät CesarsShopilta, täältä. Nämä 3-free lakat maksavat hieman kokoelmasta riippuen 12,40-14,40€/15ml.

 

Mitäs tykkäätte näistä lakoista tai koristeluista? ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply Charming Nails

  Niin ihania kynsiä ja kovin kauniita lakkoja <3

  19.12.2017 at 14:03
  • Reply Nena Sofia

   Paljon kiitoksia! <3 Nämä lakat on kyllä ihania 🙂

   20.12.2017 at 11:43
 • Reply Katri

  Toi lila näyttää kyllä ihanalta noiden koristuksien kanssa! Bongasinkin sun blogin nyt ekaa kertaa, pakko jäädä seurailemaan 🙂

  finnlandsnorsk.blogspot.com

  19.12.2017 at 14:11
  • Reply Nena Sofia

   Suuret kiitokset! ♥ Ihanaa kuulla, että tykästyit blogiini – tervetuloa seurailemaan! 🙂

   20.12.2017 at 11:47
 • Reply E-S

  Kiss My Astrology näyttää kyllä erittäin hyvältä. 🙂

  20.12.2017 at 09:43
  • Reply Nena Sofia

   No eikös vaan! Mä ihastuin siihen juuri ihan päätä pahkaa <3

   20.12.2017 at 11:48
 • Reply Kata

  Kauniit lakat ja sun koristelut on taas ihan taydelliset! 🙂

  20.12.2017 at 11:47
  • Reply Nena Sofia

   Voi sun kanssas, kiitos! <3

   21.12.2017 at 12:36
 • Reply Suvinen

  Molemmat lakkaukset on tosi nättejä <3

  30.12.2017 at 10:46
  • Reply Nena Sofia

   Oi, paljon kiitoksia! <3

   30.12.2017 at 19:52

  Leave a Reply