Follow:

Turhan paljon pilkkuja

Ihastuttavaa sunnuntaita kaikille! Nyt onkin tosiaan marraskuun viimeinen viikonloppu, ja ensi viikolla vaihtuu kuukausi jo jouluisemmaksi. Kuinka moni teistä on jo nostanut koristeet esille tai syönyt joulutorttuja? Itse ainakin olen, ja sen lisäksi on tullut jo rallateltua joululauluja ja ostettua joululahjoja. Tänä vuonna minut onkin vallannut joulun tunnelma ihan ihmeellisellä tasolla, tosin se voinee johtua päiväkodissa meneillään olevasta työharjoittelustani sillä siellä jos jossakin niitä jouluvalmisteluja jo tehdään. 
Kynsille joulu ei ole vielä päässyt, vaan lakkaukset ovat olleet vielä kovin syksyisiä. Hirveästi aikaa niiden tekemiseen ei ole ollut, joten olen suosinut yksinkertaisia koristeluja ja mennyt samoilla lakkauksilla mahdollisimman pitkään. Yllä näkyy kynnet viime viikolta, jotka oli tarkoitus postata jo aiemmin, mutta ne vähän jäivät roikkumaan kun en niistä niin innoissani ollut.

Kynsillä on siis kaksi kerrosta Opin DS Mysteryä, vaikkei se tässä lakkauksessa oikein oikeuksiinsa pääse. Nimettömissä sen sijaan on kaksi kerrosta Essencen Wild white waysia jonka päälle tuputtelin kevyesti H&M:n Sparkle & Shine Babya ja länttäsin päälle palasen tästä upeasta Milvin siirtokuva-arkista. Halusin alle hieman kultaista jotta kynnestä tulisi hempeämpi ja vähän romanttisempi, mutta lopulta ongelmaksi tuli suuri kontrasti muiden kynsien ollessa niin tummat. Koitin pehmentää kontrastia pilkuttamalla muut kynnet täyteen kultaisia pilkkuja, mutta loppujen lopuksi en oikein lämmennyt tälle lakkaukselle nimettömän decalia lukuunottamatta. Onneksi tuota kuviota on vielä paljon lisää ja siitä pääsee kehittelemään vielä toisetkin kynnet, tosin ensi kerralla muille kynsille pamautan aivan varmasti jotain vaaleanpunaista!

Mitäs teille kuuluu? ♥


*** Siirtokuvat saatu testiin Mi Nailsilta, linkkien klikkailuista en hyödy

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

12 Comments

 • Reply Jasmin N

  Noihan näyttää ihan kivalta:-)

  <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

  29.11.2015 at 08:11
 • Reply Belegwen

  Mulla joulufiiliksen tekee luminen maisema. Nyt kun on mustaa ja pimeää, ei tunnu yhtään jouluiselta. Laitoin kyllä jouluvalot ikkunoihin ja olen kuunnellut joululauluja, mutta se lumi puuttuu! Mulle jouluaattokaan ei tunnu joululta jos on musta maa. Joulu saisi mun puolesta olla kuukauden myöhemmin, silloin yleensä on lunta. 😀

  29.11.2015 at 08:16
 • Reply Emmi

  Ihanat 🙂
  Mullakin on jostain syystä joulufiilis ihan huipussaan, vaikka lumetkin suli pois! <3 😀 ehkä se tosiaan johtuu siitä, että pipareita on jo leivottu, joulutorttuja syöty ja joululauluja kuunneltu 😀

  29.11.2015 at 09:12
 • Reply Daniela

  ihanat kynnet! Toi siirtokuva on ihan älyttömän hieno :O
  Mitäs mulle kuuluu, no kiva kun kysyit niin nyt avaudun sulle! 😀 Noooooooooh, tässä viimeiset kolme yötä ollut aika vähäistä unta, koska poika tehnyt ylähampaita ja ollut nenä tukossa = ei pysty nukkumaan … sitten päivällä poika nukkuu univelat pois (mä en osaa nukkua päikkäreitä…) ja sitten poika on ihanan pirteä keskellä yötä – huohh 😀 mutta muuten ihan jees, syön tässä suklaata ja lakkailen kynsiä , poika on mummilassa 😉

  29.11.2015 at 15:07
 • Reply eekku

  Nätit

  29.11.2015 at 17:31
 • Reply Tinkerbell

  Upeet kynnet 🙂 Mä söin ekat joulutortut ja glögit jo varmaan kuukausi sitten 😀 Tänään aion vielä kasata ja koristella joulukuusen!

  30.11.2015 at 19:51
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  11.12.2015 at 20:29
 • Reply Nena Sofia

  No ihan totta! Joulu ei kyllä ole Joulu ilman lunta, harmillista vaan kuinka harvoin se lumi oikeasti sattuu jouluksi :/ Toivottavasti tänä vuonna tulisi, vaikkei ihan lupaavalta näytäkään :/

  11.12.2015 at 20:33
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 Hih, mulla se joulufiilis vähän heittelehtii päivän mukaan, mutta keskimäärin olen kyllä jo ihan mukavissa joulutunnelmissa 🙂

  11.12.2015 at 20:36
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! Ja eikös olekin, aivan ihana! 🙂

  Ja voih kamala mitä unetonta aikaa! Toivottavasti on jo tähän mennessä helpottanut! Hirveää kun mulla on venynyt tää kommentteihin vastaaminen näin paljon, en edes tajunnut että niitä oli näin pitkältä vastaamatta. Tämäkin tuntuu siltä kuin olisin eilen tätä kommenttia vasta lukenut 😮

  11.12.2015 at 20:38
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  11.12.2015 at 20:39
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂 ♥ Ja ohoh, mä en ole tänä vuonna vielä sitä glögiä edes ehtinyt juomaan! 😀

  11.12.2015 at 20:40
 • Leave a Reply