Follow:

Helmikuun ostokset

Sairastuvalta hyvää päivää! Tai no, oikeastaan iltaa, mutta koska olen nukkunut 80% tästä päivästä ja vasta nyt pystyn istumaan huoneessa missä on valot päällä ilman välitöntä pahan olon aaltoa koen, että oma päiväni lähtee käyntiin vasta tästä hetkestä. Toki edelleen heikottaa, närästää ja päätä särkee mutta se nyt on pientä aamuiseen olotilaan verrattuna. Toivottavasti olo normalisoituisi mahdollisimman pian, sillä minua ei tosiaan ole tehty sairastelua varten. Tämä on ihan kamalaa!


Mutta siirrytäänpä asiaan! Eli niihin helmikuun kosmetiikkaostoksiin, jotka tällä erää pysyivätkin hyvin maltillisina. Yves Rocherin tilausta lukuunottamatta kaikki ostokset olivat tarpeen sanelemana laadittuja eikä mihinkään turhaan tullut tuhlailtua. Sinänsä tosi hyvä juttu!

Yves Rocherillahan oli siis ystävänpäivän kampanja, jolloin ensimmäisen ostoskoriin lisätyn tuotteen sai tilaajalahjana. Itse valitsin Elixir 7.9 -pikakaunistaja/seerumin josta oli kirjoitettu aika mojovia arvosteluja. Sen lisäksi ostoskoriin kasasin pari käsivoidetta, huulirasvan, suihkugeelin, kuorivan suihkugeelin ja jättipänikän Vanille Bourbon -vartalovoidetta. Kyseisen voiteen sijaan sainkin hyvin parfyymisen tuoksuisen Quelques Notes d’Amour -voiteen, mutta reklamaation tehtyäni minulle luvattiin lähettää oikeakin voide mahdollisimman pian. Parfyymipommin annoin jo eteenpäin, sillä itselleni siinä oli oikeasti aivan liian pistävä ja voimakas tuoksu.
Yves Rocherin tilaus kustansi yhteensä 20€.
Hei muuten, jos missasitte ystävänpäivän kampanjan, on YR:llä tänäänkin taas kiva alekampis menossa. Eli koodilla NOW33 saat 33% alennuksen koko tilauksestasi. Kampanja alkoi tänä aamuna klo 08.00 ja on voimassa vielä huomisaamuun klo 08.00 saakka. Täältä* pääset selailemaan Yves Rocherin valikoimaa.

Prismasta nappasin Gillette Venuksen vaihtoteriä sheiveriin, Max Factorin All Day -primerin ja Xtran kynsilakanpoistoaineen. Nämä yhteensä 37€.

Viimeisenä vielä toisella Prisman reissulla mukaan tarttunut hiusväri ja vanulaput. Näihin meni n. 10€. 
Viime kuun ostospostauksessa en tajunnut mainita tuotteiden hintoja, mutta koska haluaisin kovasti vuoden lopussa nähdä, että kuinka paljon euroja tuli kosmetiikkaan kulutettua päätin näin jälkikäteen vielä laskea ne yhteen. Eli tammikuussa kosmetiikkaan kului yhteensä n. 190€, täältä pääset kurkkaamaan että mitä kaikkea sillä summalla shoppailin.
Ja helmikuun saldoksi jäi 67€, mikä onkin sitten huomattavasti pienempi summa edelliseen kuukauteen verrattaessa. Mutta no, en jäänyt kaipaamaan sen suurempia tuhlailuja joten olenkin erittäin tyytyväinen kuukauden kulutukseen!
Mukavaa viikonloppua kaikille! ♥
*** Postaus sisältää mainoslinkin


Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

10 Comments

 • Reply eekku

  Pikaista paranemista ja kivoja ostoksia

  3.3.2017 at 18:38
 • Reply Charming Nails

  Kivoja ostoksia, etenkin YR:t <3

  4.3.2017 at 04:35
 • Reply E-S

  Mä ostin kanssa myös tässä kuussa tuollaisen Lorealin Colorista-sävyn, sellaisen oranssinpersikkaisen. Mietin että pitääkö mun kuitenkin ensin vaalentaa että saan sen jotenkin näkymään omassa tukassani (jossa on muutenkin paha juurikasvu tätä nykyä…) Joko sä olet kokeillut tuota?!

  4.3.2017 at 09:46
 • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi

  Olisi kiva kuulla lisää tuosta Max Factorin primerista 🙂

  4.3.2017 at 10:44
 • Reply Marppa

  No tuli sitten paha tauti. Nyt vasta ehdin lukea tämän. 🙂

  Pikaista paranemista!

  4.3.2017 at 18:55
 • Reply Nena Sofia

  Paljon kiitoksia Eekku <3 Eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa 🙂

  6.3.2017 at 10:43
 • Reply Nena Sofia

  No ne oli kyllä mainio lisä 🙂 Vaikkei varsinaiseen tarpeeseen tulleetkaan, niin kyllä niille tosiaan käyttöä löytyy!

  6.3.2017 at 10:51
 • Reply Nena Sofia

  Hei, Loreal lanseerasi tietääkseni tuohon Colorista -sarjaan kolme eri tyyppistä väriä. Colorista Spray (suihkutettava, päivän kestävä sävyte), Colorista Washout (1-2 viikkoa kestävä, colormaskeja muistuttava sävyte) ja Colorista Paint (kestoväri). Nyt kun tarkistin, niin ilmeisesti jokin neljäskin efekti-versio löytyy ilmeisesti balayagen tai ombren toteuttamiseen.

  Mutta siis! Olettaisin että oma värisi on Colorista Washout? Siitä minulla ei ikävä kyllä ole mitään kokemusta. Ostolakossa -blogin Virve tosin kirjoitti omia kokemuksiaan siitä vähän aikaa sitten täällä > http://blogit.kauneusjaterveys.fi/ostolakossa/loreal-colorista-washout-pinkhair/ ja täällä > http://blogit.kauneusjaterveys.fi/ostolakossa/colorista-washout-kokemuksia/
  Noistakaan postauksista ei kyllä tainnut selvitä vastausta sinun ongelmaasi. Äh! Omalla hiustenvärjäyskokemuksellani kuitenkin kehtaisin väittää, että jos et vaalenna tukkaasi voi hyvin käydä niin, että väri tarttuu vain käsiteltyyn osaan hiustasi eikä ollenkaan juurikasvuun. Nuo washout -värit kun eivät käsittääkseni sisällä hapetetta vaan toimivat suoravärien tapaan, ja niille on tyypillistä tarttua kunnolla vain käsiteltyyn eli vähän “karheampaan” hiuslaatuun.
  Kerro hei, mihin päädyit ja mitä kävi! Onneksi nuo ei ilmeisesti kauaa kestä päässä, niin vahinko ei ainakaan ole suuri jos vähän mönkään menee 🙂

  6.3.2017 at 11:01
 • Reply Nena Sofia

  Hei, kiva kuulla! Mä uskon että tästä riittääkin sananen tai pari, kunhan nyt saan kunnolla testattua. Ensivaikutelma on ainakin varsin pätevä 🙂

  6.3.2017 at 11:02
 • Reply Nena Sofia

  Joo, ikävä kyllä 🙁 Mutta nyt on onneksi jo hetkiä, kun olo on ihan OK, eli parempaan suuntaan ollaan jo menossa! Harmillisinta tässä hommassa on se, että mulla on _järjettömän tylsää_. Siis kun neljästä vuorokaudesta 2/3 on nukkunut, telkkarin katsominen särkee päähän eikä aivotoiminta riitä mihinkään keskittymiseen, alkaa pikkuhiljaa tulla hulluksi täällä neljän seinän sisällä 😀

  Kiitos sympatiasta <3 🙂

  6.3.2017 at 11:05
 • Leave a Reply