Follow:

Angels and demons 1/2: Nails from heaven

Hei kaikki!

Tänään olisi tarjolla kynnet suoraan taivaasta, joihin sain idean jo hieman joulun jälkeen Virossa ollessani. Tuolloin minulla ei kuitenkaan ollut mahdollisuutta toteuttaa näitä. Kynsillä on käsinmaalattua pitsiä, jota olen testannut aikaisemminkin tipeille, ja niitä voit vilkaista täältä, mutta nämä ovat ensimmäiset pitsit jotka olen maalannut omille kynsilleni.

Halusin tehdä kynsistä todella kauniit, sellaiset, jotka todella voisivat kuulua enkelille. Niinpä valitsin värilakaksi Rimmelin lakan numero 505: Get it while it’s Hot! Tätä lakkaa olen käyttänyt useita kertoja aikaisemminkin, sillä se on todella hyvälaatuinen creme, jolla saa peittävän lopputuloksen kahdella kerroksella. Sävykin on ihana, tumma nude, aika lailla kamelin värinen.

Pohjavärin jälkeen halusin kynsille hieman kimallusta, joten lakkasin yhden kerroksen Sinful Colorsin Agacia kaikille kynsille. Tämä on ihana kirkaspohjainen glittertopperi jossa on pientä, sateenkaaren väreissä heijastelevaa kimalletta seassa. Täytyy sanoa, että tätäkin on tullut käytettyä turhan usein, niin usein, että pelkään jo sen loppumista! Pitänee metsästää varapullo jostain.

Agacin lisäämisen jälkeen maalasin pitsit ohuella koristelusiveltimellä kaikille kynsille paitsi nimettömiin, käyttäen Oumaxin valkoista akryylimaalia. Sen jälkeen lisäsin Seche Viten ja painelin jokaiseen kynteen yhden kynsitimantin käyttäen Secheä “liimana”. Tietysti pysyvyys strasseilla olisi parantunut jos olisin kuorruttanut ne vielä top coatilla, mutta käytin halpoja muovisia strasseja jotka sulavat kun niiden päälle laittaa Seche Viteä. Onneksi ne pysyivät näinkin paikoillansa vuorokauden ilman ongelmia.

Tässä vaiheessa nimettömien kynsillä oli vain pohjaväri ja kerros Agacia, ja saadakseni nekin näyttämään näteiltä, tein niihin glitterliu-un Essencen hopealla hiekkalakalla Be My Lucky Star. Tämän tuputtelin varovaisesti kostealla pumpulipuikolla. Kun lakka oli kuivunut, lisäsin päälle kerroksen pikakuivattavaani.

Halusin lisätä kynsiin vielä enemmän kimallusta, joten asettelin nimettömiin vielä kasan strasseja liimaten ne jälleen paikoilleen Seche Viten avulla… Ja sitten pitsikynnet olivatkin valmiit! Eivätkös näytäkin näteiltä?

Sitten pientä ilmoitusasiaa, eli olen päättänyt alkaa kirjoittamaan blogitekstit myös englanniksi. Tämän päätöksen olen itse asiassa tehnyt jo blogin perustaessani, mutta vasta nyt rohkeus riitti kahdella kielellä kirjoittamiseen. Englanninkieliset tekstit kirjoitan aina postauksen loppuosaan suomenkielistä tekstiä haaleammalla värillä, jottei se häiritsisi suomalaisia lukijoitani, joille blogia kuitenkin pääsääntöisesti kirjoitan. Mitäs pidätte tästä muutoksesta, hyvä vai huono juttu?

 
Hello everyone! 

I got the idea for these nails soon after Christmas, but then I were in Estonia with my boyfriend and didn’t have an opportunity to try these. I have painted some lace onto a tip once before, and you can check it out here, but these are first laces I’ve painted onto my own nails.

I wanted to make them look really beautiful like they could belong to an angel. So after my base coat (Gina Tricot) I used as a base color Rimmel’s polish number 505: Get it while it’s Hot! That one I’ve used several times and it never betrays me. It’s easy two coats creme and the color is nice, dark nude. Like camel’s skin, I’d say.

After base color I added some sparkle to every nail with Sinful Color’s polish called Agaci. That one is an clear based glitter topper filled with small iridescent glitter. I really love this one, and I use it way too often… So I can just hope that it never runs out. Or maybe I’ll buy another bottle just to make sure.

After Agaci I painted the lace to all my nails except the ring fingers nails, and for that I used thin striper brush and Oumaxi’s white acrylic paint. After that I finished those nails with Seche Vite top coat, and putted one rhinestone to every nail using small drop of Seche Vite as a glue. They would’ve stayed better if I’d applied one coat of top coat over them too, but these rhinestones are cheap, plastic ones and they will melt if you put Seche Vite on them. But still they stayed nicely for one day.

At this point, my ring fingers nails had only the base color and one coat of Sinful Color’s Agaci. To make them look pretty too,  I made a glitter gradients on to them with Essence’s sparkle sand polish 183 Be My Lucky Star. I added it carefully with an moist cotton swab and after it had dried I covered it with my Seche Vite. 

As you can see they are pretty sweet and sensitive looking, pretty much like handmade in heaven. To make them look even more like nails that angel could have, I added lots of rhinestones on to my ring fingers nails using my Seche Vite again as a glue. Ta-daa, finished!  Aren’t they pretty, huh? 
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

38 Comments

 • Reply Kynsille /(kynsille.wordpress.com)

  Nimetön<3 englannin kieli on varmasti ihan positiivinen juttu! Olen itsekn miettinyt jonkinlaisen tiivistelmän kirjoittamista englanniksi että edes vähän pääsisi kärryille päivän postaukseen. Tosin olen aivan toivoton englannin kanssa ja poikaystävä saa oikolukea kaiken! Kauhulla odotan kun täytyy varmaan jotakin rustailla englanniksi nyt kun born pretty Store lähetti yhteistyöjuttuja..:D

  28.1.2015 at 07:20
 • Reply Daniela

  On kyllä erittäin onnistunut pitsikuvio, en aluksi uskonut että olet omin pikku kätösin ne maalaillut :O Näyttävät ihan leimauksilta, tottakai tämä on positiivinen kehu!
  Ja hyvä juttu toi, että englanninkielinen käännös tulee postauksen lopussa: mua niin häiritsee ne blogitekstit joissa on ängetty englanninkielinen käännös suomenkielisen tekstin väliin jokaisen kappaleen jälkeen… en tiedä miksi, mutta tykkään ainoastaan lukea suomenkielisiä blogeja ja juurikin suomeksi 😀 mutta jos käännös sijaitsee postauksen lopussa niin sitähän mä en edes välttämättä huomaakaan ;D

  28.1.2015 at 07:45
 • Reply Kata

  Mä ihailin näitä jo instassa, aivan ihanat! Apuua siis tuo pitsi, oot siis itse sen piirrellyt, aika taitavaa jälkeä! Ei voi kun nostaa hattua ♥ Kauniit kynnet, kelpaisi omiinkin tällainen:3

  28.1.2015 at 08:04
 • Reply Roosa ScratchMeWithYourNails

  Todella onnistuneet!! Aivan ihanat! <3

  28.1.2015 at 08:08
 • Reply Outi

  Todella upeasti olet nuo pitsit maalannut! Aivan mahtavat 🙂

  28.1.2015 at 08:13
 • Reply nailOxtail

  Jestas, en ikinä kykenisi siveltimellä tuollaiseen pikkutarkkaan työhön! Voisin korkeintaan vedellä sellaisia poikkitaiteellisia siveltimen vetoja sinne tänne sattumanvaraisesti ja väittää olevani suurikin maalari 😀 Kielitaitoa kannattaa mun mielestä pitää yllä aina tavalla tai stoisella, anna palaa vaan! 🙂

  28.1.2015 at 08:32
 • Reply Tiina

  Ihan älyttömän ihanat! Ja tuo nimetön etenkin, voi apua. <3

  28.1.2015 at 10:08
 • Reply Tinkerbell

  Vau! Tosi upeet, varsinki toi nimetön (:

  28.1.2015 at 13:41
 • Reply Tuula - Mjaukasta

  Ui ihanat! Nyt tuli into pitkästä aikaa itsellekin, että voisi lakkailla kynnet. 😀

  28.1.2015 at 14:16
 • Reply eekku

  Kivat kynnet

  28.1.2015 at 14:46
 • Reply Katarooma

  Nää kynnet on ku kinuskia kuorrutettuna kermavaahdolla. Slurps! Kuola alko valumaan…

  28.1.2015 at 15:23
 • Reply Johanna

  Wowow! Oli varmaan haastavaa tehä oikeaan käteen :D? Mäkin tänään just postasin ekan kaksikielisen postauksen! Mua ei ainakaan haittaa käännös, skrollaan vaan sen ohi kommentteihin. Ite vielä mietin laitanko suomalaisia lukijoita ajattelen käännöksen loppuun vai muita lukijoita ajattelen joka väliin… Vaikea päätös hnh

  28.1.2015 at 15:40
 • Reply Emma

  Todella kauniit kynnet! Nimetön on aivan ihana! 🙂

  28.1.2015 at 16:01
 • Reply Satsuli

  On kyllä tosi kauniit kynnet, tosi taitavasti oot maalannu nuo pitsikuviot! 🙂 Se on musta ihan viisasta kirjottaa enkuksikki postaukset, koska englanninkielisiä lukijoita luulisi olevan melko paljo maailmalla. 🙂 Oon muutes vastannu sun kommenttiis ja sähköpostia ootellessa.;D

  28.1.2015 at 20:39
 • Reply Enail

  Vau! Upeat pitsit 🙂

  29.1.2015 at 05:37
 • Reply Jasmina

  Aivan ihanat sävyt ja koristelut! Tällaiset olisi aivan minun tyyliset<3 Kauheeta katsoa omia kynsiä näiden kuvien jälkeen 😀 Pitää ehkä tänään pitääkin kynsihuolto!

  29.1.2015 at 07:29
 • Reply Nena Sofia

  Hih joo tuosta nimettömästä tuli aika ihana bling bling viritelmä 😀 Mutta hei, kiva ettei englanti ainakaan häiritse, ja kirjoittele ihmeessä säkin kaksikielisesti! Kyllähän siinä pikkuhiljaa oppii paremmaksi 🙂 Mulla itellä on ongelmia vielä tuon lakkasanaston kanssa, mutta uskon että ne alkaa painumaan mieleen kun enemmän lukee blogeja englanniksi jne. 🙂

  29.1.2015 at 08:56
 • Reply Nena Sofia

  Vautsi, kiitos! 😮 <3
  Ja hyvä, ettei pahasti häiritse se englannin kieli, mua itseäkin välillä ärsyttää blogeissa kaksikielisyys, ja siksi lykkäsinkin sen englannin kielisen tekstin vasta postauksen loppuosaan ettei ihan pistä silmään 🙂

  29.1.2015 at 08:57
 • Reply Nena Sofia

  Voi että, kiitos paljon! <3 Ja tuo pitsi ei oikeasti ole niin hankalaa tehdä kuin voisi luulla, hyvällä siveltimellä onnistuu varmasti keneltä tahansa kun vähän harjoittelee 🙂

  29.1.2015 at 08:59
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos <3 🙂

  29.1.2015 at 08:59
 • Reply Nena Sofia

  Hih kiitos paljon! <3

  29.1.2015 at 09:00
 • Reply Nena Sofia

  Pöhpöh, älä ikinä sano ei ikinä 😉 Mä voisin jossain vaiheessa väkertää jonkun kuvatuton tällaisesta pitsistä, tää on oikesti yksinkertaista eikä vaadi paljoa 🙂 Ja kiva, ettei englanti häiritse postauksissa 🙂

  29.1.2015 at 09:01
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos <3 🙂

  29.1.2015 at 09:01
 • Reply Nena Sofia

  Voi että, kiitos! 🙂

  29.1.2015 at 09:02
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos kiitos! <3 Lakkaappa ihmeessä 😉

  29.1.2015 at 09:03
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos Eekku! 🙂

  29.1.2015 at 09:03
 • Reply Nena Sofia

  Hihhih kiitos Katarooma! <3 🙂

  29.1.2015 at 09:03
 • Reply Nena Sofia

  <3 Olihan se hankalampaa kuin vasempaan käteen, eikä jälki ihan noin kaunis ollut, mutta kyllä sekin onnistui jotenkin ja olin ihan tyytyväinen :) Kun tämänkin tekniikan salaisuus on oikeasti yksinkertaisempi kuin miltä se näyttää, puolet hommasta on randomia "sutimista" (tuo keskiosa joka näyttää verkolta) ja vain pieni osa hommasta on oikeasti pikkutarkkaa :)

  Mutta hei, hauska sattuma! Käynkin kohta vilkaisemassa sun kakskielisen postauksen 🙂 Ja jos tuo mainintasi oli kysymys, niin ainakin niin pitkään kun suurin osa lukijoistasi on suomalaisia, suosittelen kyllä lisäämään sen englannin kielisen tekstin postauksen loppuun, että se on sitten vaivatonta skrollailla ohi eikä häiritse vanhoja lukijoitasi 🙂

  29.1.2015 at 09:07
 • Reply Nena Sofia

  Voi kiitos Emma! 🙂 <3

  29.1.2015 at 09:07
 • Reply Nena Sofia

  Voih kiitos Satsuli <3 🙂 Ja sähköpostia pistän kohta tulemaan, en ole unohtanut 😉

  29.1.2015 at 09:08
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos! 🙂 <3

  29.1.2015 at 09:08
 • Reply Nena Sofia

  Oih kiitos! 🙂 <3

  29.1.2015 at 09:10
 • Reply Tuuli

  Onpa kivat lakkaukset ja ihana blingi! 🙂

  29.1.2015 at 17:35
 • Reply Nena Sofia

  Kiitos! 🙂

  29.1.2015 at 20:23
 • Reply Polishaholic RiaG

  Kauniit kynnet ♥ Käsinmaalatut on aina niin uniikkeja ja persoonallisia 🙂

  29.1.2015 at 21:57
 • Reply Nena Sofia

  Oi kiitos <3 Mä ihastelin niitä sunkin pitsikynsiä sillon aikanaan, käsinmaalattu pitsi on jotenkin ihanan herkkää ja kaunista 🙂

  30.1.2015 at 08:46
 • Reply Melanie Tapio

  AIVAN IHANAT KYNNET!!! I WANTTT <3 voi että kun sais jotkut tollaset just nyt! Tulis niin naisellinen olo 🙂

  2.2.2015 at 18:33
 • Reply Nena Sofia

  Voi ei miten ihana kommentti! Kiitos äärettömästi, piristit mun iltaa melkoisesti <3

  2.2.2015 at 21:13
 • Leave a Reply