Follow:

CND Vinylux Yes, I Do -kokoelman lakat kesän morsiamille

*Postauksen tuotteet saatu maahantuojalta

CND Vinylux Yes, I Do Collection

Jee, tänään läjäytän pitkästä aikaa ruutuun kasan swatch-kuvia! Tarjolla olisi CND:n kuolattavan kaunis morsiuskokoelma, joka koostuu herkän hempeistä lakkasävyistä. Nämä on suunniteltu kesän morsiamille, mutta tällaiset pehmeät sävythän sopivat ihan kaikille tilanteesta riippumatta!

 

CND Vinylux Yes, I Do Bridal Collection

CND Vinylux -sarjan kynsilakoista olenkin kirjoittanut blogissa useaan kertaan. Ne ovat nykyään ehdottomia suosikkilakkojani pitkäkestoisuutensa ja helppoutensa vuoksi. Lakat kestävät moitteettomina viikon päivät, kuivuvat nopeasti eivätkä vaadi erillistä aluslakkaa. Näissä on myös aivan mahtava koostumus!

Sarjaan ilmestyy tasaiseen tahtiin vuodenaikojen mukaan suunniteltuja kokoelmia. Kesän “Yes, I Do” -morsiuskokoelma sisältää hempeitä, läpikuultavia sekä peittävämpiä lakkasävyjä, joiden kerrotaan soveltuvan erityisen hyvin ranskalaiseen manikyyriin.

 

Kokoelmaan kuuluu yhteensä neljä lakkasävyä. Nämä ovat:
 1. Bouquet: Viileän vaaleanpunainen, puolipeittävä sävy.
 2. Veiled: Lämpimän beige, läpikuultava sävy.
 3. White Wedding: Ivoryn (norsunluu) sävyinen, täysin peittäväksi kerrostettava lakka.
 4. Forever Yours: Persikkainen, täysin peittäväksi kerrostettava lakka.

 

Swatchasin kaikki neljä sävyä, ja seuraavaksi päästäänkin tarkastelemaan miltä nämä näyttävät kynsillä. Kuvissa on lakasta riippuen 2-3 kerrosta + kerros sarjan Gel-Like Effect Top Coatia.

 

 

Lue myös: Kestotestissä CND Vinylux kynsilakat

1. Bouquet

Ensimmäisenä esittelyyn pääsee puolipeittävä Bouquet, joka vaikuttaa kaikin puolin täydelliseltä lakalta ranskalaisen manikyyrin pohjalle. Tai sitten baby boomeriin, jossa sitä jo testailinkin hyvin tuloksin!

Viileän vaaleanpunainen sävy sopii hyvin vaaleaakin ihoa vasten, ja tasoittaa kynnen sävyä hienostuneesti jo ensimmäisellä kerroksella. Levityksessä saa olla kuitenkin tarkkana, sillä lakkapinta jää helposti hieman laikukkaan näköiseksi jos lakkaa lisää toisen kerroksen, kuten minulla on tässä kuvassa.

 

2. Veiled

Tämä vähän lämpimämmän sävyinen nudelakka toimii ehkä jopa paremmin omaa ihonsävyäni vasten. Minun ihonihan ei ole ihan perinteisen pohjoismaalaisen valkea, vaan selvästi pigmenttisempi. Siksi usein pidänkin näistä lämpöisen sävyisistä lakoista enemmän.

Veiled on myös huomattavasti läpikuultavampi kuin Bouquet, ja kuten kuvasta huomaa, kahdella kerroksellakin kynsi kuultaa selkeästi läpi. Tämä on myös helpompi levittää täysin tasaisen näköiseksi. Sanoisin, että Veiled on loistovalinta ranskalaiseen manikyyriin, mutta toimii erittäin hyvin myös kynnen “pikakaunistajana” sillä lopputulos on hyvin luonnollinen.

 

3. White Wedding

White Wedding on aavistuksen taitettu valkoinen, mielestäni hyvin lähellä hääpuvuissa käytettyä norsunluun (ivory) sävyä. Lakka on kerrostettavissa peittäväksi, mutta kahdella kerroksella lopputulos on läpikuultava. Tämän näkee selkeästi yllä olevasta kuvasta.

Maitomaisuutensa vuoksi sävy on äärimmäisen tyylikäs valinta sekä ranskalaiseen manikyyriin että baby boomer -lakkaukseen. Se toimii myös yksinään kynsillä, mutta tällöin lisäisin ehkä vielä kolmannen kerroksen. Kahdella kerroksella lakkaus näyttää hieman epätasaiselta.

 

4. Forever Yours

Forever Yours on kokoelman peittävin sävy. Se hurmaa herkällä persikkaisuudellaan, ja näyttää mehukkaalta ruskettunutta ihoa vasten!

Tämä oli ainoa sävy, jota lakkasin kolme kerrosta. Kahdella kerroksella lakkapinta jäi hieman läpikuultavaksi ja epätasaiseksi, enkä pienenä perfektionistina voinut vastustaa kiusausta kolmannen kerroksen lisäämiseen.  Näin lopputulos on omasta mielestäni kaikkein kaunein.

 

CND Vinylux Yes, I Do Collection

No niin, siinäpä olikin sitten koko nelikko kynsillä kuvattuna. Kokoelman lakat tukevat kauniisti toisiaan ja tulen varmasti tarttumaan näihin jatkossa etenkin ranskalaisten manikyyrien toteutuksessa. Kokeilin lakkoja muuten jo baby boomer -kynsiin, ja niihin on tulossa ohjeet tiistain postauksessa! ♥

 

Hinta ja saatavuus

Yes, I Do -kokoelma on saatavilla rajoitetun ajan, joten mikäli kiinnostuit sävyistä kannattaa suosikit hankkia aikailematta. Kokoelman kaikki sävyt löytyvät maahantuojan omasta verkkokaupasta hintaan 15,90€/15ml. Tästä on saatavilla myös kiva minisetti, josta löytyy kolme Yes, I Do -kokoelman lakkasävyä minikoossa (3,7ml) sekä CND Vinylux Long Wear Top Coat (3,7ml). Setti maksaa 20€ ja löydät sen täältä. Lakat tulevat kesäkuun aikana myyntiin myös lukuisiin kauneushoitoloihin, täältä voit etsiä lähimmän jälleenmyyjäsi.

 

 

Mitä tykkäsitte tästä kokoelmasta? Löytyikö lempparisävyjä?

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

6 Comments

 • Reply JonnaH.

  Miksiköhän aina ajatellaan, että kesämorsian haluaisi tällaiset luonnolliset kynnet? 😀 Ensimmäisissä häissäni mulla oli taivaansiniset kynnet, aika räväkätkin sellaiset. Toisella kertaa aamulla mietin mustia tai sitten OPI:n Bubble Bathia, päädyin luonnollisiin, koska muu asu oli musta. Forever Yours on näistä mun lemppari. 🙂

  26.5.2019 at 09:25
  • Reply Nena Sofia

   Siis en ymmärrä miten, mutta jostain syystä sun kommentit suodattuu jatkuvasti roskapostina! Kenenkään muun kommenteille ei näin käy, minkä takia en muistakaan usein tarkistella roskapostikansiota. Onneksi nyt tsekkasin, ja sieltähän tänkin taas bongasin! Niin hassua, kun sä kuitenkin olet suhteellisen säännöllisesti jättänyt kommenttia mun blogin puolelle, eikä sun viesteissä ole ikinä mitään ylimääräisiä linkkejä tms. minkä takia voisit näyttää botilta. :/

   Mutta asiaan! Mä luulen, että hempeät kynnet on vaan kautta aikain suosituimpia hääkynsiä. Etenkin ranskalainen manikyyrihän on varsinainen klassikko morsiamilla 🙂 Mutta en kyllä itsekään tiedä, millaiset kynnet omiin häihini haluaisin. Tällä hetkellä ajattelen, että jotkut hempeät ehdottomasti, mutta kyllähän se mieli vielä ehtii muuttua 😀

   27.5.2019 at 16:57
 • Reply Emma

  Mäkin swatchailin nämä tovi sitten ja postauksen saan ulos ensi viikolla. Minusta nämä oli yllättävän helppo saada kynsille tasaisesti, vaikka yleensä läpikuultavat sävyt ovat siinä mielessä hankalia. Persikkainen Forever Yours ja White Wedding on swatchaamisen jälkeenkin viihtyneet mun kynsillä usein <3

  26.5.2019 at 13:17
  • Reply Nena Sofia

   Joo, etenkin näissä maitomaisissa lakoissa on usein tätä ongelmaa. Ja näistähän tuo Veiled oli kyllä sellainen, jonka minäkin sain helposti kynsille ilman epätasaisuuksia 🙂

   Odotan mielenkiinnolla sun swatcheja! <3

   26.5.2019 at 21:07
 • Reply Katri

  4. Forever Yours on mun lemppari näistä!

  31.5.2019 at 12:13
  • Reply Nena Sofia

   Se on kyllä sievä! <3

   31.5.2019 at 15:14

  Leave a Reply