Follow:

Tehohoitoa käsille ja kynsille Laveralta

Blogin joulukalenterissa esittelin teille Laveran uutuuskäsivoiteen, 2 in 1 Hand & Nail Creamin joka onkin noussut ykkössuosikikseni mitä tulee kevyisiin arkikäsivoiteisiin. Tässä talven aikana olen kuitenkin testaillut samalta merkiltä muutamaa, myöskin syksyllä lanseerattua, huomattavasti intensiivisempää hoitoa tarjoavaa tuotetta. Kolmikkoonhan kuuluu siis SOS Help Hand Balm, Intense Nail Gel sekä Intense Nail Cream. Erittäin mielenkiintoisia tuotteita, joista minulla olisi tarjolla nyt melko kattavat arviot. Istahdapa siis mukavasti jos käsien ja kynsien tehohoito kiinnostaa!
 
Lavera Intense Nail Gel on kosteuttava, öljytön geeli kynsinauhojen ja kynsien tehokasta kosteutusta varten. Maahantuojan sivuilla tästä kerrotaan näin: Syväkosteuttava geeli hoitaa sekä kynsiä että kynsinauhoja. Geeli sisältää luomu aloe veraa ja -ananas uutetta sisältäviä aktiivi-helmiä, jotka ravitsevat tehokkaasti.”
 
Tämä on ollut kovassa käytössä, sillä tuote on helppo ja se myös toimii. Ihmeitä sillä et saa aikaan, mutta kynsinauhat kyllä pehmenevät huomattavasti. Geeliä on siis tarkoitus levittää ja hieroa kynsinauhoille ja kynsille, ja sen kuivuttua voi kynnetkin lakata välittömästi ilman tuotteen pois pesemistä. Parhaan tuloksen kynsinauhoille saat kuitenkin antamalla geelin ensin vaikuttaa noin 10-15 minuuttia ja sen jälkeen kuorit kädet. Kyllä lähtee kuollut ihosolukko helposti!
 
Parasta tässä geelissä on kyllä se, ettei se valu, tahmaa tai jätä käsiä rasvaisiksi. Tuote kuivuu muutamassa minuutissa kosteutta pitäväksi kalvoksi, joka ei sotke paikkoja. Tätä voi siis käyttää vaikka olisi kuinka kiireinen päivä.

 

Lavera Intense Nail Cream on olomuodoltaan monille vähän tutumpi, eli kyse on siis paksusta kynsinauhavoiteesta. Maahantuojan sivuilla tuotteesta kerrotaan näin: “Kynsienhoitovoide hellii hauraita sekä kuivia kynsinauhoja ja kynsiä. Sisältää luomurypäleuutetta sekä viittä arvokasta öljyä, kuten luomuarganöljyä ja –helokkiöljyä. Ravitseva voide sopii oivallisesti myös kuiville kyynär- ja kantapäille.”
 
15ml:n purnukasta kurkistelee tanakkaa, suloisen purkkapinkkiä voidetta. Tuoksu on mieto mutta ihanan makea. Voide on erittäin tuhtia, mutta levittäessä muuttuu öljymäisen ohueksi kerrokseksi joka imeytyy hyvin. Jotkin kynsinauhavoiteet tuntuvat vain kuivuvan iholle ja rullautuvan pois, mutta tämän voiteen kuivat kynsinauhat kyllä imaisevat itseensä viimeistä pisaraa myöten. 
 
Olen käyttänyt tätä paljon iltaisin, ja  kosteutusteho on ollut erittäin hyvä. Inhoan sitä, jos kynsinauhat on korput kun aamulla herää, joten läträän sellaiset rasvakerrokset käsiin ennen nukkumaanmenoa että pihimpi varmaan rasvaisi koko kroppansa sillä määrällä. No, tätä ei edes minun tarvitse paljoa käyttää, ja silti on sormenpäät pehmeät herätessä.

 

Lavera SOS Help Hand Balm -käsivoide on saanut osakseen paljon hehkutusta monissa blogeissa. Maahantuojan sivuilla voiteesta kerrotaan näin: “Täyteläinen käsivoide antaa tehokasta kosteutusta sekä suojaa kuiville, ahavoituneille ja halkeileville käsille. Ihoa suojaava koostumus sisältää arvokkaita luomuainesosia kuten luomumakadamiaöljyä ja -sheavoita, jotka takaavat pitkäkestoisen avun vaativien käsien hoitoon. “

 

Minä olen vähän kahden vaiheilla. Toisaalta olen täysin myyty tälle: tuote imeytyy nopeasti ja kädet on vielä tuntienkin päästä kosteutetun tuntuiset. Pieni määrä myös riittää koko käsien rasvaamiseen joten tuote on hyvin riittoisa. Oikeastaan kosteutustehotkin ovat kohdillaan, eikä tässä mitään konkreettista vikaa ole.
 
Mutta! Lavera on ottanut käyttöön voiteen paksuudesta ja kosteutustehosta kertovan asteikon, ja tuolla asteikolla tämä voide on tappilukemissa. Voitte siis arvata, että odotin tältä paljon, etenkin kun nimessäkin on sana “SOS”. 
Olen aiemmin käyttänyt useita Laveran eri käsivoiteita, ja lempparini niistä on ollut karpalontuoksuinen Regenerating -voide. Se on ihanan kosteuttava päiväkäsivoide, ja jotenkin odotin, että tässä olisi sitten hyvä yöversio Laveralta. Mutta ikävä kyllä ei tämä yörasvana riitä etenkään keskitalvella. Kädet on toki kosteutetun tuntuiset heti kun ne rasvaa, mutta tunne ei riitä aamutuimaan asti. Etenkin, kun itse olen tottunut käyttämään oikeasti paksuja rasvoja öisin puuvillahanskojen kanssa, ei tämä aivan vastannut odotuksiani.
 
Mutta tokihan tämä SOS -lupauksen lunastaa päiväkäytössä, ja ehkä vähän vähemmän nirsolla öisinkin. 

 

Tällaista tällä kertaa! Tämä olikin viimeinen postaus pariin päivään, ja kommentteihinkin vastailu saattaa viikonlopun aikana takkuilla. Meille tulee meinaan kyläilemään minun siskoni tyttärineen (ohjelmassa mm. Frozen on Ice! ♥) joten blogin ääreen palailen vasta heidän lähdettyään kotia kohti maanantaina. Ihanaa viikonloppua jokaiselle!
 
 
Onko nämä Laveran tehotuotteet teille tuttuja?
 
 
 
*** Laveran tuotteet saatu
Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

9 Comments

 • Reply Emzi

  Toi nail gel kyllä kiinnostaa. Voisi varmaan ottaa kokeiluun kuhan saan jonkun muun loppuun ensin. VÄhän liikaa kaikkee laatikossa odottamassa. 😀

  10.2.2017 at 12:07
 • Reply SΔRΔGΔLΔXY

  En oo aiemmin kuullut näistä mistään, mutta vaikuttaa tosi mielenkiintoisille ♡

  10.2.2017 at 19:25
 • Reply eekku

  Eivät olleet tuttuja mutta mielenkiintoisia kyllä

  10.2.2017 at 19:33
 • Reply Nena Sofia

  Hahah joo, ymmärrän 😀 Mutta se on kyllä oikeasti kätsy tuote! 🙂

  16.2.2017 at 16:53
 • Reply Nena Sofia

  No nää on kyllä ihania kaikki, etenkin nuo kynsituotteet 🙂

  16.2.2017 at 16:54
 • Reply Nena Sofia

  Kiva, että vaikuttivat kiinnostavilta 🙂 Näitä voin kyllä suositella, eivät tosiaan ole hinnalla pilattujakaan!

  16.2.2017 at 16:56
 • Reply Hanna Haliseva-Habib

  Laverassa helmipulloa Jo pyöritteli käsissäni mutta siinä ei ollut mitään tuotekuvausta ja jäi ostamatta. Kynsinauharasvan meinasin ostaa I love me-messuilta mutta julmettoman kassajonon takia jäi ostamatta. Kiva kuulla että helmet toimii ja erityisenä bonuksena että voi lakata päälle 🙂

  17.2.2017 at 06:52
 • Reply Hanna Haliseva-Habib

  Voi apua. Puhelimen autocorrect ja silmät vuotaa etten edes mää miten päin honkia kirjoitan…

  17.2.2017 at 06:53
 • Reply Nena Sofia

  Ei hätää, uskon että ymmärsin asiasi 🙂 Nää on välillä aika ärsyttäviä, kun kuvauksia saa etsiä kissojen ja koirien kanssa! Tosi useissa tuotteissa eri merkeillä oon törmännyt vastaavaan. Mikä siinä on niin vaikeaa läntätä pientä infolappua vaikka myyntihyllylle? Noh, onneksi on google 😀

  20.2.2017 at 08:32
 • Leave a Reply