Follow:

Lokakuun ostokset

Minulla on ollut jo jonkin aikaa tapana tehdä aina kuun alussa kooste edellisen kuukauden ostoksista. Välillä se on ollut täysin turhaa tai tarkoituksetonta, jos en ole juuri mitään ostanut tai olen jo ehtinyt näyttämään ostokset teille jossain toisessa postauksessa syystä X. Tässäkin kuussa osa ostoksista on jo teidän tiedossanne, mutta koska nämä shoppailuasiat kiinnostavat monia, päätin vielä kasata tämän postauksen tällä kertaa, sillä kaikkea en ole kuitenkaan ehtinyt vielä esittelemään!
Ihan ensimmäisenä kerron hieman tarkemmin BPS:ltä kotiutuneesta paketista, josta jo hieman mainitsin tässä postauksessa, kun ehdin jo yhtä laattaa ja tilauksen leimasinta testaamaan. 
Leimauslaattojahan tilasin siis yhteensä yhdeksän erilaista, eli kuusi suorakulmaista (BPL-010, BPL-026, BPL-027, BPL-028, BPL-029, BPL-030) ja kolme pyöreää (BP-02, BP-024, BP-029). Lisäksi täydensin vähän dotting tool -varastoja ja nappasin testiin matalan, kirkkaan XL-leimasimen.

Kaikkia ostoksiani en lokakuulta lisännyt tähän postaukseen, sillä ison osan niistä tein I Love Me -messuilla ja Cessarsshopin varjomessuilla, ja niistä voitte lukea lisää kyseisistä postauksista. Messupostauksessa kerroinkin hukanneeni yhden kassillisen sieltä ostettuja tuotteita, joka sisälsi muun muassa kauan kaipaamiani Minuripsmedin SW-kristalleja. Menetys oli kova, ja harmitus suuri, mutta onneksi heiltä löytyi myös helppokäyttöinen verkkokauppa!
Tilaukseen haalin siis kokonaiset 20 pussillista SW-kristalleja sekä kaksi pussillista aitoja Swarovskeja testiin. Lisäksi leukani loksahti auki, kun huomasin heidän myyvän Roubloffin koristelusiveltimiä! Osa teistä ehkä muistaakin niiden olevan luottosutejani joita ei kuitenkaan juuri mistään saa ostettua, joten tilasin niitäkin kaksi: kokoja 1 ja 0. Ne maksoivat noin kolme ja puoli euroa kappaleelta. Loistodiili, sillä nämä siveltimet ovat oikeasti älyttömän hyviä. (Mm. Narmailta löytyy tällainen käytöstä!)

Viimeisenä vilautan vielä pientä Essence-pisteeltä mukaan tarttunutta settiä teillekin. Olin siis etsimässä kaikkea muuta, mutta hylly oli puoliksi tyhjä joten vain nämä sitten ostin. Tuon Lash Princess -ripsivärin tosin halusin joka tapauksessa kun sitä on niin kehuttu. Ja ihan huikea se onkin, tuntui että ripsiin tuli metri lisää mittaa! Kynsilakat ovat muuten sävyiltään 85 wild and free sekä 03 give me nude, baby!
Nyt voisikin sitten hetken pitää ostoslakkoa lähestyvän joulun kunniaksi, tai ainakin voin yrittää uskotella niin itselleni. Jostain syystä kuitenkin aina tähän aikaan vuodesta kun on kylmää ja pimeää tuntuu siltä, että olisi kokoajan pakko ostaa jotakin! No, jostainhan niitä ilojakin on etsittävä.
Oikein ihanaa keskiviikko-iltapäivää kaikille! ♥

Share on
Previous Post Next Post

Saatat tykätä myös näistä

2 Comments

 • Reply Emzi

  Mä tykkään nähä mitä jengi ostellu 😀

  2.11.2016 at 16:25
 • Reply Nena Sofia

  Jes, kiva! En siis ihan itsekseni höpöttele täällä 😀

  7.11.2016 at 18:10
 • Leave a Reply